• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar migreni olan var mı migreniniz tutumu bu süreçte ne yapmak lazım of benim gözüme ağrı gircek gibi de bileyim en azından şimdiden 😔

selam kızlarrrrrr 12 temmuzda transfer oldum transferin 8.günü ve 9.günü idrar testi negatif geldi ben de yok demek ki diyerek 9.günü kan verdim değer
9.gün 9.4
13.gün 156 geldi
doktor 4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Hic korkmayin gercekten her hamilelik kişiye özel hicbir belirti yasamadim her zamankinden daha iyidim hatta.ben olmadı diye cok rahattım hiç öyle yatmadım ilk günden beri agir iş yapmadim ama yemek yaptim evi topladim olacagi varsa herturlu oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🤗
seni görünce umutlandım bugün çok agladım 7.günü beta 0.2 çıktı yarın 9.gün tekrar yapıcam ona göre ilaçları bırakıcam 9.gün döllenebiliyormuymuş yani herkes en geç 6.güne kadar yerleşiyor diyordu

Çok sağol canım. Tersine belirtim yoktu hiç. İlk üç betam çok güzel arttı sonra kanamam oldu bir günde kesildi ama kanama sonrası betam az az arttı bir kere düştü bugün gene arttı ve zor da olsa sol tüpümün orda göründü Rabbim kimseye yaşatmasın
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah,amin hepimize kolaylıklar diliyorum🤲

Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. Peki süreciniz nasıldı yani sonlandırılması falan bilgi verebilir misiniz ilk defa yaşıyorum endişelerim var
Ben ilaç kullandım, sonra bHCG takibi yapıldı. Erken dönemde tanı konduğu için ameliyat olmadım. Yalnız ilaç kullanınca 3 ay korunacaksın dediler. Çok geçmiş olsun tekrar, çok can sıkıcı bir durum ama geçip gidiyor merak etme.

Kizlar migreni olan var mı migreniniz tutumu bu süreçte ne yapmak lazım of benim gözüme ağrı gircek gibi de bileyim en azından şimdiden 😔
Benim iki gündür felaket bi baş ağrım var daynamaya çalışıyorum doktorum parol kullanabilirsin demişti günde en fazla iki tane alıyorum ama dayanamıyorum artık

Az önce hapşırdım sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ki bıçak saplanır gibi bir on saniye kasıldım kaldım. Normal mi ki ?

Az önce hapşırdım sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ki bıçak saplanır gibi bir on saniye kasıldım kaldım. Normal mi ki ?
Evet normal bende bugün 3 kez hapşırdım hep ayaklarımı kendime çekip hapşırırım normalde ama ayaktaydım o an oturamadım bana da bi kasık ağrısı girdi geçti sonra

Evet canım maalesef tüp bebekte de dış gebelik ihtimali var doktor embriyoyu rahime gönderiyor ama embriyo hareketli olduğu için rahim içinde değil de tüpe yumurtaya veya başka yere tutunabiliyormuş. Örnek ben oldum bugün kesemi de içindeki bebeği de gördüm ama sol tüpümde işte
Çok geçmiş olsun canımm😔🌸

seni görünce umutlandım bugün çok agladım 7.günü beta 0.2 çıktı yarın 9.gün tekrar yapıcam ona göre ilaçları bırakıcam 9.gün döllenebiliyormuymuş yani herkes en geç 6.güne kadar yerleşiyor diyordu
Yaa benim 9. Dün 213 çıktı çok mu yüksek 5. Gün embriyosu

Kızlar ağzımda çok kötü tatsızlık var karnım çok aç ama asla yemek yiyemiyorum en ufak şey midemi bulandırıyor. Buna bir çözümü olan varmı

Benim iki gündür felaket bi baş ağrım var daynamaya çalışıyorum doktorum parol kullanabilirsin demişti günde en fazla iki tane alıyorum ama dayanamıyorum artık
İlkk duşun altına girdim sonra yüzüme soğuk su carptirdim başıma elimle su döktüm soğuk ben rahatladı.lm Sizde deneyin belki iyi gelir

Kızlar acil durum. Bugün kan verdim tekrar değerim 1270 e yükselmiş çok korktum dış gebelik dedim kesin. Hemen doktoruma gittim muayene etti iyice baktı ve sol tüpümün ucunda keseyi içinde de bebeği gördük😔 maddi açıdan şu an özele yatamayacağım için pazartesi şehir hastanesine ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim ya kürtaj ya da iğne yapacaklar düşmesi için. Çok dua etmiştim kimyasal olsun bari dış gebelik olmasın diye😔
Geçmiş olsun, benim de sonucum negatif, inşallah çabalar güzel sonuçlar elde ederiz.

Kızlar transferden sonra kabızlık çeken var mı?ben normalde de kabızım zaten şimdi ilaç kullandığım halde hâlâ zorlanıyorum.Ne yapmalıyım sizce?

Kızlar transferden sonra kabızlık çeken var mı?ben normalde de kabızım zaten şimdi ilaç kullandığım halde hâlâ zorlanıyorum.Ne yapmalıyım sizce?
Sabah kahvaltıdan önce kuru kayısı yiyin üstüne su için sonra kahvaltı yapın ya da haşlanmış mısır yiyebilirsiniz, doktor önerdiyse duphalac şurup içebilirsiniz, bol bol su için ıkınmasın kasmayın kendinizi doktorlar önermiyor kabızlığı

Back