2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Birkaç gündür icmiyodum magnezyum ondan mı oldu acaba tekrar başlayayım ozaman sağol canım

Çok teşekkürler yeni gördüm, benim ara ara kahverengi çok az lekelenmelerim oluyor 9+5 haftadayim, normal mi çok az olduğu için Dr gitmedim. En son 7+5de kalp için gitmiştik. Bı iki gün sarı akıntı geldi geçti gibi şimdi , enfeksiyon belirtisi mi sarı akıntı acaba?

Çok teşekkürler, bu hafta gitsem biraz rahatlicam galiba iki hafta olmuş benim de.

Lekelenme kahverengi ve damla damla az geliyorsa genelde progestan kalça iğnesini kullanmaya devam dip progestan fitil devamsa sorun olmuyor en son zaten doktorunuz 7. Haftanızda gittinizde söylemiştir. Sarı akıntı genelde gebelikte akıntı olur normal galan diyorlar ama mesela 2024 Mart anneler grubunda burada bir çok kişi idrar testi yaptırıp idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar enfeksiyonu olduğunu öğrendi bu sayede tabiki kesin akıntı varsa enfeksiyon sizde vardır demiyorum ama doktorunuza gittiğinizde bu durumunda söyleyin belki kendisi zaten idrar testi yapalım diye teklifte bulunabilir ya da muayene eder sizin içni normal bir durum da olabilir ama benim enfeksiyon kaynaklıydı ilaç ve fitil kullandım geçti şükür progestanda enfeksiyon yapabiliyormuş birikinti kalıntı bıraktığı için ben 12. Haftayı geçtiğim için progestanı artık kestiler tüm ilaçlarımı bıraktım zaten onu bırakınca da geçer dedi doktorum benim için şuan akıntı problemi yok şükür

Merhaba

Bende 11 Temmuz da transfer olmuştum.
Şuan çok şükür 11 haftalık hamileyim ama düne kadar adet sancılarım ara ara olurdu fakat dünden beri artık olmuyor. Normal midir sizinki de geçti mi çünkü rahim büyüdüğü için oluyormuş acaba büyümüyor mu artık çok korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Canım benimde adet ağırlarım artık yok sadece 12+0 da ilk defa değişik bir ağrı yaşadım leğen kemiklerimden belime doğru bağlar çekiliyormuş gibi 2 gün sürdü geçti doktorum bebeklerin bir süre sonra yukarıya doğru çıktığını söyledi şuan da çok şükür hiç ağır yaşamıyorum regli aştım da yok artık sadece ara sıra bir batma gibi geliyor gidiyor anlık. Endişe etme büyüdüğü için yukarıya yer açıyordur şimdi sende bir kaç güne ağır yaşarsın yine yukarıya yerleşince sonra o da geçiyor

Sizin durumunuz nasıl sonuçlandı acaba? Benim değerlerim de az artıyor.

Sizin durumunuzu da sormak isterim. Artış devam etti mi? Benim artış %60 bile değil ve bugün adet olacakmış gibi hissediyorum. Tuhaf ağrılarım var.

Bugün yoğun bir gün olduğu için 9. gün erken gebelik testini ihmal ettim Yarın kan testi günüm zaten diye yapmayacaktım ama dayanamadım yine bu saatte test yaptım. Sanırım artık her şey daha net İnşallah yarın güzel bir değer görebilirim ve sağlıcakla ilerler inşallah. Kimseyle konuşamaz ve paylaşamazken burada birbirimizi hiç tanımadığımız halde sizlerin desteğini görmek bu süreçte o kadar kıymetli ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_3213.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 38
Hayırlı olsun rabbim sevincinizi katlasın sizin kaçıncı gün embriyosu idi . Ve dondurulmuş muydu

4. gün, grade 1 compact olarak donduracağız demişti embriyoloğumuz. 5. gün bayrama denk geldiği için mecburen 4. gün 3 adet embriyo dondurulmuştu. 3üde aynı kalitedeydi. 1 yıl önce miyom, kist ve tüpte sıvı birikmesinden dolayı laparoskopik ameliyat geçirdiğim için taze transfer uygun görülmedi. İlaçla rahim kalınlaştırma tercih edildi. Sol tüpüm alınmıştı. Temmuz’da ilk transferim gerçekleşti. Tek embriyo. Maalesef tutunmadı. Hemen ardından kendimi iyi hissettiğim için beklemek istemedim. Ağustos 29 çift embriyo transferi gerçekleşti. İnşallah Allah tamamına erdirsin benimle beraber tüm bekleyenlerin Detaylı bir anlatım oldu

İnşallah yarın güzel haberini bekliyoruz sağlıkla ilerlesin canım

Hadi inşallah güzel haberlerini alacağız bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…