• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun🤲🏻
Kuzucum üzülme. Bu işler Allah’ın takdiri sen elinden geleni yaptın. Progesteron takibin yapılmış mıydı

Stres hiç bitmiyor ki anam pozitif çıkacak mı düzenli yükselecek mi kese görünecek mi bebek görünecek mi kalp atışı duyulacak mı. Doğana kadar devam eder bu kızlar kucağınıza alıp kokusunu çekince bile bitmiyor ki. Ben şimdi kara kara düşünüyorum değer düştü kimyasal mı dış gebelik mi? Cuma’ya daha da düşecek mi kürtaj mı yapacaklar kanama gelecek mi diye kafayı yedim dibini sıyırıyorum. Stres yapmamaya çalışın eğer ki nasibi varsa en kalitesiz embriyo olsun kanama olsun gelişimi geriden gelsin isterse yine de doğuyor ilerliyor ama nasibi yoksa herşey mükemmel olsun doğmuyor bol bol dua edin hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Kuzucum üzülme. Bu işler Allah’ın takdiri sen elinden geleni yaptın. Progesteron takibin yapılmış mıydı
Allah razı olsun kuzum tabi ki Allah ın takdiri ne yapalım kısmet değilmiş. Hayır hiç yapılmadı. Transferden önce bakıldı e2 lh ve progesteron pozitiften sonra hiç bakılmadı

Kizlar kasığımda bacağıma kadar ağrı vuruyor sabah sağlık ocağına kadar yürüyüp geldim aacaba o mu yordu ay normal mi 😔4+6 gebelik hatta cuma günü keseyi göreceğim Allah izin verirse bu zamanlarda böyle birşey yaşayan var mı
Rahim genişledikçe ağrıların daha da artar canım. Korkup streslenme cuma günü keseyi görünce rahatlarsın inşallah

Beta 1080 cıktı 22. Günde 😕 sağlıklı değil gibi ondan göremedi galiba keseyi. Dış gebelikten cok korkuyorum. Dua edin kızlar inşallah dış değildir
1500 leri bulursa keseyi görebilirsin canım. Dış gebelikte düzensiz artış var diye biliyorum seninkiler düzenli değil miydi

1500 leri bulursa keseyi görebilirsin canım. Dış gebelikte düzensiz artış var diye biliyorum seninkiler düzenli değil miydi
Benim 16. Güne kdr düzenliydi. Sonra bakılmadı. Lekelenmem olunca keseye baktı yok bugün 22. Gün betaya baktı 2 bn fln olması gerekirken 1080 de kalmış. Ya dış gebelik yada sağlıksız ilerleyen bi gebelik olcak dedi 😔

Benim 16. Güne kdr düzenliydi. Sonra bakılmadı. Lekelenmem olunca keseye baktı yok bugün 22. Gün betaya baktı 2 bn fln olması gerekirken 1080 de kalmış. Ya dış gebelik yada sağlıksız ilerleyen bi gebelik olcak dedi 😔
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları yaşıyoruz baştan beri 2 kattan fazla artan değerlerim kanama sonrasında az artış gösterdi ve bugün değerim pazartesi günü verdiğimden daha düşük çıktı kimyasal gibi görünüyor dedi dış gebelik olmasından daha iyidir. Ol derse olur belli olmaz belki de bakarsın güzel şekilde bir anda yükselir ama eğer yükselmezse de tevekkül et kısmetinde yoktur demek ki. Çok üzülüyoruz başta sevinip kursağımızda kalıyor biliyorum ama elimizden birşey gelmiyor işte en yakın zamanda sağlıklı devamı gelen gebelikler nasip olur inşallah bize🤲🏻

Teşekkür ederim yorumlarınız rahatlamama yetiyor sagolun
Rica ederim ne demek olası şeyler bunlar gebeliğim sağlıklı ilerlediği zaman korkuyordum doktoruma sordum ağrıların sebebini hamilelikte bunların normal olduğunu söyledi.

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları yaşıyoruz baştan beri 2 kattan fazla artan değerlerim kanama sonrasında az artış gösterdi ve bugün değerim pazartesi günü verdiğimden daha düşük çıktı kimyasal gibi görünüyor dedi dış gebelik olmasından daha iyidir. Ol derse olur belli olmaz belki de bakarsın güzel şekilde bir anda yükselir ama eğer yükselmezse de tevekkül et kısmetinde yoktur demek ki. Çok üzülüyoruz başta sevinip kursağımızda kalıyor biliyorum ama elimizden birşey gelmiyor işte en yakın zamanda sağlıklı devamı gelen gebelikler nasip olur inşallah bize🤲🏻
inşallah amin canım🤲🏻

İnşallah amin canım

Back