• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ama demiştik ya bir arkadaş burada idrarda negatif görüp aynı gün bir kaç saate hastanede kanda pozitif gördü diye imkansız gibi geliyor ama böyle şeyler olabiliyor biz de burada okuyarak yaşanılanların bir çoğuna şahit oluyoruz umudunuzu kaybedip stres olmayın stres bir çok şeyi etkiliyor maalesef Allahın izniyle kanda güzel sonuçlar alın 🙏🏻
Evet biliyorum canım. Çok sağ olun hep rahatlatmaya çalıştınız. Ama bu örnekler çok nadir. Çoğunlukla öncesi idrarda görenler kanda da pozitif ile karşılaşmış, aksi durum yine negatif. 7. günde negatif gördüm, umudumu korumaya çalıştım, dün de aynı şekilde umudumu korumaya çalıştım test yapmadım hatta ama artık bugün 9. gün. İnsanın elinde değil maalesef.

Kızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun🤲🏻

Kızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun🤲🏻
😔😔😔😔 Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana inşallah

Transferimin 7.gününe gelmiş bulunmaktayım. Zaman hızla geçiyor maşallah az bir zaman kaldı sonuca pazartesi test günüm inşallah. Sizlerin nasıl geçiyor kızlar benim diğer günlerimden farklı bir durum yok. Transfer olduğumu biliyorum 😃

Canım 3. Gün embriyosunda 4. Gününde belirti arayıp stres olmamalısın olumsuz düşünme🙏🏻 ilaçların yan etkisi o kadar olduğunu düşünen biri değilim transfere 4 kez hazırlanmış bir olarak transferden 1 hafta önce sürekli her defasında bu ilaçları sürekli sürekli kullandım hiçbirinde transfer öncesi ilaç içtiğim için acıkma kadık bel ağrısı mide yanması ateş basması yaşamadım 🤷🏻‍♀️ zaten transfer olmamış gibi normal devam ediyor süreç biraz daha zaman ver umutlu ol🌸
Haklısın ama doktor öyle umudumu kırdı ki anlatamam. Sadece Allaha yalvardım ve ağladım. Elimden başka birşeyde gelmedi. Düşünün transfer öncesi ne e2,ne progestan bakılmadı. Allaha emanet yerleştirildi embriyo . Transfer öncesinde muhasebedeki kız yüzünden gerildim ama önemsemedim. Aslında surecim benim için çok iyi geçti. Tek yumurtayla başlayan surecim Allaha şükür sıkıntısız rosi bile olsa transferle sonuçlandı. Başarı şansı düşük bir yöntem ama başkada şansım yok. Dua edin oda beni bırakmadan tutunsun . Hayatıma girecek minik bir ele o kadar çok ihtiyacım varki...

Transferimin 7.gününe gelmiş bulunmaktayım. Zaman hızla geçiyor maşallah az bir zaman kaldı sonuca pazartesi test günüm inşallah. Sizlerin nasıl geçiyor kızlar benim diğer günlerimden farklı bir durum yok. Transfer olduğumu biliyorum 😃
Benimde hiçbir farkım yok,zaman geçmiyor bana. Pazar günü birde kpss var .

Sizinki yine pozitif bulanıyor benim 6. Gün benim de bulanıyor dostlar 😂 havalar sıcak vücûd hassas üşütüyorum sanırım bugün ayağıma çorap giydim artık ayaklarım buz gibi
İlk günler benimde sabah ayaklar buz gibi çorap olmasına rağmen akşamları da ateş gibiydi ayakları yine de sıcak tutmak önemli valla 😂

Haklısın ama doktor öyle umudumu kırdı ki anlatamam. Sadece Allaha yalvardım ve ağladım. Elimden başka birşeyde gelmedi. Düşünün transfer öncesi ne e2,ne progestan bakılmadı. Allaha emanet yerleştirildi embriyo . Transfer öncesinde muhasebedeki kız yüzünden gerildim ama önemsemedim. Aslında surecim benim için çok iyi geçti. Tek yumurtayla başlayan surecim Allaha şükür sıkıntısız rosi bile olsa transferle sonuçlandı. Başarı şansı düşük bir yöntem ama başkada şansım yok. Dua edin oda beni bırakmadan tutunsun . Hayatıma girecek minik bir ele o kadar çok ihtiyacım varki...
İnşallah canım güzel haberler sonuçlar seninle olsun inşallah 🙏🏻 🌸🌸

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah’ım tez zamanda gönlüne göre sağlıkla ilerleyen bir gebelik nasip etsin. Ben de umutsuz da olsam yarını bekliyorum ama her kısmet kendi zamanına tabidir diye kendimi teselli ediyorum. Sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki erkenden kendini göstermiş. İlerleyen zamanlarda çok daha zor olurdu. Şu zamanlar için ümitsizlik yaşıyor olsak da geçecek, geleceğe dair ümidimiz bak..

Geçmiş olsun canım en kısa sürede rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Rabbim tez zamanda Çifter Çifter nasip etsin kuzum zor bir süreç ama geçecek daha güzel zamanlar yaşayacaksın bu zamanları unutacaksın Allah’ın da izniyle

Canım benim çok zor bir durum ama pes etmek yok Allah'ın izniyle olacak bir gün inşallah tez zamanda 🙏 bizi en iyi biz anlarız o kadar çok olumsuz haber aldım ki yıllarca ama Rabbim büyük 🙏❤️

İnşallah bi sonrakine sımsıkı tutunur bebeğin canım herşey nasip zamanı değilmiş daha güzeli olsun🙏🏻

Back