• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bnm geç döllenme gibi bişi oldu biliyosunuz 27 temmuz değerim 315 ti 16. Gündü o gün.
2 gündür leke olunca doktoruma geldim keseyi net göremedi çok küçük bişi var gibi ama sağlıklı olmayabilir dış gebelik olablr fln dedi tekrar kan beta progesteron istedi bekliyorum. Görülmemesi normalmi sizce?
Beta 1080 cıktı 22. Günde 😕 sağlıklı değil gibi ondan göremedi galiba keseyi. Dış gebelikten cok korkuyorum. Dua edin kızlar inşallah dış değildir

Burda 25ile öğrenip sağlıklı gebelik ilerleyen var umudunu kaybetme önemli olan iki kat artması ve seninki iki katından fazla arttı eminim iki gün sonra daha fazla artacak bak görürsün iyi beslen dinlen stresten uzak dur negatif gelmemisya gördün sonuçta bir değer moralini bozma yükselir o
inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim 🤲

Beta 1080 cıktı 22. Günde 😕 sağlıklı değil gibi ondan göremedi galiba keseyi. Dış gebelikten cok korkuyorum. Dua edin kızlar inşallah dış değildir
Umarım düşünüldüğü gibi değildir. Dua ediyorum. Pozitif gören, mutlu olan herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah sizinkiyle beraber. Üzülmeyin. Su akar yolunu bulur. Tembellik ediyordur belki. Hayırlısı Allah’tan. Bizi haberdar edin. 22. gün ortalama kaç olmalı BHcG?

Kizlar 5. Gün embriyosu cuma günü test günüm. Bugün sağ kasik ağrım oluyor ara ara yada bana öyle geliyor. Regl sancısı filan olabilir mi ki korkudan test filan yapmaya da korkuyorum olumsuz olur diye hiç olumluya umudum yok nedense

Umarım düşünüldüğü gibi değildir. Dua ediyorum. Pozitif gören, mutlu olan herkesin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah sizinkiyle beraber. Üzülmeyin. Su akar yolunu bulur. Tembellik ediyordur belki. Hayırlısı Allah’tan. Bizi haberdar edin. 22. gün ortalama kaç olmamı BHcG?
1.5 kat artmış gibi hergün. En baslarda 2.3 fln artmıştı. İnşallah dış değildir en çok korkum o Allah razı olsun

Burda var mı bilmiyorum ama bir fenomen var ya meltem bozdağ diye onun iki embriyosu bu kalitedeydi ikisi de tuttu Şuan 4 aylık hamile beşinci tüp bebek denemesiydi hatta
Bende bu aralar meltemi takip ediyorum çok tatlı maşallah tüp bebek videosunu daha dün yeni denk gelip izledim baya aktif şuan hareketlerinde artık büyüdü tabi onunkiler maşallah 🧿

Kizlar 5. Gün embriyosu cuma günü test günüm. Bugün sağ kasik ağrım oluyor ara ara yada bana öyle geliyor. Regl sancısı filan olabilir mi ki korkudan test filan yapmaya da korkuyorum olumsuz olur diye hiç olumluya umudum yok nedense
Benimde sag kasık ve sag bacak ağrım var. 8. Gün başlamıştı. 😊

Kizlar kasığımda bacağıma kadar ağrı vuruyor sabah sağlık ocağına kadar yürüyüp geldim aacaba o mu yordu ay normal mi 😔4+6 gebelik hatta cuma günü keseyi göreceğim Allah izin verirse bu zamanlarda böyle birşey yaşayan var mı
Bende çok yaşıyorum canım olabiliyormuş bu tarz kramplar ağrılar. Günde bir adet Beypazarı sade soda öneririm

benim pazartesi 18,3 çıktı doktorum 20 üstü olmazsa için rahat etmeyecek dedi prolutexi sabah akşam yaptı normalde günde bir kezdi. Ayrıca dört tane Progestan fitil kullanıyorum günde

Back