Sağol canım çoğu kişiye devam et demişler o yüzden kafam karıştı 2 gün sonraki kontrolümde mutlaka sorucam doktorumaÇok geçmiş olsun, ben de gebeliği ogrendikten sonra, kan sulandiriciya devam edip etmemek için trombofili paneli testi yaptirin dediler 1ay sonra çıkacağını söylediler, ozaman kadar devam et dediler bana.
Çok geçmiş olsun canım Allah kimseye göstermesin bebişler nasıl ? Sizin 1ve 2 . Kan değerleriniz nasıldı ?Amin canım buna da şükür kimse o endişeyle karşılaşmasın
Çok geçmiş olsun canım Allah kimseye göstermesin bebişler nasıl ? Sizin 1ve 2 . Kan değerleriniz nasıldı ?
Allah’a şükürler olsun diyelim onlar çok güçlüler inşallahTransferin 8. Günü: 134
10. Gün: 382
12. Gün: 782 çıktı doktor 10. Günden sonra kan verme demişti ben merakımdan yaptırmıştım 10 gün sonra da kese randevusuna gitmiştim keseler görünmüştü
Bebişler rabbime çok şükür iyiler haftalarıyla uyumlu çıktılar biri 4 gün önde şuan için diğeri tam haftasına uyumlu inşallah sağlıklı kalmaya devam ederler Allahın izniyle
Evet canım genelde kimi doktor yaklaşık direk 2 haftaya gel diyor kese ve kalp atışı aynı anda görünüyor salonda bir bakıma çok mantıklı sen strese girmiş olmuyorsun yok kese büyük mü küçük mü tolk kesesi oluşmuş mu kalbi güçlü mü zayıf mı atıyor 1.-2. Kese var mı yok mu hep bi endişe stres ne kadar geç görmek o kadar iyi Allahın izniyle görürsün inşallah güzel haberler al canımAllah’a şükürler olsun diyelim onlar çok güçlüler inşallahayın 26 sına randevu verdi biraz geç gibi ama ikisine birden bakarız dedi uzak çünkü şehir dışı.
Ben ilk gebeliğimde çalışıyordum rahat edeyim diye hamile kot ,kumaş , eşofman almıştım . 9 ay üçünü giydim . Zaten sonrada giydim göbek hemen gitmediKızlar şişlikten ve ödemden sanırım pantolonlarıma giremiyorum girsem de rahat değilim baskı yapıyor üstlerim çok rahat ama altlarım olmuyor 2. Aya da girdik çok şükür acaba hamile altımı almalıyım yoksa bir beden büyük kıyafet mi onu bilemedim hiç böyle bir deneyimim de olmadı. Transferden önce 36 bedendim ama artık giremiyorum şiş her yerim ondan sanırım göbeğim çakması değil de ödem diye düşünüyorum sürekli elbise de giyilmiyor her yerde 1 tane alt alacağım ama hamile giyim olarak mı alayım büyük beden mi sizce
Okuduğum kadarıyla herkes hamile giyi kısmından alınınca daha iyi olduğunu düğmeli ayarlanabilir olduğunu söyledi dediğiniz gibi sonradan da giyiniyormuş gebeliğin Allah nasip ederse ileriki dönemininde de kullanılıyormuş öyle yapayım o zaman teşekkür ederimBen ilk gebeliğimde çalışıyordum rahat edeyim diye hamile kot ,kumaş , eşofman almıştım . 9 ay üçünü giydim . Zaten sonrada giydim göbek hemen gitmedi
Merhaba , yanılmıyorsam sizinde pozitifti. 1.ve 2.test sonucunuz nasıldıCanım bende dün doktora gittim 15 gündür kullanmadığımı söyledim daha öncesinde düşüğüm olduğu için tekrar kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi banada kese içinde tutunma ve büyümesinde coraspinin faydası olduğunu söyledi ama daha içmedim içince kanamam olacakmış gibi geliyor bende puhtılaşmada var her doktorun düşüncesi Farklı olabiliyor maalesef sanada çok çok geçmiş olsun canım şu an iyisiniz dimi hepiniz eve geldiniz mi
Ya benim doktorumun hiç öyle bir test talebi olmadı, her gün 2 adet göbekten oksapar iğne ve coraspirin kullanıyorum, Kullandığım daha da bir sürü ilaç ve iğne var. neye göre bu testi talep ediyorlar bilginiz var mı?Çok geçmiş olsun, ben de gebeliği ogrendikten sonra, kan sulandiriciya devam edip etmemek için trombofili paneli testi yaptirin dediler 1ay sonra çıkacağını söylediler, ozaman kadar devam et dediler bana.
