2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bugünde baş donmrm ve halsizligim ortama giriş yaptı
Ayy o 8. Haftanın başında bende de vardı canım baş dönmesi ve halsizlik de sanki böyle hasta grip gibiyim kolumu kaldıramadım geçtiğiniz hafta fenaydı dedim hatta hasta mı oluyorum acaba

Merhaba herkese, 2022 ocak ayından beri gebe kalmaya çalışan bir anne adayıyım. 26 temmuzda transfer oldum ve bugün bebeğimin kesesini gördüm. 6+0 olarak aranıza katılıyorum bir aksilik çıkmazsa. Sevincimi ve duyduğum şükürü kelimelere dökemiyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize çocuklarımızı sağlıkla neşeyle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun kanınızda pıhtılaşma falan var mı baktırdınız mı düşükten sonra?
Çok teşekkür ederim Hayır pıhtılaşma bakılmadı. Pıhtılaşma bakılmadan direkt doktorum ikinci transfer sonrası coraspin ve göbekten clexane kan sulandırıcı iğne verdi. Sanırım 20. Haftaya kadar ya da doğuma dek kullanıyomuş gebeler. Doktorum de Bahceciden Mehmet reşit asoglu

Anladım canım o önlem olsun diye direkt kan sulandırıcı iğne vermiş. İnşallah bu sefer bebeğinizle kavuşursunuz sağlıkla

İliz değil ama bende de kırmızı kanama oldu 2 gün sürdü geçti, sonra lekelenme olarak 10 gün devam etti. Şimdi gayet iyiyiz
Allah Bir daha yaşatmasın inşallah bugün bitti gibi görünüyor ama yatmaya ve su içmeyi ihmal etmiyorum. Zaten evin içinde dolanıyordum bir yere gitmedim aşağı bahçede falan dolandım bu süreçte iki gündür inmedim, yatıyorum. Haftaya cumartesi doktor kontrolüm var inşallah herşey çok güzel olacak

Arkadaşlar birşey sorucam aniden dün 2 kere birinde hastane kapısı kapanırken ürktüm ve birde evde eşimin odada olduğunu görmeden korktum bağırdım bu sefer bebeğe zarar verirmi henüz yeni gördük pozitifi tabi

Yok canım yani bende bir şey olmadı çok şükür bu zamana kadar. Bende yere bir şeyler düşünce ürküyorum tepkisel olarak elimden bir şey kayınca, eşim aniden sessizce yanıma gelince bir anda karşımda görünce ürküyorum ya da köpeklerden çok korkarım yolda aniden arkamda görünce irkiliyorum ama kötü bir şeyle karşılaşmadım o anlarda sadece ağrım oluyor anlık geçiyor

Olmasında çok Aminnn Arkadaşım henüz yeni ikinci kan testini de yaptırmadık bide aynı senin gibiyim bende transferden sonra düne kadar olmamıştı mesela ayy dedim gene mi çok ürkek bir yapıdaım hiç sevmem bu huyumu bende takıldım ay dedim ya bişey olurmu vs die ama sendede Hamdolsun olmamış olmasında bendede olmaz o halde düşmedim kalkmadım sonuçta ama eşimi görünce bi çığlık attım yani ondanda bişey olmaz o halde TeveKkül edicez ALLAH a sığınıcaz
Çok saolasın arkadaşım içimi rahatlattın

Ayy o 8. Haftanın başında bende de vardı canım baş dönmesi ve halsizlik de sanki böyle hasta grip gibiyim kolumu kaldıramadım geçtiğiniz hafta fenaydı dedim hatta hasta mı oluyorum acaba
Ay aynen 8+5 im şuan. Dün gece 8 de uyumuşum bel ağrısından bir saat önce uyandım hala uykum var

Ay aynen 8+5 im şuan. Dün gece 8 de uyumuşum bel ağrısından bir saat önce uyandım hala uykum var

Kizlar dün kahverengi lekelenmeden doktora gittim doktor normal 3 ay boyunca bile devam edebilir dedi. Ams ilk üç ay düşük tehlikesi daha çokmuş galiba. Progestan fitil verdi. Onu kullanıyorum ama sabah uyanıyorum beyaz kremsi akıntı oluyor içinde de parça varmış gibi kahverengi leke. Acaba progestanin kabuğu filan mı kalıyor yaşayan varmi.

İlacın kabuğunu atıyor vücut

Kızlar merhaba bugün keselerimizi gördük 5 haftalığız doktor iki hafta sonra kalp atışını duyarız gelirsin dedi ama geç değil mi siz kaçıncı haftada duydunuz acaba

Kızlar merhaba bugün keselerimizi gördük 5 haftalığız doktor iki hafta sonra kalp atışını duyarız gelirsin dedi ama geç değil mi siz kaçıncı haftada duydunuz acaba
Sağlıcakla buyusunler ben 5+4 de gördüm kalp atışını ama değişebiliyor garanti olsun diye iki hafta demiştir canım

Vajinadan topluyorlar canım tabi ki bayıltmalı oluyor hiç bir şey hissetmiyorsun sonra seni uyandırıyorlar uyandıktan pcos varsa yumurta çok toplanırsa 2-3 gün sancı çok oldu benim sonra geçiyor

Kızlar aranızda folbiol kullanan var mı?Bana doktor vermişti ama araştırdım içindeki folik asit miktarı çok olduğu için bebeklerde otizme neden olabiliyormuş.Kararsız kaldım.Sağlık ocağındaki doktor da kullanma bunu mg çok yüksek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…