Canım benim 6. Haftadan 7. Haftaya kadar illallah ettirdi bugün bi iyiyim şükür 2 gün önce acilde serum almıştım o iyi geldi sanırım şükür bir tek bugün iyiyim maşallah diyimKızlar bulantılar ne durumda. Birde benim ağzımda üç gunfur demir tadı var yediğim içtiğimden hiç tat almıyorum
Benimki üç dört gündür kendisini belli ediyorbenim öğürtü şeklinde bir bulantım yok, ama süreklide bulanıyor. Sürekli ben burdayım diyor:)
Bende sürekli yoğurtlu şeyler yemek istiyorum yaCanım benim 6. Haftadan 7. Haftaya kadar illallah ettirdi bugün bi iyiyim şükür 2 gün önce acilde serum almıştım o iyi geldi sanırım şükür bir tek bugün iyiyim maşallah diyim
Geçmiş olsun canım, kafama birşey takıldı. Tupbebekte dış gebelik oluyormu ? Yani normalde direk rahime enjekte edilmiyormu embriyo. Nasıl tupe yerleşir bebek .Kızlar acil durum. Bugün kan verdim tekrar değerim 1270 e yükselmiş çok korktum dış gebelik dedim kesin. Hemen doktoruma gittim muayene etti iyice baktı ve sol tüpümün ucunda keseyi içinde de bebeği gördükmaddi açıdan şu an özele yatamayacağım için pazartesi şehir hastanesine ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim ya kürtaj ya da iğne yapacaklar düşmesi için. Çok dua etmiştim kimyasal olsun bari dış gebelik olmasın diye
Yoğurt ben çok yedim çok iyi bastırdı bulantımıBende sürekli yoğurtlu şeyler yemek istiyorum ya
Embriyo hareket eden birşey malesef Doktor rahim içine yerleştirse de tüpe gidebiliyor.Hatta tüp bebekte dış gebelik olasılığı bir tık daha yüksekmışGeçmiş olsun canım, kafama birşey takıldı. Tupbebekte dış gebelik oluyormu ? Yani normalde direk rahime enjekte edilmiyormu embriyo. Nasıl tupe yerleşir bebek .
Evet canım maalesef tüp bebekte de dış gebelik ihtimali var doktor embriyoyu rahime gönderiyor ama embriyo hareketli olduğu için rahim içinde değil de tüpe yumurtaya veya başka yere tutunabiliyormuş. Örnek ben oldum bugün kesemi de içindeki bebeği de gördüm ama sol tüpümde işteGeçmiş olsun canım, kafama birşey takıldı. Tupbebekte dış gebelik oluyormu ? Yani normalde direk rahime enjekte edilmiyormu embriyo. Nasıl tupe yerleşir bebek .
Çok geçmiş olsun canım, bilmiyordumEvet canım maalesef tüp bebekte de dış gebelik ihtimali var doktor embriyoyu rahime gönderiyor ama embriyo hareketli olduğu için rahim içinde değil de tüpe yumurtaya veya başka yere tutunabiliyormuş. Örnek ben oldum bugün kesemi de içindeki bebeği de gördüm ama sol tüpümde işte
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım, bilmiyordum
Benim de ilk transferim dış gebelik olmuştu. Çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım, kafama birşey takıldı. Tupbebekte dış gebelik oluyormu ? Yani normalde direk rahime enjekte edilmiyormu embriyo. Nasıl tupe yerleşir bebek .
Benim değerim çarşamba 1080 bugün 1500 dü ne rahimde nede tüpte kese göremedi. Kürtaj oldum hemen betam yine de düşmezse ona göre dış gebelik iğnesi olcam. Beta aşırı yükselirse iğnenin faydası olmuyormuş canım bian önce baktırKızlar acil durum. Bugün kan verdim tekrar değerim 1270 e yükselmiş çok korktum dış gebelik dedim kesin. Hemen doktoruma gittim muayene etti iyice baktı ve sol tüpümün ucunda keseyi içinde de bebeği gördükmaddi açıdan şu an özele yatamayacağım için pazartesi şehir hastanesine ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim ya kürtaj ya da iğne yapacaklar düşmesi için. Çok dua etmiştim kimyasal olsun bari dış gebelik olmasın diye
Çok geçmiş olsun. Peki belirti olarak yaşadığınız bisey var mıydı bu durum için?Kızlar acil durum. Bugün kan verdim tekrar değerim 1270 e yükselmiş çok korktum dış gebelik dedim kesin. Hemen doktoruma gittim muayene etti iyice baktı ve sol tüpümün ucunda keseyi içinde de bebeği gördükmaddi açıdan şu an özele yatamayacağım için pazartesi şehir hastanesine ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim ya kürtaj ya da iğne yapacaklar düşmesi için. Çok dua etmiştim kimyasal olsun bari dış gebelik olmasın diye
Çok geçmiş olsun..Evet canım maalesef tüp bebekte de dış gebelik ihtimali var doktor embriyoyu rahime gönderiyor ama embriyo hareketli olduğu için rahim içinde değil de tüpe yumurtaya veya başka yere tutunabiliyormuş. Örnek ben oldum bugün kesemi de içindeki bebeği de gördüm ama sol tüpümde işte
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sana da demek ki kısmetimiz böyleymiş. İnşallah kendiliğinden düşer de gerek kalmaz Rabbim sağlığımızı korusun gerçekten dış gebelik çok zorBenim değerim çarşamba 1080 bugün 1500 dü ne rahimde nede tüpte kese göremedi. Kürtaj oldum hemen betam yine de düşmezse ona göre dış gebelik iğnesi olcam. Beta aşırı yükselirse iğnenin faydası olmuyormuş canım bian önce baktır
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun..
Çok sağol canım. Tersine belirtim yoktu hiç. İlk üç betam çok güzel arttı sonra kanamam oldu bir günde kesildi ama kanama sonrası betam az az arttı bir kere düştü bugün gene arttı ve zor da olsa sol tüpümün orda göründü Rabbim kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun. Peki belirti olarak yaşadığınız bisey var mıydı bu durum için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?