• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kuzum benimde rahimde batmalar gerilmeler var özellikle gece uyurken. Bel ağrım yok ama sürekli yattığım için olmuyor olabilir kanamadan sonra yürüyüşü bıraktım sadece yatıyorum o da çok bel ağrısı yaşatmıyor şuan için. Bulantılarım inanılmaz boyutta geceleri artık evde serum taktırıyorum sürekli hastaneye gitmekten yoruldum. Mide yanmam geçti şuan için. Göğüslerim şiş ama acı sızı yok damarlar belirgin sadece. Bir de bir kaç zamandır ayaklarımda uyuşma kramplar var bugün magnezyum ve kalsiyum başlattı doktorum ikiz gebelikte erken başlarmış kramp normal dedi. Kanama alanım inşallah gitmiştir en son kontrolde vardı ama birer gün arayla oksapar kullanmaya başladım şuan çok şükür bir sorun yok. Bu aralar nefes darlığı başladı ayakta duramıyorum kalbim hemen çarpıyor magnezyumun eksiklik belirtilerini fazlasıyla yaşıyorum inşallah o da geçecek. Rahimde bazen batma keskin anlık kısa süreli ağrı acı sızlama oluyor ama takip ediyorum uzun süreli devam etmiyorsa o an kanama da yoksa hemen tedirgin olmuyorum geçiyor sonra şuanlık ben iyiyim önemli olan bebekler iyi olsun da dayanıyoruz bir şekil 🙏🏻 sen nasılsın nasıl gidiyor en son kanamadan sonrası🌸
Kanamam ve lekelenmem bugün durdu elhamdülillah 💜 ben mide bulantısından prilamla kurtuldum canım ara ara midem yanıyor sadece ve bende bir iki adım atsam nefes nefese kalıyorum sanki ,9 aylık hemileyim kime sorsam erken başlamış diyor tabi ikiz olduğunu kimse bilmiyor. Vajinamda batmalar hissediyorum halen. Bel ağrım içinse bugün kendimi denedim lavabo hariç asla ayağa kalkmadim ağrı olmadı binde bir giriyor gibi oluyor sonra geçiyor. Bu aralar sürekli uyumak istiyorum. İştahım çok açık lâkin ağzımdaki tatsızlık yüzünden yemek yiyemiyorum. Rabbim cektigimiz cefanın sefasını surdursün inşallah ❣️

Merhabalar daha önce yazmıştım güzel haberlerle geldim insalh 18 temmuz iki embriyo yerleştirilmişti 7.gunum pozitif çıkmıştı 5.hafta doktor kontrolüne gittiğimizde ikiside tutmus ikizlerimiz olacak insalh kalp atislarimiz bile başlamış.haftaya tekrar muayeneye gidicez 6.haftayi geçiyoruz diğer bekleyen arkadaşlarımızın da güzel haberlerini alırız insalh hayırlısıyla ☺️☺️

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim 💜

Günaydın kızlar, dün sabah uyandıktan sonra lavaboya gittim iç çamaşırımda kahverengi pembe lekeler vardı peçeteye silincede geldi. 5+6 daydım. 26 sında çağırmıştı pozitifi gördükten sonra. Hemen doktorumu aradım korkma yanıma gel dedi. Proluton depot vurdu . Kese bakmamıştık ona baktı iki kese var yolk saç var dolu dedi 😊 kalp atımı için daha çok küçükler 26 sında bakalım dedi . Yerleşme kanaması olabilir bu dedi. Bir hafta kadar az az gelebilirmiş kanama alanı yok dedi . Benim size sorum kanama olduğunda neye dikkkat ediyordunuz yeme hareket olarak aynı mısınız ?
Canım ben tam 8 haftalikken kanamam oldu bebek bezi koydum altimw o kadar fazlaydı kanamam ama şükürler olsun iki bebisimde gayet sağlıklı. Genelde ikizlerde goruluyormus zaten. Ben lavabo hariç asla ayağa kalkmiyorum sadece nefes almak adına beş on dakika balkona cikiyorum. Besin olarak mideden dolayı midem neyi severse onu yiyebiliyorum maalesef. Zaten şuan bebek yediğimiz besinden değil kanimizdan vitamin alıyor

Kanamam ve lekelenmem bugün durdu elhamdülillah 💜 ben mide bulantısından prilamla kurtuldum canım ara ara midem yanıyor sadece ve bende bir iki adım atsam nefes nefese kalıyorum sanki ,9 aylık hemileyim kime sorsam erken başlamış diyor tabi ikiz olduğunu kimse bilmiyor. Vajinamda batmalar hissediyorum halen. Bel ağrım içinse bugün kendimi denedim lavabo hariç asla ayağa kalkmadim ağrı olmadı binde bir giriyor gibi oluyor sonra geçiyor. Bu aralar sürekli uyumak istiyorum. İştahım çok açık lâkin ağzımdaki tatsızlık yüzünden yemek yiyemiyorum. Rabbim cektigimiz cefanın sefasını surdursün inşallah ❣️
Amiinn canım sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah 🙏🏻🐣 bir sonraki kontrolün ne zaman

Canım ben tam 8 haftalikken kanamam oldu bebek bezi koydum altimw o kadar fazlaydı kanamam ama şükürler olsun iki bebisimde gayet sağlıklı. Genelde ikizlerde goruluyormus zaten. Ben lavabo hariç asla ayağa kalkmiyorum sadece nefes almak adına beş on dakika balkona cikiyorum. Besin olarak mideden dolayı midem neyi severse onu yiyebiliyorum maalesef. Zaten şuan bebek yediğimiz besinden değil kanimizdan vitamin alıyor
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha göstermesin rabbim kimseye 🙏 kanamayı arttıran besinler olabilir diye aklıma geldi ondan sordum bilgim olmadığı için. Arada sancım oluyor bu normal mi ? Öncesinde hiç olmamıştı ?

