- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.712
- 53
Nasip canım inşallah hayırlısıyla bir sonrakinde sağlıkla olurDeğerim düşmüş yine olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip canım inşallah hayırlısıyla bir sonrakinde sağlıkla olurDeğerim düşmüş yine olmadı
Kan sulandırıcıyı bende kesmişlerdi canım tamamenArkadaşlar merhaba Gebelikleriniz şanslı bahtlı sağlıklı olsun ilerlesin isteyen herkesede sağlıklı gebelik bebişler Nasip etsin ALLAH birşey sorucaktım sizde oldumu ben transferin 9. Günündeyim ve bugün kan sonucumu aldım pozitif Çok ŞÜKÜR fakat saat 16 30 gibi kan sulandırıcı iğnemi vuruldum ve saat 19 30 gibi hafif lekelenmem oldu çok endişelendim Regli günüm Bugün ve biraz yürüdüm
Doktorum hap olan kan sulandırıcıyı kestirdi
Başka bi ilaç verdi regli kesici
Ve Kan sulandırıcı iğneye devammış
Varmı böle yaşayan acaba
Çok teşekkür ederim canım sağlıkla ilerlesin bebişini sağlıkla kucana almanı dilerim benim regli günüm denkmi geldi bilmiorum birazda dışardaydım yürüdüm kasıklarım hiç ağrımamıştı ağrıdı şuan istihrahat verdi duphastan verdi doktorum ecoprini kesti belirli süre arkadaşımKan sulandırıcıyı bende kesmişlerdi canım tamamen
O haftalar benimde kahverengi olmuştu canım normal ama dr. Yine de haber vermiştimCanım benim bugün kahverengi kanamam oldu çok değil ama 2-3 damla şeklinde. 5+6 yım keseye göre normal mi sizde de olmuşmuydu
İçinde kan pıhtısı var gibiydi korktum ama kırmızı pembe filan değildiO haftalar benimde kahverengi olmuştu canım normal ama dr. Yine de haber vermiştim
Yerleşmeye çalışıyormuş canım bebekler. Birde bende iki ayrı kese vardoktoruna sordun mu bu sancı olayını, ben bugün dayanamadım yazdım az önce yanıt bekliyorum. Özellikle sol kasığımda bir ağrım var sağda hiçbirşey yok çok enteresan.
Canım benim cumartesi günü kanamam oldu o günden beri kan sulandırıcı kullanmıyorum ben doktorum kestiArkadaşlar merhaba Gebelikleriniz şanslı bahtlı sağlıklı olsun ilerlesin isteyen herkesede sağlıklı gebelik bebişler Nasip etsin ALLAH birşey sorucaktım sizde oldumu ben transferin 9. Günündeyim ve bugün kan sonucumu aldım pozitif Çok ŞÜKÜR fakat saat 16 30 gibi kan sulandırıcı iğnemi vuruldum ve saat 19 30 gibi hafif lekelenmem oldu çok endişelendim Regli günüm Bugün ve biraz yürüdüm
Doktorum hap olan kan sulandırıcıyı kestirdi
Başka bi ilaç verdi regli kesici
Ve Kan sulandırıcı iğneye devammış
Varmı böle yaşayan acaba
Canım benim cumartesi günü kanamam oldu o günden beri kan sulandırıcı kullanmıyorum ben doktorum kest
Çok teşekkür ederim canım benimde ecoprini kesti kan sulandırıcı İğne devam Birde duphaston ilaç verdi canım yatıyorum ama mecbur yolculuk yapmak zorunda da kalıcam artık arkada yatarak giderimCanım benim cumartesi günü kanamam oldu o günden beri kan sulandırıcı kullanmıyorum ben doktorum kesti
O haftalarda olmuştu canım benimde kan sulandırıcı ve oksaparı kesmişti doktorumİçinde kan pıhtısı var gibiydi korktum ama kırmızı pembe filan değildi
Canımmmm merhabaCanim @mehfi diye bir arkadaşin yazdıklarına bakar mısın, denk geldim bugün kese yamuk diyor ama şimdi herşeyin duzeldigini söylüyor
Ayyy nasıl sevindim anlatamam canım çok şükür kalp atışı için erken zaten canım , haftaya cuma kalp atışı randevusu var bizimde inşallah görürüz hepimizCanımmmm merhaba
Evet benim ki de düzeldi gibi bi şey yaaa doktora gittik iki gün önce, kalp atışı duyulmadı henüz. Ama yolk kesesine benzer bi şey gördüm dedi doktor. Şeklini sordum o da sıkıntı değil düzelir dedi doktor.
