Kanamam ve lekelenmem bugün durdu elhamdülillah ben mide bulantısından prilamla kurtuldum canım ara ara midem yanıyor sadece ve bende bir iki adım atsam nefes nefese kalıyorum sanki ,9 aylık hemileyim kime sorsam erken başlamış diyor tabi ikiz olduğunu kimse bilmiyor. Vajinamda batmalar hissediyorum halen. Bel ağrım içinse bugün kendimi denedim lavabo hariç asla ayağa kalkmadim ağrı olmadı binde bir giriyor gibi oluyor sonra geçiyor. Bu aralar sürekli uyumak istiyorum. İştahım çok açık lâkin ağzımdaki tatsızlık yüzünden yemek yiyemiyorum. Rabbim cektigimiz cefanın sefasını surdursün inşallahKuzum benimde rahimde batmalar gerilmeler var özellikle gece uyurken. Bel ağrım yok ama sürekli yattığım için olmuyor olabilir kanamadan sonra yürüyüşü bıraktım sadece yatıyorum o da çok bel ağrısı yaşatmıyor şuan için. Bulantılarım inanılmaz boyutta geceleri artık evde serum taktırıyorum sürekli hastaneye gitmekten yoruldum. Mide yanmam geçti şuan için. Göğüslerim şiş ama acı sızı yok damarlar belirgin sadece. Bir de bir kaç zamandır ayaklarımda uyuşma kramplar var bugün magnezyum ve kalsiyum başlattı doktorum ikiz gebelikte erken başlarmış kramp normal dedi. Kanama alanım inşallah gitmiştir en son kontrolde vardı ama birer gün arayla oksapar kullanmaya başladım şuan çok şükür bir sorun yok. Bu aralar nefes darlığı başladı ayakta duramıyorum kalbim hemen çarpıyor magnezyumun eksiklik belirtilerini fazlasıyla yaşıyorum inşallah o da geçecek. Rahimde bazen batma keskin anlık kısa süreli ağrı acı sızlama oluyor ama takip ediyorum uzun süreli devam etmiyorsa o an kanama da yoksa hemen tedirgin olmuyorum geçiyor sonra şuanlık ben iyiyim önemli olan bebekler iyi olsun da dayanıyoruz bir şekil sen nasılsın nasıl gidiyor en son kanamadan sonrası