• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kaliteli embriyo ve tutunması için son çare diyetisyen desteği aldım. İşe yaradı çok şükür .avakado , yulafsütu,polen ,arisütu,ruşeymi,iğdeçekirdegi tozu, siyah üzüm çekirdeği tozu,kefir ve açtılar yoğurt çok işe yaradı. (Açıklanamayan infertiliydi bizimki,kaliteli embriyo çıkmıyordu.)

Evet Bi gün varmış o zaman. Transferiniz ne gün olmuştu bnim 17 sinde. Salı günü gideceğim ben inşallah😊Doktorum ikinci testten 10 gün sonra istemişti.
Benimde 17sinde oldu ama uygulama 4+6 gösteriyor 🤷🤷bana cuma günü gel keseyi görelim dedi doktorum hatta dün gittim doktora kese oluşma belirtisi var dedi

Benimde 17sinde oldu ama uygulama 4+6 gösteriyor 🤷🤷bana cuma günü gel keseyi görelim dedi doktorum hatta dün gittim doktora kese oluşma belirtisi var dedi
Ayy ne güzel 🥰 transferimiz de aynı günmüş demek 😊 ben hiç gitmedim daha doktoruma iki kez test istedi sadece

Ayy ne güzel 🥰 transferimiz de aynı günmüş demek 😊 ben hiç gitmedim daha doktoruma iki kez test istedi sadece
Benim tüp bebek te gittiigim doktorum yaşadığım şehir dışında o yüzden kese için ona gitmeyeceğim tekrardan yaşadığım şehirde doktorum var onunla görüşüyorum ama sizde giderseniz sizde görürsünüz keseyi ,😊😊😊😊

Aynısını yaşadım dün ağrı ile hastaneye gittim adet olacak gibiydim ama sonuç pozitif 😇gebelik önce kana sonra idrara geçiyor . Evdeki testlere güvenme
Acaba evde hiç idrar testi yapmış mıydınız? Yaptıysanız kaçıncı günlerde denemiştiniz? Benim artık 9. gün ve idrar testim negatif. Yarın kan testi günüm, bir umut arıyorum kendime😅

Benim tüp bebek te gittiigim doktorum yaşadığım şehir dışında o yüzden kese için ona gitmeyeceğim tekrardan yaşadığım şehirde doktorum var onunla görüşüyorum ama sizde giderseniz sizde görürsünüz keseyi ,😊😊😊😊
İnşallah salı günü gidince görürüm bende😊🙏 vajinal muayene mi yapılır acaba karından mi bilginiz var mı ben hiç bilmiyorum da

İnşallah salı günü gidince görürüm bende😊🙏 vajinal muayene mi yapılır acaba karından mi bilginiz var mı ben hiç bilmiyorum da
Bende hiç bilmiyorum merak ediyorum 🤷 ama 2500izeri kese gorunur dedi doktorum vajinadan bakacağını sanmıyorum kese olusumu var dediğinde karından bakmıştı bence karından bakılır

Acaba evde hiç idrar testi yapmış mıydınız? Yaptıysanız kaçıncı günlerde denemiştiniz? Benim artık 9. gün ve idrar testim negatif. Yarın kan testi günüm, bir umut arıyorum kendime😅
Benim deneme sayım fazla olduğu için artık idrarda bakıp kendimi üzmek gibi hata yapmıyorum.Direk kanda baktırıyorum. Asla yapmadım adet sancısı sanıp gittim çok kötü umutsuz ama pozitif çıktı. Kaçıncı denemen canım

Benim deneme sayım fazla olduğu için artık idrarda bakıp kendimi üzmek gibi hata yapmıyorum.Direk kanda baktırıyorum. Asla yapmadım adet sancısı sanıp gittim çok kötü umutsuz ama pozitif çıktı. Kaçıncı denemen canım
İlk deneme. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testinde çıkmayınca pek umutsuzum ama Allah büyük yarını bekliyorum.

İlk deneme. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testinde çıkmayınca pek umutsuzum ama Allah büyük yarını bekliyorum.
Üzülme strese girme ben 3 aşılama,5 tüpbebek 2 kez de hapla denedim. Neler yaptım 11 kilo verdim diyetisyen yardımı aldım şükür oldu bakalım değerim Yarın yükselecek mı. Allah hayırlısini versin 🤲

bugün ki sonucum 250 çıktı. 2 gün önce 95di. hemşire istediğimiz şekilde artmış fakat hala ara değer takip etmemiz gerekiyor dedi. cumartesi tekrar test istedi. inşallah bu şekilde devam eder. pozitif olmasına sevinemeden bu şekilde olması çok strese soktu beni :(

Kızlar bnm geç döllenme gibi bişi oldu biliyosunuz 27 temmuz değerim 315 ti 16. Gündü o gün.
2 gündür leke olunca doktoruma geldim keseyi net göremedi çok küçük bişi var gibi ama sağlıklı olmayabilir dış gebelik olablr fln dedi tekrar kan beta progesteron istedi bekliyorum. Görülmemesi normalmi sizce?

bugün ki sonucum 250 çıktı. 2 gün önce 95di. hemşire istediğimiz şekilde artmış fakat hala ara değer takip etmemiz gerekiyor dedi. cumartesi tekrar test istedi. inşallah bu şekilde devam eder. pozitif olmasına sevinemeden bu şekilde olması çok strese soktu beni :KK43:
Burda 25ile öğrenip sağlıklı gebelik ilerleyen var umudunu kaybetme önemli olan iki kat artması ve seninki iki katından fazla arttı eminim iki gün sonra daha fazla artacak bak görürsün iyi beslen dinlen stresten uzak dur negatif gelmemisya gördün sonuçta bir değer moralini bozma yükselir o

Pozitif çıkan kızlar🥰neler yapıyorsunuz evde dinlenmeye devam mı yoksa yürüyüş falan yapıyor musunuz?

Kizlar kasığımda bacağıma kadar ağrı vuruyor sabah sağlık ocağına kadar yürüyüp geldim aacaba o mu yordu ay normal mi 😔4+6 gebelik hatta cuma günü keseyi göreceğim Allah izin verirse bu zamanlarda böyle birşey yaşayan var mı

Back