- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.712
- 53
Onlara hep devam edecek misin canım sordun mu doktoraBenim finito 12. Haftada hepsini bıraktım gerçi bırakalı daha 8 gün oldu sadece oksapar ve coraspirin kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlara hep devam edecek misin canım sordun mu doktoraBenim finito 12. Haftada hepsini bıraktım gerçi bırakalı daha 8 gün oldu sadece oksapar ve coraspirin kullanıyorum
Normalde 1 eylül transfer günü 12 eylül test günü verildi. Olmazsa ayın 10 unda kan tahlili veririm o zamana iğne etkisi geçer sanırımMaalesef canım bende heveslenmistim ama olmadı ovitrelle etkisiymis,ama dediğim gibi bu transfer de silik çizgi çıktı ama bu sefer oldu,kaset test yapmak istersen de koyulasacak mı diye takip et ama en garantisi kan tahlili
Benim şişti canım 3 ayda 1 kilo aldım sadece (aslında 3 kilo almıştım ama kusmalar başlayınca 2 kilo gitti) ama göbeğim belli iç karnım dar herhaldeArkadaşlar karnı şişen var mı ben hala aynıyım da
Evet canım kanama olmadığı sürece inşallah devam edecekmişim benim için öyle söyledi tüp bebek doktorumOnlara hep devam edecek misin canım sordun mu doktora
Ayy sizin cinsiyet belli oldu demiii ayy hayırlısı olsun inşallah öğrendiniz mi siz sonuçtan yoksa parti için bekliyor musunuz ben dayanamadım valla cinsiyet sordum doktoruma haftaya netleştireceğiz inşallah yüzde 80 söyledi cinsiyetleriKızlar cinsiyet partisi yapacak olan var mı fikri olan
Evet canım. Sanırım 1 günü sorun etmedi ama 2 günü göze alamadı ilaçsız. Eğer değer düşüyorsa ilaçlara o kadar masraf yapmayalım diye düşündü sanırım.Canım önemli onlar artışı nasıl ilerleyecek hemen moralini düşürme inanmaya devam et aynı merkezde yine kan verirsin ama 2 gün sor a değil de 1 gün sonra mı kan testini tekrarla dedi? Bir de ilaçlar bittiyse bugün kullanmaman yarına kadar sorun olmazmıymış? İnşallah artış çok güzel olur
Geçer canım belli olur bence ozamanaNormalde 1 eylül transfer günü 12 eylül test günü verildi. Olmazsa ayın 10 unda kan tahlili veririm o zamana iğne etkisi geçer sanırım
Bende doktor kimyasal yada dış gebelik diye düşündüğü için 3 gün ilaç kullanmamıştım sorun olmaz bence bende olmadı yaniEvet canım. Sanırım 1 günü sorun etmedi ama 2 günü göze alamadı ilaçsız. Eğer değer düşüyorsa ilaçlara o kadar masraf yapmayalım diye düşündü sanırım.
İnşallah yarın çok güzel sonuçla karşılaşırsınızEvet canım. Sanırım 1 günü sorun etmedi ama 2 günü göze alamadı ilaçsız. Eğer değer düşüyorsa ilaçlara o kadar masraf yapmayalım diye düşündü sanırım.
Ben varım, gerçi siz benden 20 gün öndesiniz. Ne zaman bir sonraki kontrolünüz?hala tüp bebek ilaçlarını kullanan var mı? ben şu progesterondan kurtulamadım gitti hep kiloları buna borçluyum
Senin nasıldı değerlerin artışların?Bende doktor kimyasal yada dış gebelik diye düşündüğü için 3 gün ilaç kullanmamıştım sorun olmaz bence bende olmadı yani
Pazartesi inşallah biraz daha azaltır ve bıraktırır em yakın zamandaBen varım, gerçi siz benden 20 gün öndesiniz. Ne zaman bir sonraki kontrolünüz?
Ay hadi bir şey kalmamış, inşallah Progestan ve estrofem mideyi çok zorluyor bence, ben de bırakacağım günü iple çekiyorum.Pazartesi inşallah biraz daha azaltır ve bıraktırır em yakın zamanda
Estrofem çok gaz yapıyorAy hadi bir şey kalmamış, inşallah Progestan ve estrofem mideyi çok zorluyor bence, ben de bırakacağım günü iple çekiyorum.
Yaaaa, sorumlusu estrofem miymiş?? Allahım çıldırıcam bende gençken gastrit vardı, gerçekten lise üniversite yıllarım kronik mide rahatsızlıklarıyla geçmişti sonra beslenmeyle ilaçla falan o yangılı hali baskılamıştık kaç senedir yaşamıyordum. O yıllarıma geri döndüm resmen son bir aydır. Lanet olası estrofem ya sinir bastı şu anEstrofem çok gaz yapıyor
Benim 77 ile başladı ama ilk 3 değer %60 oranında artmadı sonrakiler düzeldi şükür 77-106-160-sonra 509-1240 gibi ilerlediSenin nasıldı değerlerin artışların?
Fitil ve kalçadan iğnesini kullanıyorum canımhala tüp bebek ilaçlarını kullanan var mı? ben şu progesterondan kurtulamadım gitti hep kiloları buna borçluyum
Evet belli , kendimi zor tutuyorum hafta sonuna bir minik organizasyon sıkıştırabilirsem süprizle öğrenmek istiyorum . Yapamazsam açıp bakıcam artıkAyy sizin cinsiyet belli oldu demiii ayy hayırlısı olsun inşallah öğrendiniz mi siz sonuçtan yoksa parti için bekliyor musunuz ben dayanamadım valla cinsiyet sordum doktoruma haftaya netleştireceğiz inşallah yüzde 80 söyledi cinsiyetleri
Valla ben estrofem kesince baya azaldı umarım progestan kesince hepsi biterYaaaa, sorumlusu estrofem miymiş?? Allahım çıldırıcam bende gençken gastrit vardı, gerçekten lise üniversite yıllarım kronik mide rahatsızlıklarıyla geçmişti sonra beslenmeyle ilaçla falan o yangılı hali baskılamıştık kaç senedir yaşamıyordum. O yıllarıma geri döndüm resmen son bir aydır. Lanet olası estrofem ya sinir bastı şu an
Progestan iğneyi bende kullanıyorum inşallah yakında bırakırız hastaneye git gel o da çok yoruyor insanıhala tüp bebek ilaçlarını kullanan var mı? ben şu progesterondan kurtulamadım gitti hep kiloları buna borçluyum