Yarın sabah tekrar kontrole gideceğiz. sen neler yaptın canım? Nasıl gidiyor, kontrole gittin mi bir daha
Normal canım her leke geldiğinde doktora mutlaka haber verdim. Bi 5. Haftalar da oldu bir de 6. Haftalarımda oldu ilki lekeydi kahverengi ama ikinci regli gibiydi çok korkmuştum ama düzeldi şimdi sadece bol bol yattım ve şu içtim bu haftalarda doktorum normal hatta 9. Haftaya doğruda olabilir demişti geçmiş olsunİkiz hamile arkadaşlarım yerleşme kanaması demişti doktor Salı günü lekelenmem olmuştu çarşamba akşama tam anlamıyla bitti demiştim. Bugün sabah kırmızı pembe olarak tekrar geldi. Hala yatıyorum. Tavsiyeleriniz nerlerdir ? Sizlerde ne kadar sürdü ? Belimde de ağrı var biraz. Doktora sordum bir hafta sürer diyor ama gördükçe de korkuyorum
Endişe etme canım doktoruna güven benim kırmızı renkte olan son kanamam 1 günde geçmişti çünkü kanamayla beraber benim sancılarım vardı geçmeyen doktorum sancının sorun olduğunu kasılmayla bebekleri rahmin atabileceğini söyledi o nedenle 24 saat hastanede yattım serumlar ilaçlar iğneler yapıldı sürekli çok şükür bir daha gelmedi kan sulandırıcıya da tekrar başladım. İlk kahverengi lekelenme de 3 gün sürmüştü ama onda evde kendiliğinden yatarak hiç kalkmadan geçti kan sulandırıcıyı kesmişti doktorum o da çok şükür 3 günden sonra bitmişti. Önemli olan yatıp dinlenmen bol su içmek önemli bir kaç güne geçiyor endişe etmeEvet benimde ilk 5. Haftanın sonuydu. Kahverengi renkliydi. Bu da 6. Haftanın başında oldu . Direk kırmızı oldu korktum. Doktora haber verdik . Bir hafta devam edebilir yerleşme kanaması dedi. Kramplı ve pıhtılı olursa haber ver dedi. Ama bu şekilde hep mi devam edecek kaç gün sürdü sizin ne zaman bitecek acaba? İnşallah
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum bende bugün hep yattım azaldı gibi. Bu lekelenme ve kanama varken banyo yaptın mı ? Ben yapmadım korkudan.Endişe etme canım doktoruna güven benim kırmızı renkte olan son kanamam 1 günde geçmişti çünkü kanamayla beraber benim sancılarım vardı geçmeyen doktorum sancının sorun olduğunu kasılmayla bebekleri rahmin atabileceğini söyledi o nedenle 24 saat hastanede yattım serumlar ilaçlar iğneler yapıldı sürekli çok şükür bir daha gelmedi kan sulandırıcıya da tekrar başladım. İlk kahverengi lekelenme de 3 gün sürmüştü ama onda evde kendiliğinden yatarak hiç kalkmadan geçti kan sulandırıcıyı kesmişti doktorum o da çok şükür 3 günden sonra bitmişti. Önemli olan yatıp dinlenmen bol su içmek önemli bir kaç güne geçiyor endişe etme
Ben her iki kanama da ilk gün yaptım ama ılık su zaten yaz ayındayız üşümedim 5 dk hemen aldım çıktım 5 dk yı geçmedim o da ayakta durmak istemediğim içinİnşallah canım çok teşekkür ediyorum bende bugün hep yattım azaldı gibi. Bu lekelenme ve kanama varken banyo yaptın mı ? Ben yapmadım korkudan.
İliz değil ama bende de kırmızı kanama oldu 2 gün sürdü geçti, sonra lekelenme olarak 10 gün devam etti. Şimdi gayet iyiyizİkiz hamile arkadaşlarım yerleşme kanaması demişti doktor Salı günü lekelenmem olmuştu çarşamba akşama tam anlamıyla bitti demiştim. Bugün sabah kırmızı pembe olarak tekrar geldi. Hala yatıyorum. Tavsiyeleriniz nerlerdir ? Sizlerde ne kadar sürdü ? Belimde de ağrı var biraz. Doktora sordum bir hafta sürer diyor ama gördükçe de korkuyorum