• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Transferden sonra 2x3 fitil kullanıyordum toplam 6 tane. Test yaptım. Bende 11 küsür çıkmıştı ya da 12 sanırım, 3x3 toplam 9'a çıkardılar. Yerleşme kanamam olunca prolutex eklediler günde bi tane.
Benim transferden beri 2x3 fitil gün aşırı da protulexim vardı hep aynı devam etti sonucu atınca 13.90 bişey demedi aynı devam et dedi kanama olmadı bende hiç, bakalım bi sorarım olmadı haftaya bidaha baktiririm progesteron a, bugün kalp atışını gördük şükür ama 3 ay risk yüksek oluyo maalesef

Bide bugün kalp atışından sonra Estrofem kullanıyordum günde 4 her gün 1 er azaltarak bırak dedi

Bide bugün kalp atışından sonra Estrofem kullanıyordum günde 4 her gün 1 er azaltarak bırak dedi
Hayırlı olsun canım kalp atışını da duymuşsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 estrofemi bırakmak için erken değil mi ya daha ? Okuduğum kadarıyla genelde 10-12. Haftalarda bırakanlar var bana daha doktorum bir şey demedi sabah 2 akşam 2 devam. Sadece dekort, prograf ve kan sulandırıcıları kestim

Hayırlı olsun canım kalp atışını da duymuşsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 estrofemi bırakmak için erken değil mi ya daha ? Okuduğum kadarıyla genelde 10-12. Haftalarda bırakanlar var bana daha doktorum bir şey demedi sabah 2 akşam 2 devam. Sadece dekort, prograf ve kan sulandırıcıları kestim
Doktorum etrofemi kalp atışını duyunca bırak dedi bana

Valla bilmiyorum ki canım internetten baktım tüp bebek sonrası Estrofem 6-8 haftaya kadar kullanılır kişiye göre farklılık gösterebilir yazıyor.tup bebek doktorum bırak dedi işte bugün buradaki doktorumda Estrofem i biraktirabilir doktoruna söyle demişti.artik dediğini yapicam mecbur

Valla bilmiyorum ki canım internetten baktım tüp bebek sonrası Estrofem 6-8 haftaya kadar kullanılır kişiye göre farklılık gösterebilir yazıyor.tup bebek doktorum bırak dedi işte bugün buradaki doktorumda Estrofem i biraktirabilir doktoruna söyle demişti.artik dediğini yapicam mecbur
Tabi canım doktorun bırak dediyse bırakmak gerek doğru diyorsun. Benimki 8. Haftada yani 10 gün sonra gel yine kontrole dedi belki o zaman bıraktırır sorayım bi 10 gün sonra gittiğimde

Valla bilmiyorum ki canım internetten baktım tüp bebek sonrası Estrofem 6-8 haftaya kadar kullanılır kişiye göre farklılık gösterebilir yazıyor.tup bebek doktorum bırak dedi işte bugün buradaki doktorumda Estrofem i biraktirabilir doktoruna söyle demişt

Aaa bana demedi bilemedim hiç 🤷🏻‍♀️
Hepsi farklı ilerliyor sanırım ama bi bildikleri vardır herhalde ya 🤭 benim sadece Estrofem kes dedi kan sulandırıcı hap günde 1 ecopirin devam bide oksapar iğne gün aşırı devam dedi progesteron iğnesi fitili işte bide benim tsh biraz yüksekti onun ilacı var sabah aç karnına,bide vitamin imom

Benim doktorum hiç böyle birşey demedi bir kağıt verdiler orada yaziyordu estrofem kalp atışı duyulunca bırakılacak diye daha çok var kalp atisini duymaya ama haberim yoktu belki de direk bırakacaktım 😔 aklımda bulunsun zamanı gelince sorup bırakayım valla sağolun bilgilendim

Hepsi farklı ilerliyor sanırım ama bi bildikleri vardır herhalde ya 🤭 benim sadece Estrofem kes dedi kan sulandırıcı hap günde 1 ecopirin devam bide oksapar iğne gün aşırı devam dedi progesteron iğnesi fitili işte bide benim tsh biraz yüksekti onun ilacı var sabah aç karnına,bide vitamin imom
Estrofemi direk mi kestin

Lekelenmesin dolayı ben bi 15 gün kan sulandırıcı kullanmıyorum canım 10 gün sonra yine gel dedi o zaman 8. Haftada oluyorum belki o zaman bırak diyebilir bilemedim bende 🤷🏻‍♀️😀

İlaç aynı ama doktorlar niye farklı şeyler söylüyor😅
Ay kafam karıştı valla acaba ben mi o an dinlemedim hemşireme yazacağım bi içim rahat etsin bırakmam gereken ilaçları saydı doktor ama estrofem Duphaston falan bunlar devam dedi diye hatırlıyorum bi sorayım şimdi 😀

İlaç aynı ama doktorlar niye farklı şeyler söylüyor😅
Yok ya hatta sordu doktorum kaç tane içiyorsun estrofem dedi bende sabah 2 akşam 2 içiyorum dedim tamam dedi hatta kağıt verdi bırakmam gerekenleri yazdı bir kağıda öyle olsa estrofemi de yazardı 🤣🤷🏻‍♀️

Benim doktorum hiç böyle birşey demedi bir kağıt verdiler orada yaziyordu estrofem kalp atışı duyulunca bırakılacak diye daha çok var kalp atisini duymaya ama haberim yoktu belki de direk bırakacaktım 😔 aklımda bulunsun zamanı gelince sorup bırakayım valla sağolun bilgilendim
Bana birden birakmicaksin dedi işte doz düşe düşe birakicaz dedi canım,rica ederim ama sen yine doktoruna sorarsın 😘

Yok ya hatta sordu doktorum kaç tane içiyorsun estrofem dedi bende sabah 2 akşam 2 içiyorum dedim tamam dedi hatta kağıt verdi bırakmam gerekenleri yazdı bir kağıda öyle olsa estrofemi de yazardı 🤣🤷🏻‍♀️
😂😂 Hepimiz bişey duydukça içimiz içimizi yiyo valla bazen diyorum telefonu elime alıp bakmayayim herkesin farklı diye ama dayanamıyorum hep bı arastirmaca 🤭

Back