• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın ❤️ çok sevindim benden yumurta toplandı dondurdular adet günü mü bekliyorum ben . İlk deneme mi sizin Aret beyde ?

Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın ❤️ çok sevindim benden yumurta toplandı dondurdular adet günü mü bekliyorum ben . İlk deneme mi sizin Aret beyde ?
Amin inşallah 🤲 hayırlısıyla sizde güzel haberler alırsınız inşallah ikinci denemem benim ilkinde de iki tane transfer edilmişti bir tanesi tek yumurta ikizine döndü toplam üç tane olacaklardı ama gelişmediler servikal dikişte atılmıştı ama olmadı nasip böyleymiş çok şükür şimdi güzel ilerliyoruz

Amin inşallah 🤲 hayırlısıyla sizde güzel haberler alırsınız inşallah ikinci denemem benim ilkinde de iki tane transfer edilmişti bir tanesi tek yumurta ikizine döndü toplam üç tane olacaklardı ama gelişmediler servikal dikişte atılmıştı ama olmadı nasip böyleymiş çok şükür şimdi güzel ilerliyoruz
İnşallah 🤲🏽 çok sevindim sonucunuz çok güzel olmuş ❤️

Arkadaşlar selam, bugün rahim kalınlığı için doktor kontrolüm vardı. Aldığımız onca ilaçlar, rahim kalınlaşması falan derken bir adet polip oluşmuş. Doktorum engel teşkil etmediğini, embriyoları yerleştirmeyi planladığı yer ile alakalı bir yerde olmadığını söyledi. Doktoruma çok güveniyorum ama benim endişelerim var bu konuda. Görüşlerinizi merak ettim. Benim gibi olup da pozitif sonuç alan oldu mu?
Benim geçen sene transferimde başka bir doktorda. bir tane polip vardı. Engel olmaz dedi yerleşeceği yerde değil dedi ama tutmadı negatif oldu .

Benim geçen sene transferimde başka bir doktorda. bir tane polip vardı. Engel olmaz dedi yerleşeceği yerde değil dedi ama tutmadı negatif oldu .
Çok teşekkür ederim. Rahim duvarında kökleştiği için risk almamak gerektiği söylenmiş birçok doktor tarafından. Çok endişeliyim. Geçen sene laparoskopik ameliyat geçirdiğim için doktorum daha fazla rahimi hırpalamak istemediği için yerine baktı ve engel değil dedi ama risk işte.

Kızlar yemek yiyebiliyor musunuz açlık durumunuz ne durumda ben sanki bebisleri aç birakiyorum hissine kapılıyorum
Canım bebekler şuan plesentadan senin yediklerini 12. Haftadan sonra beslenecekler şuan kanındaki vitaminlerden besleniyorlar merak etme 🙏🏻 ben kusmadan ve öğürmelerden tiksindirin çok şey oldu yiyemedim hiç bazen canım hep sağlıksız şeyler istedi bazen de sadece tost yiyebildim ya da kraker ona rağmen bebeklerin ilişi de çok şükür haftalarından önde gidiyorlar yiyemediğin zaman bol bol su iç bu aralar çok acıkıp masaya oturuyorum ama bir kaşık alıp mide bulantısından doydum diyip kalkıyorum tost yapıp yiyorum 😂

Arkadaşlar merhaba benim geçende yazmıştım transferden sonra pozitif örendim gün 9. Günü Biraz yürümüştüm çok hafif leke yani çok çok az gelmişti hafifte kasık ağrım olmuştu doktorum ecopirini kesmişti ama 3 günlüğüne yarın devam kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum onu kesmedi korkuyorum birşey olmaz değilmi pazartesi tekrar yaptırıcam testimi çünkü onu etkileemez İnşallah Gerçi doktoruma güveniyyorum ama sizede sormak istedim sağlıcakla bebişleri kucanıza alın isteyen herkes alsın Çok Aminnn🙏🦋🐬

Narkozdan korkacak bişey yok canım bayılıyorsun hiç bişey hissetmiyorsun asıl mesele uyandıktan sonrasının akşamı karnın baya şiş oluyo aşırı bir ağırlık oluyor ertesi gün ben serum yemeye gittim sonra rahatladım biraz bir gün daha zorladı 3 gün sonra biraz daha rahatladım sonra regl oldum zaten 5. Gün ondan sonra tamamen rahatlıyorsun
Narkozdan korkma sebebim eşimde ameliyat olmuştu başka bir sebepten narkoz verirken nefesi durdu çok pimpirikli canı tatlı olan biri değilimdir ama bazı olaylar yaşayınca insan tereddüt etmiyor değil maalesef .. inşallah bir gün benimde eğer böyle işlemim olursa güzel geçer 🙏🏼

