2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bana bu normal göründü canım belki çok hafif konum olarak aşağıda olabilir ama mutlaka muayene ol kendi doktoruna, bence gidene kadar yat, kalkma ayağa, bana öyle dediler 2 haftadır yatıyorum kanama olduktan sonra.

Bana bu normal göründü canım belki çok hafif konum olarak aşağıda olabilir ama mutlaka muayene ol kendi doktoruna, bence gidene kadar yat, kalkma ayağa, bana öyle dediler 2 haftadır yatıyorum kanama olduktan sonra.
Öyle yapıyorum. Progestan fitil kullanıyordum şimdi onu igneye çevirdi doktorum çok şükür kanamam yok zaten kanamam olduğundada öyle çok değildi ama aşağıda olması korkutuyor beni. Rabbım inşallah sağlıklı ilerlemesini nasip etsin

Kızlar sabah böyle bir leke geldi. Salı ve perşembe gelmişti zaten. Doktor bir hafta olur demişti. Sizce neden hala bitmedi ? Hep yatmam mı lazım ? Dün pek yatamadım evdeydim ama .
Canım bende de kesilmişti dün tekrar kahvemsi geldi kanama yoksa korkma dedi doktorum zaten şuan kesildi

Selam kızlar 9+2 deyim dünden beri sol kasıkta ara ara sancım oluyor rahime sancı vuruyor arada birde sabah yatarken hapşırdım ve bir anda kasıklarım da bir kaç saniyelik şiddetli sancı olup geçti . Yaşayan oldu mu biraz korktum kızlar

Canım bende de kesilmişti dün tekrar kahvemsi geldi kanama yoksa korkma dedi doktorum zaten şuan kesildi
Evet benimde şimdi kesildi. Hatta doktora şunu da sordum benim yatmam mı gerekiyor dedim hayır günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Takip et artarsa haber ver dedi. Ben yinede evde dinleniyorum. Ama canımı sıkıyor leke geldikçe

Hapşırınca benimde oluyor canım ama transferin ilk günü hemşire demişti hapşırığınızı tutmayın kendinizi o an rahat bırakıp hapşırın korkmayın öksürmeyle hapşırmayla bir şey olmaz demişti bana da anlık sancı girip çıkıyor genel de o an yatıyorsam ayaklarımı kendime çekip hapşırıyorum atmaktaysam da hemen oturup hapşırıyorum daha rahat oluyor sancı çok olmuyor o zaman

Doğal gebeliğim 7. Haftadan 16. Haftaya kadar hep kanama vardı hiç geçmedi her gece acildeydim hiçbir ilaç kullanmıyordum iğne falan da vermemişlerdi progestan bile vermemişlerdi sağlıksızsa düşmesi daha iyi diyordu her doktor çok garip o zamanlar ilk gebelik olunca bizde bilinçsizdik herhalde her doktor aynı şeyi diyince inandık sadece acile gittiğimde geceleri endol fitil veriyorlardı o kadar neyseki o kötü günler geçti Allah düşmanımın başına evlatla sınanma vermesin.

Kızlar normalde tüp bebek doktorum her hafta beni kontrole çağırıyordu. En son kontrolde dedi ki 2 hafta sonra gel direk dedi 9. Haftadayım 11. Haftada görelim bu sefer dedi bende o an tamam dedim. Bugün dayanamayıp başka bir hastaneden başka bir doktordan randevu aldım bebekleri merak ettiğim için içim rahat etmedi 10. Haftaya randevu aldım bi doktora. Zaten bir yerde tüp bebek doktorumu bırakmam gerekecek 12. Haftadan sonra hasta takibi yapmıyor. Ee bir yerde yeni doktor arayışına gireceğim. Bu da bahanesi olmuş oldu. Hata mı yaptım sizce bir şey olur mu ?

Bende bel ve kasık sancısı yaşıyorum canım vijanamda iğne batması oluyor. Normal olduğunu söylediler

İnanın benimde canım sıkılıyor ama ben her ihtimale karşı sürekli oarak dinleniyorum

Çok geçmiş olsun canım hep iyi olsun bundan sonrası umarım

Bana bi ablam dedi ki 4 doktor değiştirmiş kendisi içine sinen doğum doktorunu bulana kadar bence çok iyi şimdiden tanışman

Canım benim doktorumda iki haftada bir cagiriyor beni. Her hafta giden gebe hiç duymadım ben

Canım benim doktorumda iki haftada bir cagiriyor beni. Her hafta giden gebe hiç duymadım ben
Beni her hafta da 1 kez çağırdı hep 9. Haftaya kadar belki de kanamalardan dolayı ve kanama alanı kontrolünden dolayı canım bilmiyorum ki neden öyle yaptı ama hep benim için iyi olmuştu tabi her hafta görmek ama şimdi her şey normale dönünce 2 hafta sonra gel dedi bi boşluk oldu bende

ay beni direk 1 ay sonra çağırdı ama ben 15 gün sonrasına aldım yine randevumu.

ay beni direk 1 ay sonra çağırdı ama ben 15 gün sonrasına aldım yine randevumu.
İnsanın içi de rahat etmiyor ki o kadar zaman nasıl beklenir doktorlar da kendince haklıdır tabi her hafta bize ne söylesinler çocuk orda işte duruyor yani boş boş yavrucak doktor neyini anlatsın daha minicik şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…