2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Maalesef canım bende heveslenmistim ama olmadı ovitrelle etkisiymis,ama dediğim gibi bu transfer de silik çizgi çıktı ama bu sefer oldu,kaset test yapmak istersen de koyulasacak mı diye takip et ama en garantisi kan tahlili
Normalde 1 eylül transfer günü 12 eylül test günü verildi. Olmazsa ayın 10 unda kan tahlili veririm o zamana iğne etkisi geçer sanırım

Kızlar cinsiyet partisi yapacak olan var mı fikri olan
Ayy sizin cinsiyet belli oldu demiii ayy hayırlısı olsun inşallah öğrendiniz mi siz sonuçtan yoksa parti için bekliyor musunuz ben dayanamadım valla cinsiyet sordum doktoruma haftaya netleştireceğiz inşallah yüzde 80 söyledi cinsiyetleri

Evet canım. Sanırım 1 günü sorun etmedi ama 2 günü göze alamadı ilaçsız. Eğer değer düşüyorsa ilaçlara o kadar masraf yapmayalım diye düşündü sanırım.

Evet canım. Sanırım 1 günü sorun etmedi ama 2 günü göze alamadı ilaçsız. Eğer değer düşüyorsa ilaçlara o kadar masraf yapmayalım diye düşündü sanırım.
Bende doktor kimyasal yada dış gebelik diye düşündüğü için 3 gün ilaç kullanmamıştım sorun olmaz bence bende olmadı yani

İnşallah yarın çok güzel sonuçla karşılaşırsınız

Estrofem çok gaz yapıyor
Yaaaa, sorumlusu estrofem miymiş?? Allahım çıldırıcam bende gençken gastrit vardı, gerçekten lise üniversite yıllarım kronik mide rahatsızlıklarıyla geçmişti sonra beslenmeyle ilaçla falan o yangılı hali baskılamıştık kaç senedir yaşamıyordum. O yıllarıma geri döndüm resmen son bir aydır. Lanet olası estrofem ya sinir bastı şu an

Evet belli , kendimi zor tutuyorum hafta sonuna bir minik organizasyon sıkıştırabilirsem süprizle öğrenmek istiyorum . Yapamazsam açıp bakıcam artık

Valla ben estrofem kesince baya azaldı umarım progestan kesince hepsi biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…