2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bulantılar ne durumda. Birde benim ağzımda üç gunfur demir tadı var yediğim içtiğimden hiç tat almıyorum
Canım benim 6. Haftadan 7. Haftaya kadar illallah ettirdi bugün bi iyiyim şükür 2 gün önce acilde serum almıştım o iyi geldi sanırım şükür bir tek bugün iyiyim maşallah diyim

Kızlar acil durum. Bugün kan verdim tekrar değerim 1270 e yükselmiş çok korktum dış gebelik dedim kesin. Hemen doktoruma gittim muayene etti iyice baktı ve sol tüpümün ucunda keseyi içinde de bebeği gördük maddi açıdan şu an özele yatamayacağım için pazartesi şehir hastanesine ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim ya kürtaj ya da iğne yapacaklar düşmesi için. Çok dua etmiştim kimyasal olsun bari dış gebelik olmasın diye

Geçmiş olsun canım, kafama birşey takıldı. Tupbebekte dış gebelik oluyormu ? Yani normalde direk rahime enjekte edilmiyormu embriyo. Nasıl tupe yerleşir bebek .

Geçmiş olsun canım, kafama birşey takıldı. Tupbebekte dış gebelik oluyormu ? Yani normalde direk rahime enjekte edilmiyormu embriyo. Nasıl tupe yerleşir bebek .
Embriyo hareket eden birşey malesef Doktor rahim içine yerleştirse de tüpe gidebiliyor.Hatta tüp bebekte dış gebelik olasılığı bir tık daha yüksekmış

Evet canım maalesef tüp bebekte de dış gebelik ihtimali var doktor embriyoyu rahime gönderiyor ama embriyo hareketli olduğu için rahim içinde değil de tüpe yumurtaya veya başka yere tutunabiliyormuş. Örnek ben oldum bugün kesemi de içindeki bebeği de gördüm ama sol tüpümde işte

Çok geçmiş olsun canım, bilmiyordum

Benim değerim çarşamba 1080 bugün 1500 dü ne rahimde nede tüpte kese göremedi. Kürtaj oldum hemen betam yine de düşmezse ona göre dış gebelik iğnesi olcam. Beta aşırı yükselirse iğnenin faydası olmuyormuş canım bian önce baktır

Çok geçmiş olsun. Peki belirti olarak yaşadığınız bisey var mıydı bu durum için?

Çok geçmiş olsun..

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sana da demek ki kısmetimiz böyleymiş. İnşallah kendiliğinden düşer de gerek kalmaz Rabbim sağlığımızı korusun gerçekten dış gebelik çok zor

Çok geçmiş olsun. Peki belirti olarak yaşadığınız bisey var mıydı bu durum için?
Çok sağol canım. Tersine belirtim yoktu hiç. İlk üç betam çok güzel arttı sonra kanamam oldu bir günde kesildi ama kanama sonrası betam az az arttı bir kere düştü bugün gene arttı ve zor da olsa sol tüpümün orda göründü Rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…