• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar ben artık dayanamadım bugün yine doktora gittim çok şükür bir sorun yok ama yine kanama alanı oluşmuş şuan aktif bir kanamam yok ama içeride kanama alanı var yine dinlenme moduna geçtim inşallah geçer
Geçmiş olsun, içini ferah tut 🌸

Bende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Her şeyde vardır bir hayır canım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik geçir inşallah geçmiş olsun 💐🙏🏻

Benim 9. Haftaya girince bulantılarım azaldı canım daha hiç kusmadım ama kusarmışcasına öğürmelerim var yani kussam daha az kötü bir görüntü oluşurdu 😂 serum bana iyi gelmişti içinde metpamid koyuyorlardı. Prilam içen çok gördüm iyi gelenler ben hiç kullanmadım onu. İnşallah seninde en yakın zamanda hafifler
Prilam fayda etmedi onzyd diye Bi ilaç yazdı dr. O da fayda etmedi ah kusmasam... serum o gece rahatlatıyor sabaha aynıyım Allah yardımcımız olsun vücudum yorgun...

Merhabalar 29 Temmuz 5.gün iki embriyo transfer oldum çok şükür pozitif sonuç aldım kese kontrolü için gittiğimizde iki kese görüldü biri 11mm diğeri 6,5 mm yani bir kese diğerine göre daha küçük yolk saçları gördüm dedi ama kalp atışı için Ağustos 25 için gel dedi.. sorum şu küçük olan kese büyük olana yetişir mi arada ki fark kapanır mı bu durumu yaşayanlar var mı aranız da ?

Bende bugün 8 hafta olarak doktora gittim ve 3 4 gün önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. yarın kürtaj yapılacak inşaAllah kısmet Allahın takdiri hicbir sorun yoktu Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canlar darısı benm gibi isteyen herkese amin..
Allah tekrar nasip etsin inşallah canım üzüldüm ,beta hcg düzenli artmış mıydı kanaman falan olmadan mı kalbi durmuş

ilk defa tüp bebeğe başlayacaklar ya da bir özel hastanede ilk defa başlayacak olan arkadaşlar instagramda cider derneğini araştırın sorun ben şimdi kayseri acıbadem mustafa taşa başlayacağım orada ilk tedavim olacak cüzi bir miktarda olsa indirim yapılacak bazı yerlerde indirim alıyorlar sizlere bildirmek istedim bu benim 5. tüp bebeğim çok paralar harcadık sizler de ...

Çok üzüldüm, sabırlar dilerim. Vardır bunda da bir hayır, inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla sonuçlanacak güzel haberler alırsın.

Kızlar ben artık dayanamadım bugün yine doktora gittim çok şükür bir sorun yok ama yine kanama alanı oluşmuş şuan aktif bir kanamam yok ama içeride kanama alanı var yine dinlenme moduna geçtim inşallah geçer
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen su iç pekmez tüket Rabbim sağ sağlim kucağını doldursun❣️

Canım çok geçmiş olsun rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar mucizen seninle olsun inşallah 🤎 belirtilerin kaybolmusmuydu peki son üç dört gün de

Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, sağlıkla ilerler. PGT yapılmış mıydı?

Back