Ben en başından beri oksapar kullanıyorum canımKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en başından beri oksapar kullanıyorum canımKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
1 tane 5bc, 1 tane 4ab, 1 tane 4ba, 1 tane 3bb, 1 tane 3cc donduruldu. 1. Deneme de 5bc tek transfer tuttu ama boş gebelik oldu. 2. Deneme de 4ab ve 4ba çift transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür şuan her şey yolunda Allahın izniyle5 taneside 5.gün embriyosu mu oldu canım
Çok güzel canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah zaten anladığım kadarıyla işin içine aa,ab,ba girince yüksek ihtimalle tutuyor. Benim 5.gün embriyosuydu bb kalitedeydi tek embriyo transferi oldum tutmadı1 tane 5bc, 1 tane 4ab, 1 tane 4ba, 1 tane 3bb, 1 tane 3cc donduruldu. 1. Deneme de 5bc tek transfer tuttu ama boş gebelik oldu. 2. Deneme de 4ab ve 4ba çift transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür şuan her şey yolunda Allahın izniyle
Tam neye göre bende anlamış değilim burada bi arkadaşımız 5bc transfer oldu şuan hala hamileliği sağlıkla ilerliyor ama benim o ilk denemem de 5bc kaliteydi ama boş gebelik oluştu biraz da nasip kısmet galibaÇok güzel canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah zaten anladığım kadarıyla işin içine aa,ab,ba girince yüksek ihtimalle tutuyor. Benim 5.gün embriyosuydu bb kalitedeydi tek embriyo transferi oldum tutmadı
Bende kullanıyorumKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kızlar vajinal ultrason zararlı mı gebelikte baktıran oldu
Ben kullanıyorum günde 1 tane göbekten bana da kalp atışına göre ilaçların dozunu ayarlıycaz değiştircez dedi doktorumKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Benim boş falan da değil hiç gebelik oluşmadı canım bakalım başka embriyomda yok baştan başlamamız gerekiyorTam neye göre bende anlamış değilim burada bi arkadaşımız 5bc transfer oldu şuan hala hamileliği sağlıkla ilerliyor ama benim o ilk denemem de 5bc kaliteydi ama boş gebelik oluştu biraz da nasip kısmet galiba
Amin canım inşallahŞanslı olduğum konulardan biri tüp bebek doktorumla devam etmem. Rabbim sizinde karşınıza güzel iyi bir doktor çıkarsın
Bal polen arı sütü karışım aldım iyi bir markanın onu kullanıyorum.Ekstra polen iğde çekirdeği tozu, ruşeymi activia yoğurda katıp tüketiyorumAa öyle mi? Yani arı sütü, polen ve propolis ayrı ayrı mı kullanıyorsunuz yoksa karışım mı alıyorsunuz?
Sadece bir tavsiyede bulunmak isterim lütfen beslenmene dikkat et besinlerin gücü çok önemli ben canlı yaşadım. Antioksidan içeren besinler tüket.karbonhidrati azalt .Ben çok kez denedim sonuncuda artık çaresiz kaldım diyetisyen desteği aldım. herkesin imkanı olmaya bilir diyetisyen için ama ben 6 ay kullandığım ürünleri sizinle paylaşabilirim. Kaliteli yumurta için bol yeşilik her öğün avakado yulaf sütü iğde çekirdeği ruşeymi polen kefir tükettim .(Tamamen bu bana özeldi kaliteli yumurta ve embriyo içindi)Benim boş falan da değil hiç gebelik oluşmadı canım bakalım başka embriyomda yok baştan başlamamız gerekiyor
Canım boş gebelikte kese görünüyor mu nasıl oluyor ne zaman belli oluyor o1 tane 5bc, 1 tane 4ab, 1 tane 4ba, 1 tane 3bb, 1 tane 3cc donduruldu. 1. Deneme de 5bc tek transfer tuttu ama boş gebelik oldu. 2. Deneme de 4ab ve 4ba çift transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür şuan her şey yolunda Allahın izniyle
Benim 6+3 de belliydi 25 mm kese boyutuna ulaşınca kesenin içinde bebek ya da yolk kesesi yoksa boş gebelik oluyor canım ya düşük yağıyorsun ya da kürtaj olunuyor. Keseyi 5. Hafta da görmüştüm ama 6+3 de kalp atışı için gittiğimizde kötü bir sonuç olmuştuCanım boş gebelikte kese görünüyor mu nasıl oluyor ne zaman belli oluyor o
Cok üzücü olmuştur. Kesede herşey normal miydi. Bende dün kese gördüm ama insan bı turlu rahat duramıyorBenim 6+3 de belliydi 25 mm kese boyutuna ulaşınca kesenin içinde bebek ya da yolk kesesi yoksa boş gebelik oluyor canım ya düşük yağıyorsun ya da kürtaj olunuyor. Keseyi 5. Hafta da görmüştüm ama 6+3 de kalp atışı için gittiğimizde kötü bir sonuç olmuştu
Cansucum gebeliğin nasıl geçiyor. Bende inanılmaz bel ağrısı ve kasık ağrısı mevcut ara ara vajinamda batma hissediyorumBenim 6+3 de belliydi 25 mm kese boyutuna ulaşınca kesenin içinde bebek ya da yolk kesesi yoksa boş gebelik oluyor canım ya düşük yağıyorsun ya da kürtaj olunuyor. Keseyi 5. Hafta da görmüştüm ama 6+3 de kalp atışı için gittiğimizde kötü bir sonuç olmuştu
