- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.712
- 53
Kalça iğnesi ne sıklıkta oluyor haftada 2 dedi banaFitil ve kalçadan iğnesini kullanıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalça iğnesi ne sıklıkta oluyor haftada 2 dedi banaFitil ve kalçadan iğnesini kullanıyorum canım
Ayyy ne güzel kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiş oldunuzEvet belli , kendimi zor tutuyorum hafta sonuna bir minik organizasyon sıkıştırabilirsem süprizle öğrenmek istiyorum . Yapamazsam açıp bakıcam artık
Ah canım ya doktoruma verdim daha geçen gün ama onun bi tedarikçisi var hangi ildesinElinde tedavisinden kalan meriofert olan varmı çok acil ihtiyacım var allah rızası için yatdımcı olmqk isteyenler geri dönüş yapabilirmi
İstanbulAh canım ya doktoruma verdim daha geçen gün ama onun bi tedarikçisi var hangi ildesin
11+5 deyim , kan testimi verdiğimde 11+1 deydimAyyy ne güzel kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiş oldunuz
Ben hergün oluyorum canımKalça iğnesi ne sıklıkta oluyor haftada 2 dedi bana
şişli fulya Acıbadem civarındaki eczanelere bak, istersen ben pazartesi sorarım senin için doktora gittiğimdeİstanbul
Genetik test mi yaptırmıştın o şekilde öğrendin11+5 deyim , kan testimi verdiğimde 11+1 deydim
16. Gün 456 çıkmıştı. Ancak düşük yaptımSizin durumunuzu da sormak isterim. Artış devam etti mi? Benim artış %60 bile değil ve bugün adet olacakmış gibi hissediyorum. Tuhaf ağrılarım var.
Benim yarın 13. gün olacak ve kan vereceğim. Pek umudum yok. Yükselse bile düşük oluyor sonu.16. Gün 456 çıkmıştı. Ancak düşük yaptım
Evet doktorum önerdiGenetik test mi yaptırmıştın o şekilde öğrendin
Anladım canım ne kadardı fiyatı birşey çıkmadı dimi inşallahEvet doktorum önerdi
Çok şükür sonuç iyi temiz çıktı genoks firmasınsa yaptırdım 10 bineAnladım canım ne kadardı fiyatı birşey çıkmadı dimi inşallah
Çok sevindim canım maşallahÇok şükür sonuç iyi temiz çıktı genoks firmasınsa yaptırdım 10 bine
Çok teşekkür ederim bugün bahçeci ye gidicem doktor tedaviye başlıcaktı inşallah bulurum o civarlardaşişli fulya Acıbadem civarındaki eczanelere bak, istersen ben pazartesi sorarım senin için doktora gittiğimde
Tüm tüp bebek doktorları o civarda o yüzden bulunuyorÇok teşekkür ederim bugün bahçeci ye gidicem doktor tedaviye başlıcaktı inşallah bulurum o civarlarda
Gözünüz aydınÇok şükür sonuç iyi temiz çıktı genoks firmasınsa yaptırdım 10 bine
12. Haftaya girdiğimde benim bulantılarım geçti neredeyse 1 haftadır kusmadım günün her dakikası öğürmüyorum ilk defa et yiyebildim ya da akşamları artık oturup 1 tabak yemeği yiyebiliyorum ama midemi çok doldurunca yine öğürme geliyor o yüzden midemi çok doldurmuyorumBulantar ne durumda peki