ay sende benim gibi bende dün sabah kalktım göğüs sızım yok şişkinlik inmiş dedim noluyo:) Normalde cuma gidecektim doktora dün öğleden sonra bastım gittim, şükür keseyi de gördüm kalp atışını da duydum.Şimdi doktordan çıktım kızlar daha önce göğüslerimdeki hassasiyet kayboldu diye çok korkmuştum. Çok şükür kalp atışını duyduk ,7+4 haftasıyla herşey yolunda dedi . İlaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanıcakmışım sadece estrofemi kestirdi . Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kanama kesilir biran önce canim sağlıkla devam etsin gebeliklerimizSağol canım çoğu kişiye devam et demişler o yüzden kafam karıştı 2 gün sonraki kontrolümde mutlaka sorucam doktorumagebelik öğrendikten sonra bana sa devam et dedi doktorum ama kanama olması olayın gidişatını değiştirdi kanama olmasaydı bende oksapar ve coraspirin hep devam edecektim
12.gün 1181Merhaba , yanılmıyorsam sizinde pozitifti. 1.ve 2.test sonucunuz nasıldı
Çok şükür canım biraz evham yapıyoruz zor şüreçlerden geçtik sağ salim alalım beybilerimi kucaklarımızaay sende benim gibi bende dün sabah kalktım göğüs sızım yok şişkinlik inmiş dedim noluyo:) Normalde cuma gidecektim doktora dün öğleden sonra bastım gittim, şükür keseyi de gördüm kalp atışını da duydum.
Valla bende de belirti yok canım arada bi hafif kasik ağrısı varBenim doktorum baska şehirde olduğu için başka doktora çıkıp sonuçlarımı göndereceğim. Pazartesi gününe ilk kontrol randevumu aldım ama benim hiçbir belirtim yok kasık ağrılarım da yok oldu normal mi ki. Sizde belirtiler var mı. İnternetteki hesaplamalara göre 32 günlük
Benimde hiç bir belirtim yok birşeyler ters gidiyormuş gibi geliyor sizlerinde böyle kanama yorumlarını okudukça. Allahİlk 6+0 da lekelenme başladı canım 3 gün sürdü kahverengi damla damla gelmişti günlük ped takmıştım fark ettim. 7+5 de 2. Gelen Kanamaydı kan renginde ve açık pembe geldi normal ped takmak zorunda kaldım geldiği gibi bu sefer ağrı da girmişti peçeteye de çok geliyordu hastaneye yatışım yapıldı 24 saat kaldık kanama serum aldıkça bitti şuan bir şeyim yok şükür ama doktor kanama alanı oluşmuş dedi maalesef 1 hafta daha gelebilir endişelenme yine olursa hastaneye gel dedi evde yatmam için rapor verdi oturunca bile batmalar oluyor rahmimde Allahın izniyle geçecek inşallah içimi ferah tutuyorumdoktorum zaten 5. Hafta ile 7. Hafta arası kanama beklediğini söylemişti doktorumu endişelendiren kanama değil ağrılarımın olması çünkü rahimde ağrı şiddetlendikçe kan kesesini atmaya çalışır o zaman da bebekleri de atmak için vücut harekete geçer dedi kan sulandırıcıyı kesti stres yapma bu olayı düşünme stres de kortizon hormonu artar rahim yine kasılır bu istemediğimiz bir durum dedi şuan rahatım yatıyorum sadece
Benimde öyle oda çok hafif regl sancım in yanında hiç.Valla bende de belirti yok canım arada bi hafif kasik ağrısı var
Balıkesirdeyim canım ben sen?Canım sen neredesin hangi ilde
Ben istanbul. Burada olsan senin doktoruna gidecektim :)Balıkesirdeyim canım ben sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?