• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benim tüp benek doktorum da ikili tarama yapacağız dedi zaten her türlü detaylı ultrason en neti benim yengem de mesela doğal yolla ikizi oldu nipt yaptırmadı ikili yaptırdı detaylı ultrason en güzeli dedi. Nipt testinde ikizlerde birinde Allah korusun bir sorun varsa hangisinde olduğunu bilemiyorsun birinden değil hiçbirinden vazgeçmeyeceğim için detaylı ultrason bana da mantıklı geldi ama tüp bebek doktoruma söylediğimde direk ikili yapacağız dedi 12. Hafta da burun ve ense şuan normal dedi 2 hafta sonra net bakarız ikili de yaparız dedi başka da bir şey demedi gerçi dediğim gibi bana fark etmiyor hangisini yaptırdığım ama buradaki ikiz anneleri hangi yoku izliyor merak ettim
Anladım canım bende hiç test yaptırmıcam ama doktor o şekilde söylemişti ikiz olduğu için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alalım 🤲🥰

6. günden selamlar 😅 Bugün biraz daha umutlu ve sevinçliyim. İdrar testinde çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Fotoğrafını çektim ama gözümle gördüğümü maalesef fotoğraf yakalayamıyor. Ama bu sefer orada bir çizgi olduğuna çok eminim 🥰 Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İlerlediğini ve koyulaştığını da görelim inşallah🙏🏻

Canım sen doktorunla konuştun mı fetal DNA yaptıracak mısın şu nipt testi dedikleri yoksa ikili test mi yaptıracaksın bana doktorum nipt demedi ikili yapıcaz dedi
Haftaya kontrolüm canım. Haftaya ense kalınlığına bakılacak. Muhtemelen haftaya gittiğimde extra da ikili tarama için konuşur benimle

6. günden selamlar 😅 Bugün biraz daha umutlu ve sevinçliyim. İdrar testinde çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Fotoğrafını çektim ama gözümle gördüğümü maalesef fotoğraf yakalayamıyor. Ama bu sefer orada bir çizgi olduğuna çok eminim 🥰 Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İlerlediğini ve koyulaştığını da görelim inşallah🙏🏻
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿🧿🥰🥰🙏🏻🙏🏻

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. IMG_3184.jpeg IMG_3188.jpeg IMG_3172.jpeg

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 3296713 Eki Görüntüle 3296714 Eki Görüntüle 3296715
Maşallah gayet görünüyor yakınlaştırmaya gerek bile duymadım çok sevindim sizin adınıza inanın ki 🙏🏻🙏🏻🧿🧿💗💗

Çok teşekkür ederim🥰💞 Aslında çıplak gözle daha net. İnşallah devamlılığı olsun ve yüzümüzü güldürsün. Cuma günü kan testiyle güzel bir değer görelim inşallah🙏🏻
Hayırlı olsun gayet güzel bi hayalet çizgi inşallah belirginleşir bence yarın çıkar kan testinizde 😊

Hayırlı olsun gayet güzel bi hayalet çizgi inşallah belirginleşir bence yarın çıkar kan testinizde 😊
Çok teşekkür ederim💐 Test günüm, 8 Eylül Cuma. O günü beklemek istiyorum. Evde erken gebelik testi yapıp, inşallah devam ederse koyulaşmayı takip edeceğim. Cuma gününden önce düşük bir değer çıkar tahminim. O günü beklemek en iyisi diye düşündüm. Hatta doktorum önce ayın 10unda dedi ama 8inde iğnelerim bitiyor. Duruma göre devam edip etmeyeceğimiz için 2 gün öne çekti.

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 3296713 Eki Görüntüle 3296714 Eki Görüntüle 3296715
Canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰💐

Canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰💐
Çok teşekkür ederim. Bugün 8. gün, düne göre daha belirgin ama henüz tam net değil. Hayalet çizgi, silik çizgiye dönmüş. Ama testi beklerken henüz kontrol çizgisi belirmeden görmeye başladım bu sefer. Sevindirici. Umarım yarın daha da belirginleşir.

Eklentiler

• IMG_3191.jpeg
    IMG_3191.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_3192.jpeg
    IMG_3192.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar iyi akşamlar sabah kalktığımdan beri iki baldırımda acı var,hani kramp girer sonra bi acısı olur ya onun gibi, iki ayağım da öyle ,böyle bişey yaşayan oldu mu acaba neden olur ki 🤔

Kızlar iyi akşamlar sabah kalktığımdan beri iki baldırımda acı var,hani kramp girer sonra bi acısı olur ya onun gibi, iki ayağım da öyle ,böyle bişey yaşayan oldu mu acaba neden olur ki 🤔
Benim 8. Hafta da başlamıştı canım doktora anlattığımda magnezyum başlattı 1 hafta sonra düzelmeye başladı çok şükür hala magnezyumu düzenli kullanıyorum bana çok iyi geldi ağrılarımı aldı uyuyamayacak duruma gelmiştim geceleri sürekli uykudan uyandırıyordu acısı ağırdı kramp gibi çekilme gibi çok rahatsız ediyordu

Back