2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım benim çok zor bir durum ama pes etmek yok Allah'ın izniyle olacak bir gün inşallah tez zamanda bizi en iyi biz anlarız o kadar çok olumsuz haber aldım ki yıllarca ama Rabbim büyük
Evet canım biliyorum zaten her zaman benim durumumdan daha zor durumlar olduğunu düşünerek tevekkül ediyorum umudum her zaman var. Başka embriyom yok kendim deneyeceğim bir sene o arada da para biriktirip kafamı dinleyeceğim inşallah belki kendiliğinden olur olmazsa bile seneye tekrar duruma bakarım

Rabbim tez zamanda Çifter Çifter nasip etsin kuzum zor bir süreç ama geçecek daha güzel zamanlar yaşayacaksın bu zamanları unutacaksın Allah’ın da izniyle
Her kışın sonu bahardır canım biliyorum zor günler geçiriyorsam arkasından güzellikler yaşayacağım içindir. Üzülüyorum ister istemez ama yapacak birşey yok isteyen herkese nasip olur inşallah

Canım saat kaçtaydı randevun, gittin mi doktora?

Canım saat kaçtaydı randevun, gittin mi doktora?
Gittim canım kan verip muayene olacaktım ama değerim 1313 ten 1050 ye düşmüş muayene etmedi ilaçları bırakacağım işte cuma tekrar gideceğim değerin düşmesi için dış gebelik ihtimaline karşı

Allah razı olsun canım eksik olma. Aynen öyle kısmetin hangi zamanda nerden geleceği belli olmaz. Dış gebelik olmasındansa kimyasal olması daha iyi en azından ona dua ediyorum şimdi. Belki daha çok büyüseydi hissetseydim doğurup kaybetseydim daha çok üzülecektim böyle teselli ediyorum kendimi. En azından evladım cennet kapısında beni bekleyecek Sen de üzüp kendini yıpratma canım lütfen en azından yarın netlik kazanacak belirsizlik yoruyor insanı zaten. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah dualarımdasın

Benim transferim iptal oldu kizlar rahimde sıvı varmış 5.gunde dondurduk ilerki ayda bakacagjz
Çok geçmiş olsun. Bu durumu fırsata çevirip varsa eğer fazla kilonuzu vermeye çalışabilirsiniz. İnşallah tez vakitte iyileşip transferinizi olursunuz

Bozma moralini, en azından gebe kalabiliyorsun, bir daha ki sefere sağlıklı bir gebelik olur inşallah.

Bende korkudan idrar testi yapmadım cuma günü test günüm

Kızlar merhaba, benim de bugün transferimin 7. günü. 26 temmuzda ikinci kez transferim yapıldı. Test günü olarak da reçeteme 7 ağustos yazmışlar ama 7sine dek dayanamayabilirim. Hem iğneler karnımı çok morarttı hem de kötü kötü rüyalar görüyorum.

Bozma moralini, en azından gebe kalabiliyorsun, bir daha ki sefere sağlıklı bir gebelik olur inşallah.
Bizim sıkıntımız yoktu canım 3 yıllık evliyim ama olmadı çikolata kisti oluştu ameliyat oldum tüp bebek denedik ilk negatif oldu ikincisi tuttu ama keseyi göremeden değerim düştü. Hayırlısı böyleymiş kısmetimizde yokmuş. İnşallah kendiliğinden olur bir dahaki sefere. İsteyen herkese nasip olsun beklediğini versin Rabbim

Aynısını yaşadım dün ağrı ile hastaneye gittim adet olacak gibiydim ama sonuç pozitif gebelik önce kana sonra idrara geçiyor . Evdeki testlere güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…