sanırım bana da öyle yapacakBen kullanıyorum günde 1 tane göbekten bana da kalp atışına göre ilaçların dozunu ayarlıycaz değiştircez dedi doktorum
Normaldi canım boşuna kötü düşünüp kendini strese sokma stres olsan da elinden insanın bir şey zaten gelmiyor benim başıma geldi diye tabiki herkesin gelecek değil hepimiz keseden kalp atışına kadar stres oldum kalpten belki ikili test stresi yaşicaz bu böyle 9 ay hep devam edecek hepimizin için maalesef Allah gönlümüze ferahlık versin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan oCok üzücü olmuştur. Kesede herşey normal miydi. Bende dün kese gördüm ama insan bı turlu rahat duramıyor
Kuzum benimde rahimde batmalar gerilmeler var özellikle gece uyurken. Bel ağrım yok ama sürekli yattığım için olmuyor olabilir kanamadan sonra yürüyüşü bıraktım sadece yatıyorum o da çok bel ağrısı yaşatmıyor şuan için. Bulantılarım inanılmaz boyutta geceleri artık evde serum taktırıyorum sürekli hastaneye gitmekten yoruldum. Mide yanmam geçti şuan için. Göğüslerim şiş ama acı sızı yok damarlar belirgin sadece. Bir de bir kaç zamandır ayaklarımda uyuşma kramplar var bugün magnezyum ve kalsiyum başlattı doktorum ikiz gebelikte erken başlarmış kramp normal dedi. Kanama alanım inşallah gitmiştir en son kontrolde vardı ama birer gün arayla oksapar kullanmaya başladım şuan çok şükür bir sorun yok. Bu aralar nefes darlığı başladı ayakta duramıyorum kalbim hemen çarpıyor magnezyumun eksiklik belirtilerini fazlasıyla yaşıyorum inşallah o da geçecek. Rahimde bazen batma keskin anlık kısa süreli ağrı acı sızlama oluyor ama takip ediyorum uzun süreli devam etmiyorsa o an kanama da yoksa hemen tedirgin olmuyorum geçiyor sonra şuanlık ben iyiyim önemli olan bebekler iyi olsun da dayanıyoruz bir şekil sen nasılsın nasıl gidiyor en son kanamadan sonrasıCansucum gebeliğin nasıl geçiyor. Bende inanılmaz bel ağrısı ve kasık ağrısı mevcut ara ara vajinamda batma hissediyorum
Allahm kimseye yaşatmasin çok zorlu süreçlerden geldik zatenNormaldi canım boşuna kötü düşünüp kendini strese sokma stres olsan da elinden insanın bir şey zaten gelmiyor benim başıma geldi diye tabiki herkesin gelecek değil hepimiz keseden kalp atışına kadar stres oldum kalpten belki ikili test stresi yaşicaz bu böyle 9 ay hep devam edecek hepimizin için maalesef Allah gönlümüze ferahlık versin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım önemli olan o
Haklısınız ben ilk denememde hiç takviye falan kullanmadan tüp bebeğe başladık. Bir de önce baktı doktor o ay yumurta sayım az geldi doğum kontrol hapına başlattı sonra iğnelere devam ettim. Doğum kontrol hapıda yumurtalarımı geliştirmemiş olabilir diye düşünüyorum. 18 folikülden 4 tane büyük yumurta kalması normal değil. Sonuçta doğum kontrol haplarının mantığı yumurta gelişimini engelleyip durdurmak. Daha çok yumurta oluşsun diye böyle bi tedavi verdi ama yumurtlar ya gelişemedi veya boş çıktı. Ben böyle düşünüyorum çünkü kimsede adetin 2.günü doğum kontrol hapı ile başladığını duymadım tüp bebek tedavisine..Sadece bir tavsiyede bulunmak isterim lütfen beslenmene dikkat et besinlerin gücü çok önemli ben canlı yaşadım. Antioksidan içeren besinler tüket.karbonhidrati azalt .Ben çok kez denedim sonuncuda artık çaresiz kaldım diyetisyen desteği aldım. herkesin imkanı olmaya bilir diyetisyen için ama ben 6 ay kullandığım ürünleri sizinle paylaşabilirim. Kaliteli yumurta için bol yeşilik her öğün avakado yulaf sütü iğde çekirdeği ruşeymi polen kefir tükettim .(Tamamen bu bana özeldi kaliteli yumurta ve embriyo içindi)
Bende ilk kez sizde duydum ilginç.nasil bi tedavi yumurta büyütme süreciniz iğne mı hap mı her ikisi mıHaklısınız ben ilk denememde hiç takviye falan kullanmadan tüp bebeğe başladık. Bir de önce baktı doktor o ay yumurta sayım az geldi doğum kontrol hapına başlattı sonra iğnelere devam ettim. Doğum kontrol hapıda yumurtalarımı geliştirmemiş olabilir diye düşünüyorum. 18 folikülden 4 tane büyük yumurta kalması normal değil. Sonuçta doğum kontrol haplarının mantığı yumurta gelişimini engelleyip durdurmak. Daha çok yumurta oluşsun diye böyle bi tedavi verdi ama yumurtlar ya gelişemedi veya boş çıktı. Ben böyle düşünüyorum çünkü kimsede adetin 2.günü doğum kontrol hapı ile başladığını duymadım tüp bebek tedavisine..