- 6 Eylül 2023
- 81
- 100
- 13
- 40
Merhabalar, Bende 1 Eylülde 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. İşlemden sonra bana da ovitrelle vurdular. Benim gibi başka kimse var mıdır diye bakarken siz çıktınız karşıma :)) Dün sabah çok hafif lekelenmem olmuştu o yüzden bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. iğneden ve transferden sonra 7. günüm. İğneden dolayı ikinci çizgi çıkmış olabilir mi acaba?Kızlar merhabaaa,7 temmuzda 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum.10 temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesi vurmustum bugün 8.gunum ilk idrarla değil öğlen normal kaset test yaptım ama çok silik çıktı böyle olup pozitif gören var mı acaba.bu 2. Transferim ilki maalesef olmamıştı
Çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesi 10 günü buluyor diye biliyorum. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhabalar, Bende 1 Eylülde 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. İşlemden sonra bana da ovitrelle vurdular. Benim gibi başka kimse var mıdır diye bakarken siz çıktınız karşıma :)) Dün sabah çok hafif lekelenmem olmuştu o yüzden bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. iğneden ve transferden sonra 7. günüm. İğneden dolayı ikinci çizgi çıkmış olabilir mi acaba?bu arada yazışmaların tamamını okuyamadım ama en son pozitifi görmüştünüz, Umarım her şey güzel gitmeye devam ediyordur
Çok teşekkür ederim dönüş için. Test günümü beklicem o zaman mecbur daha önce idrar ya da kan testi yapmamım pek anlamı yok gibi o zaman.Çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesi 10 günü buluyor diye biliyorum. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızhafif lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Yatıp dinlenmemi önermişti hemşire bana, sadece WC kalmıştım.
Canım benim ilk transferim de de ovitrelle vurulmuştu onda da test silik çıkmıştı test gününden bi gün önce de ama negatif oldu ,o yüzden gerçekten bişey diyemicem bunda da silik çıktı ama pozitif çok şükür şuan 11. Haftadayiz.kan testi en kesin sonuç.ovitrelle olmasa kesin diyebiliriz ama biz mecbur kanı beklicez, inşallah güzel sonuç alırsın sen deMerhabalar, Bende 1 Eylülde 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. İşlemden sonra bana da ovitrelle vurdular. Benim gibi başka kimse var mıdır diye bakarken siz çıktınız karşıma :)) Dün sabah çok hafif lekelenmem olmuştu o yüzden bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. iğneden ve transferden sonra 7. günüm. İğneden dolayı ikinci çizgi çıkmış olabilir mi acaba?bu arada yazışmaların tamamını okuyamadım ama en son pozitifi görmüştünüz, Umarım her şey güzel gitmeye devam ediyordur
İnşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahBir daha gelmez inşallah ne kadar da olsa endişelendiriyor acaba bir sıkıntı mı var diye, tesekkurler
Kan verdin mi canım ne durumdasınÇok teşekkür ederimİnşallah sevinçli haberlerle gelebilirim
Hadi ya bir öncekinde aynı durumda negatif mi çıkmıştıCanım benim ilk transferim de de ovitrelle vurulmuştu onda da test silik çıkmıştı test gününden bi gün önce de ama negatif oldu ,o yüzden gerçekten bişey diyemicem bunda da silik çıktı ama pozitif çok şükür şuan 11. Haftadayiz.kan testi en kesin sonuç.ovitrelle olmasa kesin diyebiliriz ama biz mecbur kanı beklicez, inşallah güzel sonuç alırsın sen de
Maalesef canım bende heveslenmistim ama olmadı ovitrelle etkisiymis,ama dediğim gibi bu transfer de silik çizgi çıktı ama bu sefer oldu,kaset test yapmak istersen de koyulasacak mı diye takip et ama en garantisi kan tahliliHadi ya bir öncekinde aynı durumda negatif mi çıkmıştı( İnşallah hayırlısıyla bu kez testte pozitifi görürüm ya
Şimdi çıktı test sonucum canım. Pozitif ama değerim düşük 16.8 çıktıKan verdin mi canım ne durumdasın
Önemli olan artış sen umudunu kaybetme sakın düşük başlayıp sağlıkla ilerleyende çok var, inşallah güzel bisekilde ilerlerŞimdi çıktı test sonucum canım. Pozitif ama değerim düşük 16.8 çıktıBugün 10. gün. Doktor yarın testi tekrarlamamı istedi. Aslında bugün ilaçlarım da bitmişti ama yeniden yazmayayım yarınki değere göre hareket edelim dedi. Artış olup olmayacağına bakacak. Şu an sanki boşlukla salınıyorum. Keyfim kaçtı çok
Benimde şişmedi canım aynıArkadaşlar karnı şişen var mıben hala aynıyım da
maalesef benArkadaşlar karnı şişen var mıben hala aynıyım da
canım inşallah güzel sonuç alırsın, yarın artsın ben 14 değerle kimyasal olmuştu ama ertesi gün 13 çıkmıştı sonucum düşmüştü yani, senin kaçıncı gün embriyosuydu 5 değil diye hatırlıyorum, eğer bu tutmamışsa bi sonrakini 5 günlük embriyo dene canım daha yüksek ihtimal oluyor tutması. hakkında hayırlısı inşallah.Şimdi çıktı test sonucum canım. Pozitif ama değerim düşük 16.8 çıktıBugün 10. gün. Doktor yarın testi tekrarlamamı istedi. Aslında bugün ilaçlarım da bitmişti ama yeniden yazmayayım yarınki değere göre hareket edelim dedi. Artış olup olmayacağına bakacak. Şu an sanki boşlukla salınıyorum. Keyfim kaçtı çok
Canım önemli onlar artışı nasıl ilerleyecek hemen moralini düşürme inanmaya devam etŞimdi çıktı test sonucum canım. Pozitif ama değerim düşük 16.8 çıktıBugün 10. gün. Doktor yarın testi tekrarlamamı istedi. Aslında bugün ilaçlarım da bitmişti ama yeniden yazmayayım yarınki değere göre hareket edelim dedi. Artış olup olmayacağına bakacak. Şu an sanki boşlukla salınıyorum. Keyfim kaçtı çok
Benim finito 12. Haftada hepsini bıraktım gerçi bırakalı daha 8 gün olduhala tüp bebek ilaçlarını kullanan var mı? ben şu progesterondan kurtulamadım gitti hep kiloları buna borçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?