Mehmet beye danış benim öyle lekelenmem olunca bıraktırdı zaten ama pıhtılaşma varsa onu bilemem bende yoktu o yüzden belkide biraktirdiBir arkadaşımın da doktoru mehmet beydi, arkadaşımın baya kanaması oldu bıraktırdı. Aslında çok az, koyu lekelenmelerim 5. haftada oldu ama bu lekelenmelere yerleşme kanaması dediler
Gittiğinde duyarsın ben 6+0 da duymuştumKızlar karından kalp atışına hangi haftada gittiniz,ben 6+2 oluyorum son adete göre,bekliyorum gştmedim daha acaba duyulur mu ki estrofemi duyulana kadar için demişlerdi fazladan içmiş olmanın sıkıntısı olmaz değil mi
Vajinal değil de karından garanti olsun diye bekliyorum,sizler duydunuz mu
Benim doktorum da iki haftada bir çağırıyor, rutin olan o sanırım ama senin durumun farklıydı belki kontrol amaçlı her hafta görmek istedi. Neden hata yapmış olasın, içine böylesi sinecekse imkanın da varsa bu şekilde devam edersin üç ay bitene kadar. Zaten sonraki süreç için de bir doktor bulman gerekecek. Hiçbir şey olmaz, gönlüne göre bir doktor çıksın karşınaKızlar normalde tüp bebek doktorum her hafta beni kontrole çağırıyordu. En son kontrolde dedi ki 2 hafta sonra gel direk dedi 9. Haftadayım 11. Haftada görelim bu sefer dedi bende o an tamam dedim. Bugün dayanamayıp başka bir hastaneden başka bir doktordan randevu aldım bebekleri merak ettiğim için içim rahat etmedi 10. Haftaya randevu aldım bi doktora. Zaten bir yerde tüp bebek doktorumu bırakmam gerekecek 12. Haftadan sonra hasta takibi yapmıyor. Ee bir yerde yeni doktor arayışına gireceğim. Bu da bahanesi olmuş oldu. Hata mı yaptım sizce bir şey olur mu ?
İnşallah canım her doktor da iyi değil maalesef inşallah içime sinen birini bulurumBenim doktorum da iki haftada bir çağırıyor, rutin olan o sanırım ama senin durumun farklıydı belki kontrol amaçlı her hafta görmek istedi. Neden hata yapmış olasın, içine böylesi sinecekse imkanın da varsa bu şekilde devam edersin üç ay bitene kadar. Zaten sonraki süreç için de bir doktor bulman gerekecek. Hiçbir şey olmaz, gönlüne göre bir doktor çıksın karşına
İnşallah ,bu arada aynı doktora gitmişiz canımGittiğinde duyarsın ben 6+0 da duymuştum
Bir acile gitsen seni yatırır bir dahaki kanaman olduğunda hastaneye git ben hastanede yattım kanamam olduğu için hemen ultrasonla bakıyorlar riske atma derim acilden giriş yap bekletmiyorlar zaten direk kadın doğum katına yonlendiriyorlarBenim de bir sorum var. Sık lekelenmeli geçiyor gebeliğim ve bu beni endişelendiriyor. Doktorum bu süreçte hiç çağırmadı, hep telefonla ilaç fitil vs takviyeyle atlattık. Yat dinlen de demedi. Neden lekelenme/kanama oluyor bilmiyorum. 6+4teyim. Bu kadar çok lekelenme olması normal mi? İki üç günde bir bu stresi yaşıyorum ve moralim çok bozuluyor. Benzer süreç geçiren var mı? Lekelenmelerin miktarı bir ya da iki günlük ped dolduracak kadar çok bu arada. Çok canım sıkıldı.
Canım benim bi doktor da çok rahat davrandı iğneyi kesebilirsin bile dedi, ertesi gün diğer doktor sakın ayağa kalkma geçene kadar dedi. Yani yaklaşımlar farklı oluyor doktorlarda. Ben de pimpirikliyim o yüzden hiç ayağa kalkmıyorum hep yatıyorum. Normalde renk önemli senin lekeler ne renk? Kahverengi eskimiş kan demek. Pembe taze ama az kan demek. Kırmızı baya yoğun ve tehlikeli oluyor. Beni pembe kanama yerleşme kanaması olduğunda da yatırmıştı doktorum evde.Benim de bir sorum var. Sık lekelenmeli geçiyor gebeliğim ve bu beni endişelendiriyor. Doktorum bu süreçte hiç çağırmadı, hep telefonla ilaç fitil vs takviyeyle atlattık. Yat dinlen de demedi. Neden lekelenme/kanama oluyor bilmiyorum. 6+4teyim. Bu kadar çok lekelenme olması normal mi? İki üç günde bir bu stresi yaşıyorum ve moralim çok bozuluyor. Benzer süreç geçiren var mı? Lekelenmelerin miktarı bir ya da iki günlük ped dolduracak kadar çok bu arada. Çok canım sıkıldı.
