Bugün 4+6gunlukmus galiba uanlsi yazmışım ama bı gün var aramızda çok değilSizinle günümüz aynıymışkese için randevunuz ne zaman?
Evet Bi gün varmış o zaman. Transferiniz ne gün olmuştu bnim 17 sinde. Salı günü gideceğim ben inşallahCuma günü gideceğim siz ne zama. Gideceksiniz
Benimde 17sinde oldu ama uygulama 4+6 gösteriyorEvet Bi gün varmış o zaman. Transferiniz ne gün olmuştu bnim 17 sinde. Salı günü gideceğim ben inşallahDoktorum ikinci testten 10 gün sonra istemişti.
Ayy ne güzelBenimde 17sinde oldu ama uygulama 4+6 gösteriyorbana cuma günü gel keseyi görelim dedi doktorum hatta dün gittim doktora kese oluşma belirtisi var dedi
Benim tüp bebek te gittiigim doktorum yaşadığım şehir dışında o yüzden kese için ona gitmeyeceğim tekrardan yaşadığım şehirde doktorum var onunla görüşüyorum ama sizde giderseniz sizde görürsünüz keseyi ,Ayy ne güzeltransferimiz de aynı günmüş demek ben hiç gitmedim daha doktoruma iki kez test istedi sadece
Acaba evde hiç idrar testi yapmış mıydınız? Yaptıysanız kaçıncı günlerde denemiştiniz? Benim artık 9. gün ve idrar testim negatif. Yarın kan testi günüm, bir umut arıyorum kendimeAynısını yaşadım dün ağrı ile hastaneye gittim adet olacak gibiydim ama sonuç pozitifgebelik önce kana sonra idrara geçiyor . Evdeki testlere güvenme
İnşallah salı günü gidince görürüm bendeBenim tüp bebek te gittiigim doktorum yaşadığım şehir dışında o yüzden kese için ona gitmeyeceğim tekrardan yaşadığım şehirde doktorum var onunla görüşüyorum ama sizde giderseniz sizde görürsünüz keseyi ,
Bende hiç bilmiyorum merak ediyorumİnşallah salı günü gidince görürüm bendevajinal muayene mi yapılır acaba karından mi bilginiz var mı ben hiç bilmiyorum da
Benim deneme sayım fazla olduğu için artık idrarda bakıp kendimi üzmek gibi hata yapmıyorum.Direk kanda baktırıyorum. Asla yapmadım adet sancısı sanıp gittim çok kötü umutsuz ama pozitif çıktı. Kaçıncı denemen canımAcaba evde hiç idrar testi yapmış mıydınız? Yaptıysanız kaçıncı günlerde denemiştiniz? Benim artık 9. gün ve idrar testim negatif. Yarın kan testi günüm, bir umut arıyorum kendime
İlk deneme. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testinde çıkmayınca pek umutsuzum ama Allah büyük yarını bekliyorum.Benim deneme sayım fazla olduğu için artık idrarda bakıp kendimi üzmek gibi hata yapmıyorum.Direk kanda baktırıyorum. Asla yapmadım adet sancısı sanıp gittim çok kötü umutsuz ama pozitif çıktı. Kaçıncı denemen canım
Üzülme strese girme ben 3 aşılama,5 tüpbebek 2 kez de hapla denedim. Neler yaptım 11 kilo verdim diyetisyen yardımı aldım şükür oldu bakalım değerim Yarın yükselecek mı. Allah hayırlısini versinİlk deneme. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testinde çıkmayınca pek umutsuzum ama Allah büyük yarını bekliyorum.
Burda 25ile öğrenip sağlıklı gebelik ilerleyen var umudunu kaybetme önemli olan iki kat artması ve seninki iki katından fazla arttı eminim iki gün sonra daha fazla artacak bak görürsün iyi beslen dinlen stresten uzak dur negatif gelmemisya gördün sonuçta bir değer moralini bozma yükselir obugün ki sonucum 250 çıktı. 2 gün önce 95di. hemşire istediğimiz şekilde artmış fakat hala ara değer takip etmemiz gerekiyor dedi. cumartesi tekrar test istedi. inşallah bu şekilde devam eder. pozitif olmasına sevinemeden bu şekilde olması çok strese soktu beni
Ben dinleniyorum çok az yürüyorum her günPozitif çıkan kızlarneler yapıyorsunuz evde dinlenmeye devam mı yoksa yürüyüş falan yapıyor musunuz?
Bende bu hafta raporluyum dinleniyorum haftaya ise baslayacagom bakalım nasıl olucakPozitif çıkan kızlarneler yapıyorsunuz evde dinlenmeye devam mı yoksa yürüyüş falan yapıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?