Canım bebekler şuan plesentadan senin yediklerini 12. Haftadan sonra beslenecekler şuan kanındaki vitaminlerden besleniyorlar merak etme 🙏🏻 ben kusmadan ve öğürmelerden tiksindirin çok şey oldu yiyemedim hiç bazen canım hep sağlıksız şeyler istedi bazen de sadece tost yiyebildim ya da kraker ona rağmen bebeklerin ilişi de çok şükür haftalarından önde gidiyorlar yiyemediğin zaman bol bol su iç bu aralar çok acıkıp masaya oturuyorum ama bir kaşık alıp mide bulantısından doydum diyip kalkıyorum tost yapıp yiyorum 😂
Peki ağzındaki tat ne durumda canım bende metalik tat var uzun zamandır. Ve adet sancısı çekiyorum. Son adet tarihim 18 Haziran acaba adet zamanı geçirdiğim sanciyi mi cekiyorum ben

Peki ağzındaki tat ne durumda canım bende metalik tat var uzun zamandır. Ve adet sancısı çekiyorum. Son adet tarihim 18 Haziran acaba adet zamanı geçirdiğim sanciyi mi cekiyorum ben
Canım 9. Haftaya girdiğim için belkide o acımsı tat gitti ya da magnezyuma başladım yeni o yüzden artık yemek sonrası ağzımda o ekşimiş acımsı tat şükür yok ama olduğu zaman karbonatlı falım sakız çiğnedim hep çok iyi geldi bana dene istersen bazıları şeker falan tüketmiş ama ben o yöntemi biraz zararlı buldum kendim için tüp bebek olunca konu insan her detayı düşünüyor sanırım 🥹 adet sancısını ben her ayın 15 i döngü zamanımdı normalde 15 ağustosa 3 gün kala ağrı ve bacak çekilmesi yaşadım çok fenaydı özellikle tam ayın 15 i olduğunda korkmuştum sanki rahmim adet olacakmışım gibiydi ama şükür geçti sonradan adet zamanı 3 gün önce ve 3 gün sonrası normal bence bunları hissetmemiz vücut sonuçta daha 2 andır adet görmüyor buna alışması doktorlar 3 ayı bulur diyor zaten kanama olmadıkça korkma

Canım 9. Haftaya girdiğim için belkide o acımsı tat gitti ya da magnezyuma başladım yeni o yüzden artık yemek sonrası ağzımda o ekşimiş acımsı tat şükür yok ama olduğu zaman karbonatlı falım sakız çiğnedim hep çok iyi geldi bana dene istersen bazıları şeker falan tüketmiş ama ben o yöntemi biraz zararlı buldum kendim için tüp bebek olunca konu insan her detayı düşünüyor sanırım 🥹 adet sancısını ben her ayın 15 i döngü zamanımdı normalde 15 ağustosa 3 gün kala ağrı ve bacak çekilmesi yaşadım çok fenaydı özellikle tam ayın 15 i olduğunda korkmuştum sanki rahmim adet olacakmışım gibiydi ama şükür geçti sonradan adet zamanı 3 gün önce ve 3 gün sonrası normal bence bunları hissetmemiz vücut sonuçta daha 2 andır adet görmüyor buna alışması doktorlar 3 ayı bulur diyor zaten kanama olmadıkça korkma
Karbonatlı sakızı denedim oda maalesef ise yaramadk bende 😏 benimde rahmim agriyor sanki heran kanamam olacak gibi hissediyorum kendimi bir kere yaşayınca insan daha çok tedirgin oluyor 💙

İyi aksamlar kizlar degerli dusunce ve fikirlerinize ihtiyacim var morfoloji2 ve hizli spremde skinti vardi toplam 30 du bizde bu ay
Keci boynuzu kuru
E vitamini
Cinko
Q10
L-arginin
Ginsengli bal karisimi
Coban cokerten otu
kullanmaya basladik bunlari kullanip fayda goren oldumu acaba

Eklentiler

• IMG_20230722_001926.jpg
    IMG_20230722_001926.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar ben çarşamba pozitifi öğrendim hafif lekelenmem olmuştu bugün de gene kahve rengi peçeteye bir akıntı geldi ecoprini de kesmiştik yarın başlıcam neden olabilir yaşayan varmı 🙏🦋🐬

Arkadaşlar ben çarşamba pozitifi öğrendim hafif lekelenmem olmuştu bugün de gene kahve rengi peçeteye bir akıntı geldi ecoprini de kesmiştik yarın başlıcam neden olabilir yaşayan varmı 🙏🦋🐬
Yerleşme kanamasından kalan eski kandır kahverengi ise ama yine de kanama alanı var mı diye bakmak lazım. Bana böyle olduğunda doktor fitilimi artırıp iğne eklemişti göbekten.

Back