Aynen benimde öyle oluyor bence rahim büyüyor o yüzden bugün sabah bildiğin karnım oynadı şok oldum ama ben yapmıyorum kendi oluyorKızlar ya sanırım sürekli yatmaktan oluyor geceleri bazen geriniyorum gerindiğimi fark ediyorum kemiklerim rahatlıyor ama engel de olamıyorum o an bir şey olur mu ki ? Canım yanmıyor gerinirken ama bilemedim
Aynen benimde öyle oldu yaAynen benimde öyle oluyor bence rahim büyüyor o yüzden bugün sabah bildiğin karnım oynadı şok oldum ama ben yapmıyorum kendi oluyor
Benmde oluyor cansu böyle uyanıyorum hafif geriniyorken farkediyorum kendimi hemen durduruyorum. Ama bence bu her hamilede oluyorda biz hassasızKızlar ya sanırım sürekli yatmaktan oluyor geceleri bazen geriniyorum gerindiğimi fark ediyorum kemiklerim rahatlıyor ama engel de olamıyorum o an bir şey olur mu ki ? Canım yanmıyor gerinirken ama bilemedim
Benimde bugün öyle oldu ya insan korkuyo ister istemez ama bişey yoktur Allah'ın izniyleGünaydın kızlar , benimde dünden beri içimde bir korku tedirginlik bar . Şehir dışındayım doktoruma da gidemiyorum kafam çok karıştı . 6+6 hamileliğim dünden beri göğüslerimde hassasiyet gitti daha önce dokundumu canım acıyordu şişlikte biraz indi gibi . Sabah bir uyandım regli ağrısı gibi ağrı hissettim rahimde şimdi geçti . Dillendirmek istemiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor Allahım sen koru bebeğime bir şey olmasın
İnşallah ya insan o an tedirgin oluyorBenmde oluyor cansu böyle uyanıyorum hafif geriniyorken farkediyorum kendimi hemen durduruyorum. Ama bence bu her hamilede oluyorda biz hassasız
Canım dün bende aynı duygular içindeydim bugün yine dokununca acımaya başladı anlık günlük değişiyor bence hallerimiz biz de endişe ediyoruz o anGünaydın kızlar , benimde dünden beri içimde bir korku tedirginlik bar . Şehir dışındayım doktoruma da gidemiyorum kafam çok karıştı . 6+6 hamileliğim dünden beri göğüslerimde hassasiyet gitti daha önce dokundumu canım acıyordu şişlikte biraz indi gibi . Sabah bir uyandım regli ağrısı gibi ağrı hissettim rahimde şimdi geçti . Dillendirmek istemiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor Allahım sen koru bebeğime bir şey olmasın
1cm dedi keseyeKizlarrrr ben keseyi gördüm 1mm leblebi kadar dedi doktor haftaya tekrar çağırdı gel tekrar keseye bakalım dedi çok dikkat et dedi 5.hafta dusuklerin çok olduğu haftadır dedi ağır kaldırma ilsiki yasak dedi 5+1de görmüş oldum şükür
Günaydın kızlar , benimde dünden beri içimde bir korku tedirginlik bar . Şehir dışındayım doktoruma da gidemiyorum kafam çok karıştı . 6+6 hamileliğim dünden beri göğüslerimde hassasiyet gitti daha önce dokundumu canım acıyordu şişlikte biraz indi gibi . Sabah bir uyandım regli ağrısı gibi ağrı hissettim rahimde şimdi geçti . Dillendirmek istemiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor Allahım sen koru bebeğime bir şey olmasın
Gozunaydin çok sevindim senin adınaKizlarrrr ben keseyi gördüm 1mm leblebi kadar dedi doktor haftaya tekrar çağırdı gel tekrar keseye bakalım dedi çok dikkat et dedi 5.hafta dusuklerin çok olduğu haftadır dedi ağır kaldırma ilsiki yasak dedi 5+1de görmüş oldum şükür
Çok saol canım 10 unda kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım endişe korku hiç terketmiyor iyice vesveseli oldumCanım dün bende aynı duygular içindeydim bugün yine dokununca acımaya başladı anlık günlük değişiyor bence hallerimiz biz de endişe ediyoruz o an
Ya bu bende de oluyor bide normalde boyle bir aliskanligim yoktur ama böyle özellikle karnımı fln gerdigimi hissediyorum uyanırken ve engel olamıyorum. Bende aynı korkuyu yaşamıştım. Demekki yalnız değilmişim.Kızlar ya sanırım sürekli yatmaktan oluyor geceleri bazen geriniyorum gerindiğimi fark ediyorum kemiklerim rahatlıyor ama engel de olamıyorum o an bir şey olur mu ki ? Canım yanmıyor gerinirken ama bilemedim
Allah’ım bebeklerimizi korusun sağ salim alalım inşallah kucağımıza iyice vesveseli oldum kontrol günüm gelsede güzel haberler alsam inşallahBenimde bugün öyle oldu ya insan korkuyo ister istemez ama bişey yoktur Allah'ın izniylehatta şuan onun için girdim sende aynısını yazmışsın göğüslerim normale döndü gibi oldu hafif bı kasık ağrısı geldi geçti..
Aminn inşallah canımAllah’ım bebeklerimizi korusun sağ salim alalım inşallah kucağımıza iyice vesveseli oldum kontrol günüm gelsede güzel haberler alsam inşallah
Çok çok teşekkür ederimGozunaydin çok sevindim senin adına
Doğru diyorsun canım benim de ayın 10 randevu hayırlısıyla görelim inşallahÇok saol canım 10 unda kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım endişe korku hiç terketmiyor iyice vesveseli oldum
Evet canım bende yalnız değilmişim normal demek ki :)Ya bu bende de oluyor bide normalde boyle bir aliskanligim yoktur ama böyle özellikle karnımı fln gerdigimi hissediyorum uyanırken ve engel olamıyorum. Bende aynı korkuyu yaşamıştım. Demekki yalnız değilmişim.
benim öğürtü şeklinde bir bulantım yok, ama süreklide bulanıyor. Sürekli ben burdayım diyor:)Kızlar bulantılar ne durumda. Birde benim ağzımda üç gunfur demir tadı var yediğim içtiğimden hiç tat almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?