Cuma günü kırmızı kanamam oldu bir günlük ped kadar, fitil kullandım bir günlük ped daha kirleterek kesildi. Ödüm koptuğu için bugüne kadar evde dinlendim. Bugün iğne yaptırmam gerekiyordu diye dışarı çıktım. Eve geldim bu sefer de pembeyle kahverengi arası bir akıntım olmuş, şortuma geçmiş. Doktor yatman gerekiyor da demiyor yani, ne yapıcağımı şaşırdımCanım benim bi doktor da çok rahat davrandı iğneyi kesebilirsin bile dedi, ertesi gün diğer doktor sakın ayağa kalkma geçene kadar dedi. Yani yaklaşımlar farklı oluyor doktorlarda. Ben de pimpirikliyim o yüzden hiç ayağa kalkmıyorum hep yatıyorum. Normalde renk önemli senin lekeler ne renk? Kahverengi eskimiş kan demek. Pembe taze ama az kan demek. Kırmızı baya yoğun ve tehlikeli oluyor. Beni pembe kanama yerleşme kanaması olduğunda da yatırmıştı doktorum evde.
Yat canım kalkma vücudun da öyle diyor. Bence hiç kalkma lavabo dışında. Bi süre geçsin. Benim de 6. Hafta kırmızı kanamam oldu çok korkunçtu.Cuma günü kırmızı kanamam oldu bir günlük ped kadar, fitil kullandım bir günlük ped daha kirleterek kesildi. Ödüm koptuğu için bugüne kadar evde dinlendim. Bugün iğne yaptırmam gerekiyordu diye dışarı çıktım. Eve geldim bu sefer de pembeyle kahverengi arası bir akıntım olmuş, şortuma geçmiş. Doktor yatman gerekiyor da demiyor yani, ne yapıcağımı şaşırdım
Arkadaşım başka doktora git acilden giriş yap bak benimde oldu iki hafta yattım bir hafta hastane de yattım git yat git ultrasonla baktır bebise kesenin etrafında mi kanama ne kadar kanama söylerler sana riske atma sen bilirsibCuma günü kırmızı kanamam oldu bir günlük ped kadar, fitil kullandım bir günlük ped daha kirleterek kesildi. Ödüm koptuğu için bugüne kadar evde dinlendim. Bugün iğne yaptırmam gerekiyordu diye dışarı çıktım. Eve geldim bu sefer de pembeyle kahverengi arası bir akıntım olmuş, şortuma geçmiş. Doktor yatman gerekiyor da demiyor yani, ne yapıcağımı şaşırdım
Bu estrofemi bir tek ben 12. Haftada bırakıyorum galibaKızlar bugün şükür kalp atışını da duyduk bebişin 6+1 de duymuş oldukdoktorum estrofemi direk bırakıyorsun dedi progestan fitil ve oksapara devam dedi
Bi de benBu estrofemi bir tek ben 12. Haftada bırakıyorum galiba
Senin de mi ya bu 12. Haftanın hikmeti nedirBi de ben
Diğer grupta defne beni uyardı östrojen kanama tetikler dedi. Bak şimdi Google'da ne buldumSenin de mi ya bu 12. Haftanın hikmeti nedirbir an önce gelse keşke sağlıkla kucağımıza alsak
Valla bende anlamadım canımKızlar bugün şükür kalp atışını da duyduk bebişin 6+1 de duymuş oldukdoktorum estrofemi direk bırakıyorsun dedi progestan fitil ve oksapara devam dedi
Bende 9 . Haftadayım doktorum kesmedi Estrofemi günde 3 defa 2şer tane içiyorum yarın kontrolüm var gittiğimde sorucam bakalımBu estrofemi bir tek ben 12. Haftada bırakıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?