İnşallah canım aminRabbim tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana inşallah
Elhamdulillah canım nasibi yokmuş ne yapalım hikmetinden sual olunmazİnşallah bi sonrakine sımsıkı tutunur bebeğin canım herşey nasip zamanı değilmiş daha güzeli olsun
Evet canım biliyorum zaten her zaman benim durumumdan daha zor durumlar olduğunu düşünerek tevekkül ediyorum umudum her zaman var. Başka embriyom yok kendim deneyeceğim bir sene o arada da para biriktirip kafamı dinleyeceğim inşallah belki kendiliğinden olur olmazsa bile seneye tekrar duruma bakarımCanım benim çok zor bir durum ama pes etmek yok Allah'ın izniyle olacak bir gün inşallah tez zamandabizi en iyi biz anlarız o kadar çok olumsuz haber aldım ki yıllarca ama Rabbim büyük
Her kışın sonu bahardır canım biliyorum zor günler geçiriyorsam arkasından güzellikler yaşayacağım içindir. Üzülüyorum ister istemez ama yapacak birşey yok isteyen herkese nasip olur inşallahRabbim tez zamanda Çifter Çifter nasip etsin kuzum zor bir süreç ama geçecek daha güzel zamanlar yaşayacaksın bu zamanları unutacaksın Allah’ın da izniyle
Canım saat kaçtaydı randevun, gittin mi doktora?Korkularını anlıyorum canım ama bebeğini düşün etkilenir. Bebek keseden sonra görülebiliyor yani ilk gittiğinde kese ile beraber bebeği gören kişi duymadım ben keseden sonra bebek sonra kalp atışı duyuluyor. Kesene baksın boyutu gelişimi nasıl sonra yolk görünürse bebek var demektir zaten. İnşallah sonra da bebişini kalp atışını duyarsınYarın bebeği görmesen bile üzülüp stres yapma araştırdım herkes keseden 1-2 hafta sonra görmüş. Bak benim yarın randevum var değerim düşük ilerlediği için kese var mı yok mu onu bile bilmiyorum en azından çok şükür bir sıkıntı yok öyle düşün
Teşekkür ederim canım inşallah amin Allah razı olsunGeçmiş olsun canım en kısa sürede rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gittim canım kan verip muayene olacaktım ama değerim 1313 ten 1050 ye düşmüş muayene etmedi ilaçları bırakacağım işte cuma tekrar gideceğim değerin düşmesi için dış gebelik ihtimaline karşıCanım saat kaçtaydı randevun, gittin mi doktora?
Allah razı olsun canım eksik olma. Aynen öyle kısmetin hangi zamanda nerden geleceği belli olmaz. Dış gebelik olmasındansa kimyasal olması daha iyi en azından ona dua ediyorum şimdi. Belki daha çok büyüseydi hissetseydim doğurup kaybetseydim daha çok üzülecektim böyle teselli ediyorum kendimi. En azından evladım cennet kapısında beni bekleyecekCanım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah’ım tez zamanda gönlüne göre sağlıkla ilerleyen bir gebelik nasip etsin. Ben de umutsuz da olsam yarını bekliyorum ama her kısmet kendi zamanına tabidir diye kendimi teselli ediyorum. Sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki erkenden kendini göstermiş. İlerleyen zamanlarda çok daha zor olurdu. Şu zamanlar için ümitsizlik yaşıyor olsak da geçecek, geleceğe dair ümidimiz bak..
Çok geçmiş olsun. Bu durumu fırsata çevirip varsa eğer fazla kilonuzu vermeye çalışabilirsiniz. İnşallah tez vakitte iyileşip transferinizi olursunuzBenim transferim iptal oldu kizlarrahimde sıvı varmış 5.gunde dondurduk ilerki ayda bakacagjz
Bozma moralini, en azından gebe kalabiliyorsun, bir daha ki sefere sağlıklı bir gebelik olur inşallah.Kızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
Bende korkudan idrar testi yapmadım cuma günü test günümKızlar ben bu sabah 9. gün, kaset test ve erken gebelik testi ile ilk idrarla denedim ve yine ikisinde de hayalet çizgi dahi belirmedi. 4. gün embriyosu 9. güne kadar idrarda da kendini gösterirdi artık heralde. Yarınki kan testime dair umutlarım iyice tükentiNe kadar olumlu düşünmeye çalışırsam çalışayım bugün kan testi öncesi son gün, bugün de böyle karşılaşınca olmuyor maalesef
Kaçıncı gün embriyosunda acaba 9. Günde çıktıBende bugün 9. Günüm ve kanda pozitifi gördüm çok şükür rabbime. 3. Tüp bebek denemesiydi. Dualarim Herkesin pozitifi görmesi için
Bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBende bugün 9. Günüm ve kanda pozitifi gördüm çok şükür rabbime. 3. Tüp bebek denemesiydi. Dualarim Herkesin pozitifi görmesi için
Sizinle günümüz aynıymışBenim hiç mide bulantım olmadı normal mison adet tarihim göre 4+5 günlük bugün
Bizim sıkıntımız yoktu canım 3 yıllık evliyim ama olmadı çikolata kisti oluştu ameliyat oldum tüp bebek denedik ilk negatif oldu ikincisi tuttu ama keseyi göremeden değerim düştü. Hayırlısı böyleymiş kısmetimizde yokmuş. İnşallah kendiliğinden olur bir dahaki sefere. İsteyen herkese nasip olsun beklediğini versin RabbimBozma moralini, en azından gebe kalabiliyorsun, bir daha ki sefere sağlıklı bir gebelik olur inşallah.
Allah kolaylık versin , başarılar diliyorum inşallahBenimde hiçbir farkım yok,zaman geçmiyor bana. Pazar günü birde kpss var .
Aynısını yaşadım dün ağrı ile hastaneye gittim adet olacak gibiydim ama sonuç pozitifMerhaba Kızlar,
Bende 25 temmuz 1. kalite 5. gün donmuş 2 adet embriyo transferi oldum.
transfer gününü saymazsak bugün 7. günüm..
Cumartesi gecesi dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif..
kan verme günüm 3 ağustos böyle negatifi görüp kanda pozitif olan var mı?
Birde bugün çok fazla kasıklarım ağrıyor dün de çok başım ağrıdı.. Regli belirtisi yaşıyorum..
umut olması adına regli belirtisi yaşayıp pozitif olan varsa yazarsanız çok sevinirim..
Cuma günü gideceğim siz ne zama. GideceksinizSizinle günümüz aynıymışkese için randevunuz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?