Merhabalar daha önce yazmıştım güzel haberlerle geldim insalh 18 temmuz iki embriyo yerleştirilmişti 7.gunum pozitif çıkmıştı 5.hafta doktor kontrolüne gittiğimizde ikiside tutmus ikizlerimiz olacak insalh kalp atislarimiz bile başlamış.haftaya tekrar muayeneye gidicez 6.haftayi geçiyoruz diğer bekleyen arkadaşlarımızın da güzel haberlerini alırız insalh hayırlısıyla ☺️☺️
Kese büyüklüğünüz ne kadar olmuş canimm gözünüz aydın çok sevindim ☺️

Benim de eş kaynaklı sorun var sperm sayısı çok çok az ona bağlı olarak morfoloji hareket hepsini kötü. Yani iğne ile hapı neye göre bakıp karar veriyorlar bilmiyorum. Araştırıyorum ben doktorların tedavi yöntemine karşı değilim ama doğum kontrol hapını uzun süre kullanıp iğnelere öyle başladığım için şaşırmıştım ve sonuçta hüsran oldu. Keşke bana şey deseydi bu ay yumurta sayın az başka bi ay başlayalım deseydi. Eşinizin varikosel derecesi neydi benim eşimde de sol tarafta 2,8 mm var ama ameliyatlık değil dediler
Hatırlamıyorum şu an ama bize de öyle dediler biz androloji doktoruna gittik. Ameliyat oldu %1 den %4 e %6 çikmisti

doktoruna sordun mu bu sancı olayını, ben bugün dayanamadım yazdım az önce yanıt bekliyorum. Özellikle sol kasığımda bir ağrım var sağda hiçbirşey yok çok enteresan.
Ben azönce geldim doktorumdan sol tarafımda sancı oluyor arada dedim çok normal olması bel ağrısıda olacak kuyruk sokumundan da hissedeceksin dedi hatta

İnanın okadar bilgi vermedi belki söyledi ben hatırlamıyorum
herşey yolundaydı bizde sormadik o heyecandan aklımıza bile gelmedi ☺️herşey güzel olduğunu söyledi tek beklioduk çift görünce doktorumuzda bizde şaşırdık 23 ünde gidicez tekrar ozmn daha detaylı bilgi alicam.

Normaldi canım boşuna kötü düşünüp kendini strese sokma stres olsan da elinden insanın bir şey zaten gelmiyor benim başıma geldi diye tabiki herkesin gelecek değil hepimiz keseden kalp atışına kadar stres oldum kalpten belki ikili test stresi yaşicaz bu böyle 9 ay hep devam edecek hepimizin için maalesef Allah gönlümüze ferahlık versin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan o 🙏🏻🌸
Canım benim bugün kahverengi kanamam oldu çok değil ama 2-3 damla şeklinde. 5+6 yım keseye göre normal mi sizde de olmuşmuydu

Çok güzel canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah zaten anladığım kadarıyla işin içine aa,ab,ba girince yüksek ihtimalle tutuyor. Benim 5.gün embriyosuydu bb kalitedeydi tek embriyo transferi oldum tutmadı
Benim ilk tüp bebek denemem 5 aa kalite embriyo idi. Tuttu ama 8. Haftada düşük yaptım. Bence tamamen nasip işi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim ilk tüp bebek denemem 5 aa kalite embriyo idi. Tuttu ama 8. Haftada düşük yaptım. Bence tamamen nasip işi. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun kanınızda pıhtılaşma falan var mı baktırdınız mı düşükten sonra?

Arkadaşlar merhaba Gebelikleriniz şanslı bahtlı sağlıklı olsun ilerlesin 🙏 isteyen herkesede sağlıklı gebelik bebişler Nasip etsin ALLAH birşey sorucaktım sizde oldumu ben transferin 9. Günündeyim ve bugün kan sonucumu aldım pozitif Çok ŞÜKÜR fakat saat 16 30 gibi kan sulandırıcı iğnemi vuruldum ve saat 19 30 gibi hafif lekelenmem oldu çok endişelendim Regli günüm Bugün ve biraz yürüdüm
Doktorum hap olan kan sulandırıcıyı kestirdi
Başka bi ilaç verdi regli kesici
Ve Kan sulandırıcı iğneye devammış
Varmı böle yaşayan acaba 🙏🦋🐬

Arkadaşlar 2 gün önce lekelenmem olmuştu proluton yapılmıştı bugün tekrar kanama gibi oldu çok korktum kanama yaşayan arkadaş var mı benim gibi sağlıklı devam eder mi korku içerisindeyim

Back