Kuzucum üzülme. Bu işler Allah’ın takdiri sen elinden geleni yaptın. Progesteron takibin yapılmış mıydıKızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
Allah razı olsun kuzum tabi ki Allah ın takdiri ne yapalım kısmet değilmiş. Hayır hiç yapılmadı. Transferden önce bakıldı e2 lh ve progesteron pozitiften sonra hiç bakılmadıKuzucum üzülme. Bu işler Allah’ın takdiri sen elinden geleni yaptın. Progesteron takibin yapılmış mıydı
Rahim genişledikçe ağrıların daha da artar canım. Korkup streslenme cuma günü keseyi görünce rahatlarsın inşallahKizlar kasığımda bacağıma kadar ağrı vuruyor sabah sağlık ocağına kadar yürüyüp geldim aacaba o mu yordu ay normal mi4+6 gebelik hatta cuma günü keseyi göreceğim Allah izin verirse bu zamanlarda böyle birşey yaşayan var mı
1500 leri bulursa keseyi görebilirsin canım. Dış gebelikte düzensiz artış var diye biliyorum seninkiler düzenli değil miydiBeta 1080 cıktı 22. Gündesağlıklı değil gibi ondan göremedi galiba keseyi. Dış gebelikten cok korkuyorum. Dua edin kızlar inşallah dış değildir
Teşekkür ederim umut oldu bana daBurda var mı bilmiyorum ama bir fenomen var ya meltem bozdağ diye onun iki embriyosu bu kalitedeydi ikisi de tuttu Şuan 4 aylık hamile beşinci tüp bebek denemesiydi hatta
22. Artırmadı dün proluton depot vuruldum sadece. Suan dış gebelikten şüpheleniyo. Cuma beta artmazsa hemen kürtaja alıp iğne vurcakmışKaçıncı gündesiniz? Progesteron arttırabilir iğneleri
Benim 16. Güne kdr düzenliydi. Sonra bakılmadı. Lekelenmem olunca keseye baktı yok bugün 22. Gün betaya baktı 2 bn fln olması gerekirken 1080 de kalmış. Ya dış gebelik yada sağlıksız ilerleyen bi gebelik olcak dedi1500 leri bulursa keseyi görebilirsin canım. Dış gebelikte düzensiz artış var diye biliyorum seninkiler düzenli değil miydi
Teşekkür ederim yorumlarınız rahatlamama yetiyor sagolunRahim genişledikçe ağrıların daha da artar canım. Korkup streslenme cuma günü keseyi görünce rahatlarsın inşallah
Evet çok şükürPozitif misiniz
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları yaşıyoruz baştan beri 2 kattan fazla artan değerlerim kanama sonrasında az artış gösterdi ve bugün değerim pazartesi günü verdiğimden daha düşük çıktı kimyasal gibi görünüyor dedi dış gebelik olmasından daha iyidir. Ol derse olur belli olmaz belki de bakarsın güzel şekilde bir anda yükselir ama eğer yükselmezse de tevekkül et kısmetinde yoktur demek ki. Çok üzülüyoruz başta sevinip kursağımızda kalıyor biliyorum ama elimizden birşey gelmiyor işte en yakın zamanda sağlıklı devamı gelen gebelikler nasip olur inşallah bizeBenim 16. Güne kdr düzenliydi. Sonra bakılmadı. Lekelenmem olunca keseye baktı yok bugün 22. Gün betaya baktı 2 bn fln olması gerekirken 1080 de kalmış. Ya dış gebelik yada sağlıksız ilerleyen bi gebelik olcak dedi
Rica ederim ne demek olası şeyler bunlar gebeliğim sağlıklı ilerlediği zaman korkuyordum doktoruma sordum ağrıların sebebini hamilelikte bunların normal olduğunu söyledi.Teşekkür ederim yorumlarınız rahatlamama yetiyor sagolun
Kramplara muz ve suda eriyen magnezyum desteği vermişti doktorİyi mi geliyormus hiç duymamıştım içemiyorum ama hiçte sevmem mecbur kalırsam içeyim
Teşekkür ederim doktoruma sorarım çok siddetlenirseKramplara muz ve suda eriyen magnezyum desteği vermişti doktor
Sağolun valla küçük bir ağrıya bile korkar olduk süreçten dolayıRica ederim ne demek olası şeyler bunlar gebeliğim sağlıklı ilerlediği zaman korkuyordum doktoruma sordum ağrıların sebebini hamilelikte bunların normal olduğunu söyledi.
Sormadım canım sen sor bi doktoruna temkinli olmak içinBenim geçen hafta 13 çıktı ama yükseltmediler ya bişey olmaz herhalde dimi haftaya göre mi acaba
inşallah amin canımSeni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları yaşıyoruz baştan beri 2 kattan fazla artan değerlerim kanama sonrasında az artış gösterdi ve bugün değerim pazartesi günü verdiğimden daha düşük çıktı kimyasal gibi görünüyor dedi dış gebelik olmasından daha iyidir. Ol derse olur belli olmaz belki de bakarsın güzel şekilde bir anda yükselir ama eğer yükselmezse de tevekkül et kısmetinde yoktur demek ki. Çok üzülüyoruz başta sevinip kursağımızda kalıyor biliyorum ama elimizden birşey gelmiyor işte en yakın zamanda sağlıklı devamı gelen gebelikler nasip olur inşallah bize
İnşallah amin canımSeni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları yaşıyoruz baştan beri 2 kattan fazla artan değerlerim kanama sonrasında az artış gösterdi ve bugün değerim pazartesi günü verdiğimden daha düşük çıktı kimyasal gibi görünüyor dedi dış gebelik olmasından daha iyidir. Ol derse olur belli olmaz belki de bakarsın güzel şekilde bir anda yükselir ama eğer yükselmezse de tevekkül et kısmetinde yoktur demek ki. Çok üzülüyoruz başta sevinip kursağımızda kalıyor biliyorum ama elimizden birşey gelmiyor işte en yakın zamanda sağlıklı devamı gelen gebelikler nasip olur inşallah bize
Tamam canım bı sorayım benSormadım canım sen sor bi doktoruna temkinli olmak için
Kolay değil canım emek veriyorsun uğraşıyorsun istersen istemez sakınıyorsun annelik duygusu bu su akar yolunu bulur içini ferah tutSağolun valla küçük bir ağrıya bile korkar olduk süreçten dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?