• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İkiz olduğu için lekelenme normal dedi telefonla konuştum. Kesede kanama gorunmemisti zaten geçen hafta kanamayla gittiğimde. Yerleşme kanaması diyor doktorum. Eğer kanama olursa gel dedi. Bol su icmemi söyledi sancım için bir adet parol içtim. Bugün proloton ignesi vurulmami söyledi

Aynı bu sistem oldu bende de canım kontrolden 19 gün sonrada transfer yapılıyor. Rahmi dinlendiriyor cikolata kisti var bende ama bunu bir cok hastaya yapıyorlar dinlendirmeyi. ben bu seferki tedavimde ilkinde adet oldum 2. De olmadımm
Ahh inşAllah sonuda seninki gibi pozitif olsun canımm umutsunuz her biriniz💜

Benim ilk doğal gebeliğimde kese ile plesanta arasındaydı ve o durum tehlikeli olabiliyor. Kanama alanı kesenin altındaysa vücudun atması daha rahat
Ben de sorayım doktora nerede diye bu perşembe inşallah bebek iyidir 🙏🏻 kanamam durdu ama yine de korkuyor insan

Sen neden tüp bebek yaptın doğal yolla oluyor yaşın da küçük
Doğal yolla en son 3 sene önce oldu :)) herkes yaşın küçük neden yaptırdın diyor olay bence yaş değil bilimsel bir takım şeyler insanlar 17 yaşında karnından yumurta toplatıp donduruyor herkesin bir hikayesi var tabiki eş faktörü de var 🙃 doğal yolla oluşan gebeliğim kanama alamı plesanta ve kese arasına girip bebeğin beslenmesini kesmişti 16. Haftada ölü doğum yapmak durumunda kalmıştım.. siz neden yaptırdınız? Yaşınız 40 diye mi farklı faktörler mi🙂

Doğal yolla en son 3 sene önce oldu :)) herkes yaşın küçük neden yaptırdın diyor olay bence yaş değil bilimsel bir takım şeyler insanlar 17 yaşında karnından yumurta toplatıp donduruyor herkesin bir hikayesi var tabiki eş faktörü de var 🙃 doğal yolla oluşan gebeliğim kanama alamı plesanta ve kese arasına girip bebeğin beslenmesini kesmişti 16. Haftada ölü doğum yapmak durumunda kalmıştım.. siz neden yaptırdınız? Yaşınız 40 diye mi farklı faktörler mi🙂
Benim tamamen yaştan dolayı, ailede erken menepoz var, yumurta sayım azalmıştı 6 ay denedik ama olmayınca ertelemek istemedim riske atmamak için. Kuzenim erteleyip sonra başarısız tedaviler görmüştü benden iki yaş büyük, ben ertelemeden hemen olsun istedim😊 ama haklısın yaşla ilgisi olmayabiliyor, sadece doğal gebelik deyince merak ettim. İkiz olması için böyle bi yoldan geçmen gerekiyordu belki de, herşeyin hayırlısı 🧿💜 Kanaman kaçıncı haftada olmuştu, ne kadar süre sonra kaybettiniz kalp atışını? Ben de endişe ediyorum 🥺

Kızlar karından kalp atışına hangi haftada gittiniz,ben 6+2 oluyorum son adete göre,bekliyorum gştmedim daha acaba duyulur mu ki estrofemi duyulana kadar için demişlerdi fazladan içmiş olmanın sıkıntısı olmaz değil mi
Vajinal değil de karından garanti olsun diye bekliyorum,sizler duydunuz mu

Arkadaşlar iyi akşamlar. Normalde kahverengi gelen akintim bugün kırmızı kanamaya donusunce acile gittik bana kesen aşağıda düşük olacak diye kesin konuştu fakat kanama alanı yok. Kendi doktorumla konuştum bu sadece riskli gebelik olur düşük illa olacak diye bisey yok kanama alaninin olmaması iyi bisey dedi. Kalp atisida vardi bebeğin 6 haftalık henüz. Proluton ve progestan iğne vurdurdum. Coraspirini bıraktım. Acildeki doktora önceki ultrason görüntüsünü de gösterdim hemen hemen aynı yerlerde dedi. Kesenin aşağıda olma durumunu yasaya var mı?

