- 8 Kasım 2016
- 125
- 106
- 103
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim şuan 5+5 Mart ayına dahil olamıyorum sanırımAnneler grubuna da gelin
Thread '2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı'
Anne Grupları - 2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
Ben sandalyede uzun süre oturunca canım açıyor canım arada mutlaka o an ayağa kalkıyorumMerhaba , Salı ve perşembe lekelenme oldu kızlar yazmiştim zaten bu süreçte hep dinlendim yattım sandalyede şimdi otursam bir süre zararı olur mu sizler hep mi yattınız yoksa bir iki saat sandalye de oturdunuz mu ?
Olsun sen gelBenim şuan 5+5 Mart ayına dahil olamıyorum sanırım
Canım ben folbiolu ilk doğal gebeliğimde kullanmıştım 12. Haftaya kadar bir sorun olmamıştı ikili test temiz çıkmıştı genelde devlet hastaneleri de onu veriyorKızlar aranızda folbiol kullanan var mı?Bana doktor vermişti ama araştırdım içindeki folik asit miktarı çok olduğu için bebeklerde otizme neden olabiliyormuş.Kararsız kaldım.Sağlık ocağındaki doktor da kullanma bunu mg çok yüksek dedi.
GeliyorummmmOlsun sen gel
Biraz oturuyoruz gidip yatıyorum canım bakalım peçeteye silince kahverengi gelyiror çok çok az denecek kadar ne zaman geçer acaba ?Ben sandalyede uzun süre oturunca canım açıyor canım arada mutlaka o an ayağa kalkıyorum
Canım benimde 3 gün sürdüğünde peçeteye geldiği oluyordu dediğim gibi benim 3 gün sürdü geçti ama kiminin 5-7 gün de sürebilir ama elbet geçecek bu süreçte çok çok az bile gelmesi iyi demek ki dinlendikçe geçiyor en koşa zamanda geçsin inşallahBiraz oturuyoruz gidip yatıyorum canım bakalım peçeteye silince kahverengi gelyiror çok çok az denecek kadar ne zaman geçer acaba ?
Bana doktorum onu yazdı ama günaşırı kullanmamı söyledi pozitif olduğunu öğrenince tekrar sordum bunu kullanmaya devam edeyim mi dedim et dedi ama gittiğim farklı bir doktor da ne kullanıyorsun diye sorunca onun dozu yüksek ama diye tepki verdi ama kullanma diye bir şey de demediler bu otizm olayını ilk defa duyuyorumKızlar aranızda folbiol kullanan var mı?Bana doktor vermişti ama araştırdım içindeki folik asit miktarı çok olduğu için bebeklerde otizme neden olabiliyormuş.Kararsız kaldım.Sağlık ocağındaki doktor da kullanma bunu mg çok yüksek dedi.
Merhaba bende aynı doktora gidiyorum transferimiz oldu mıBen gidiyorum canım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum
Anladım canım sancıdan korkmuyorum aslında normal zaten sancı olması böyle düşünürsek sonuçta işlem yapılıyor yumurta toplanıyor felan .. ben daha çok narkozdan korkuyorum bide OHSS yumurtalıkların fazla uyarılmasından korkuyorum tabi en önemlisi de acaba yüzde kaç tutma ihtimali var .. bir doktora Sordum Hangi klinik hatırlamıyorum ama sorduğumda bana 65-70% oran verdi tutma ihtimali Buda baya gerçekçi bir Oran diyebiliriz ama kolay bir yol değil anlaşılan burada test gününü ve transfer olan arkadaşlara bol şans diliyorum herşeyin hayırlısı olsun KızlarVajinadan topluyorlar canım tabi ki bayıltmalı oluyor hiç bir şey hissetmiyorsun sonra seni uyandırıyorlar uyandıktan pcos varsa yumurta çok toplanırsa 2-3 gün sancı çok oldu benim sonra geçiyor
Merhaba bende aynı doktora gidiyorum . Şuan hangi aşamadasınızBen gidiyorum canım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum
Narkozdan korkacak bişey yok canım bayılıyorsun hiç bişey hissetmiyorsun asıl mesele uyandıktan sonrasının akşamı karnın baya şiş oluyo aşırı bir ağırlık oluyor ertesi gün ben serum yemeye gittim sonra rahatladım biraz bir gün daha zorladı 3 gün sonra biraz daha rahatladım sonra regl oldum zaten 5. Gün ondan sonra tamamen rahatlıyorsunAnladım canım sancıdan korkmuyorum aslında normal zaten sancı olması böyle düşünürsek sonuçta işlem yapılıyor yumurta toplanıyor felan .. ben daha çok narkozdan korkuyorum bide OHSS yumurtalıkların fazla uyarılmasından korkuyorum tabi en önemlisi de acaba yüzde kaç tutma ihtimali var .. bir doktora Sordum Hangi klinik hatırlamıyorum ama sorduğumda bana 65-70% oran verdi tutma ihtimali Buda baya gerçekçi bir Oran diyebiliriz ama kolay bir yol değil anlaşılan burada test gününü ve transfer olan arkadaşlara bol şans diliyorum herşeyin hayırlısı olsun Kızlar
Ben o fitili hastanede kaldığım zaman 1 günde 2 kez doktor önerisiyle yazılmıştı sabah ve akşam olarak zaten sürekli yattığım için bir zaman söylemediler ama benim fark ettiğim fitili attığında zaten sabun gibi olduğu için kayıyor çıkacak gibi hissediyorsun benim tavsiyem yatarak fitili atıp 15-20 dk yayıp uzanmanız. Rahim kasılmasını engelleyici bir fitilBugün kanamam oldu, iki tane günlük ped dolduracak kadar açık kırmızı ve aşırı moralim bozuldu. Evde temizlik vardı, normalden biraz fazla hareket ettim yoruldum ondan mı oldu acaba? doktorum endol sup fitil kullanmamı ve kanama miktarında değişiklik olursa haber vermemi söyledi. Bu fitili kullanınca ne kadar süre yatmak gerekiyor bilen var mı?
Ben 12. Haftadan sonra perinatoloji uzmanlığı olan bir doktorla devam etmeyi düşünüyorumKızlar özellikle ikiz gebeliği olanlar hep kadın doğuma mı takip olunuyor çoğul gebelik riskli kabul edildiğinden baştan beri perinatolojiye mi gidilmeli bilgisi olan var mı
Benim tüp bebek doktorum aynı zamanda kadın doğum doktoru canım aynı doktorda devam ediyor sürecimKızlar özellikle ikiz gebeliği olanlar hep kadın doğuma mı takip olunuyor çoğul gebelik riskli kabul edildiğinden baştan beri perinatolojiye mi gidilmeli bilgisi olan var mı