• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Şimdi hiç içesim yok ama çarşamba günü randevum 🥺 o zamana kadar doktora sorsam ayıp olur mu
Doktor kesmeden bir şey yapma canım şimdi onlar bizi biliyor değerleri biliyor benim dozumu 4 den 3 e düşürdü mesela 12. Haftada tamamen keseceğiz dedi sen yine de sormadan hareket etme

Bende 9 . Haftadayım doktorum kesmedi Estrofemi günde 3 defa 2şer tane içiyorum yarın kontrolüm var gittiğimde sorucam bakalım
Bende sabah öğle akşam 1 içiyorum 9. Haftada ama ben 2 kere sordum biri 6. Haftada burada herkes bırakıyordu bana devam demişti bir de son kontrolde sordum sadece dozu düşürelim 12. Haftada bırakıcaz dedi

Bende sabah öğle akşam 1 içiyorum 9. Haftada ama ben 2 kere sordum biri 6. Haftada burada herkes bırakıyordu bana devam demişti bir de son kontrolde sordum sadece dozu düşürelim 12. Haftada bırakıcaz dedi
Benim dozda düşmedi hiç bakalım yarın ne diyecek birsürü ilaç kullanıyorum bende
Prograf 2*1
Progestan ampul 1*1
Progestan fitil 3*1
Dekort 0.75 1*1
Dıofol 1*1
Coraspin 1*1
Oksapar 4000 1*2
Estrofem 3*2
Euthrox ve matofin kendi kullandıklarımdı zaten

Az önce canım aşırı 1 haftadır çiğ köfte istiyordu anlamsız az önce bir iki ısırık yedim acısız marulsuz etsiz çiğ köfte bir şey olur mu ki

Benim dozda düşmedi hiç bakalım yarın ne diyecek birsürü ilaç kullanıyorum bende
Prograf 2*1
Progestan ampul 1*1
Progestan fitil 3*1
Dekort 0.75 1*1
Dıofol 1*1
Coraspin 1*1
Oksapar 4000 1*2
Estrofem 3*2
Dekort ve prografı ben galiba 7. Haftalarda bırakmıştım

Ayy bişey diyim mi benimde canım o kadar çok istiyor ki yemedim zor tutuyorum kendimi 🙈
Bende bir yere kadar dayandım canım daha fazla tutamadım kendimi yemediğim her gün bi değişik hissettim yani yemeden rahat duramadım yiyince bi rahatladım yani ısırık bile nefsimi köreltti en azından ama pişmemiş bir şey yok içinde sorun olmaz umarım 🙏🏻 et yok sonuçta bulgur. Bilerek içine hiçbir şey de koydurmadım sadece lavaşa sarılı sos falan hiçbir şey yoktu kendimi öyle rahatlatıyorum marul bile koydurmadım yıkanmıyordur diye

Beni her hafta da 1 kez çağırdı hep 9. Haftaya kadar belki de kanamalardan dolayı ve kanama alanı kontrolünden dolayı canım bilmiyorum ki neden öyle yaptı ama hep benim için iyi olmuştu tabi her hafta görmek ama şimdi her şey normale dönünce 2 hafta sonra gel dedi bi boşluk oldu bende
Boşluk oluşsun kuzum boşver yeterki sağ sağlim ilerlesin sorun olmasın gebeliğin de bir hafta geç görürüz bebisleri yeterki kanama olmasın ❣️

Bende bir yere kadar dayandım canım daha fazla tutamadım kendimi yemediğim her gün bi değişik hissettim yani yemeden rahat duramadım yiyince bi rahatladım yani ısırık bile nefsimi köreltti en azından ama pişmemiş bir şey yok içinde sorun olmaz umarım 🙏🏻 et yok sonuçta bulgur. Bilerek içine hiçbir şey de koydurmadım sadece lavaşa sarılı sos falan hiçbir şey yoktu kendimi öyle rahatlatıyorum marul bile koydurmadım yıkanmıyordur diye
Yok canım azcık yemişsin o kadardan bişey olacağını sanmıyorum dert etme kendine bende parazitlere karşı antikorum olmamış hiç ondan dolayı da korkum var biraz

Kizlarrrr sol kasigim sanki bildiğin tutuluyor yani birşey asılıyor sanki değişik birşey yaaaa bacağıma kadar hissettim bugün neden olur ki normal mi 7+3 böyle birşey yaşayan var mı

Bende az önce yedim bişey olur mu ki neden tereddüt ettin canım yasak mı hamilelikte ben yiyorum öğrendiğimden beri hiç kısıtlamadım çiğ köfteye kendimi etsiz zaten

Bende az önce yedim bişey olur mu ki neden tereddüt ettin canım yasak mı hamilelikte ben yiyorum öğrendiğimden beri hiç kısıtlamadım çiğ köfteye kendimi etsiz zaten
İnternette net bir şey yok normalde hamileler yemesin derler ama çiğ etten dolayı derler ama etsiz de yine de sorgulamak istedim

Prograf 2*1
Progestan ampul 1*1
Progestan fitil 3*1
Dekort 0.75 1*1
Dıofol 1*1
Coraspin 1*1
Oksapar 4000 1*2
Estrofem 3*2
aynı ilaçları aynı ddozlarda kullanıyoruz, hayırlısı ile bir bıraksaydık şunları midem korkunç kötü artık benim.

Benimle haftası günü yakın arkadaşlar (10+4) bulantı kusmadan ölücem resmen ne ilaç fayda ediyor ne de serum... napcam şaşırdım ne yesem 10 dk sonra banyoya dar atıyorum kendimi su bile geri çıkıyor cildiricam🙄 sizler napiyisunuz

Benimle haftası günü yakın arkadaşlar (10+4) bulantı kusmadan ölücem resmen ne ilaç fayda ediyor ne de serum... napcam şaşırdım ne yesem 10 dk sonra banyoya dar atıyorum kendimi su bile geri çıkıyor cildiricam🙄 sizler napiyisunuz
Benim 9. Haftaya girince bulantılarım azaldı canım daha hiç kusmadım ama kusarmışcasına öğürmelerim var yani kussam daha az kötü bir görüntü oluşurdu 😂 serum bana iyi gelmişti içinde metpamid koyuyorlardı. Prilam içen çok gördüm iyi gelenler ben hiç kullanmadım onu. İnşallah seninde en yakın zamanda hafifler

Kızlar ben artık dayanamadım bugün yine doktora gittim çok şükür bir sorun yok ama yine kanama alanı oluşmuş şuan aktif bir kanamam yok ama içeride kanama alanı var yine dinlenme moduna geçtim inşallah geçer

Back