Biz 5+2de duyduk kalp atışını daha sonra 8.haftada kademeli olarak bıraktırdı bana da doktorum 👍🏻
Merhaba Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ biz de yarın 5+2 oluyoruz mesajınızı görünce heyecanlandım acaba ben de bu kadar erken duyabilir miyim kalp atışını doktorum iki hafta sonra gel demişti de 😅 sizin tüp bebek miydi transfer tarihinizden kaç gün sonra duymuş oldunuz acaba 🥰

Benim de doktorum Mehmet reşit bey bana lekelenlenmem olunca bırak dediler bıraktım eğer sizin lekelenmeniz olmadıysa belki o yüzden devam ettirmislerdir
Bir arkadaşımın da doktoru mehmet beydi, arkadaşımın baya kanaması oldu bıraktırdı. Aslında çok az, koyu lekelenmelerim 5. haftada oldu ama bu lekelenmelere yerleşme kanaması dediler

Merhaba Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ biz de yarın 5+2 oluyoruz mesajınızı görünce heyecanlandım acaba ben de bu kadar erken duyabilir miyim kalp atışını doktorum iki hafta sonra gel demişti de 😅 sizin tüp bebek miydi transfer tarihinizden kaç gün sonra duymuş oldunuz acaba 🥰
Aminn hepimizi insallah 🙏🏻🙏🏻 evet tüp bebek benim 17 haziranda transferim olmuştu 10 temmuzda gittim doktora 23 gün sonra oluyor yanii 🤗 aslında sat a göre 6. Haftamdı ama ultrason 5+2 çıktı transferim biraz geç yapılmıştı benim sonrasında 1 hafta içinde normal haftasını yakaladı şuan birkaç gün önden gidiyor hatta ☺️

Arkadaşlar iyi akşamlar. Normalde kahverengi gelen akintim bugün kırmızı kanamaya donusunce acile gittik bana kesen aşağıda düşük olacak diye kesin konuştu fakat kanama alanı yok. Kendi doktorumla konuştum bu sadece riskli gebelik olur düşük illa olacak diye bisey yok kanama alaninin olmaması iyi bisey dedi. Kalp atisida vardi bebeğin 6 haftalık henüz. Proluton ve progestan iğne vurdurdum. Coraspirini bıraktım. Acildeki doktora önceki ultrason görüntüsünü de gösterdim hemen hemen aynı yerlerde dedi. Kesenin aşağıda olma durumunu yasaya var mı?
Canım inşallah olmaz öyle bişey, ne kadar aşağıda, var mı ultrason görüntüsü? Belki kendimizinkilerle kıyaslayabiliriz. Kanama alanı yoksa sanırım alttan dikiş de yaoanlar var düşük olmasın diye. Bi onu araştırsan belki yardımı olabilir.

Canım inşallah olmaz öyle bişey, ne kadar aşağıda, var mı ultrason görüntüsü? Belki kendimizinkilerle kıyaslayabiliriz. Kanama alanı yoksa sanırım alttan dikiş de yaoanlar var düşük olmasın diye. Bi onu araştırsan belki yardımı olabilir.
Insallah tesekkur ederim. Kendi doktoruma muayeneye gittiğimde mutlaka sorarım. Acilde çektiğimin görüntüsünü vermediler fatak kese görmeye gittiğimde olan görüntü var. Zaten acildeki doktorda onunla hemen hemen aynı yerde olduğunu söyledi. Onu yükledim

Eklentiler

• 20230816_104408.jpg
    20230816_104408.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Back