Vardır bir hayır belki diğer ay sımsıkı tutunacak bebisin inşallahBenim transferim iptal oldu kizlar rahimde sıvı varmış 5.gunde dondurduk ilerki ayda bakacagjz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır bir hayır belki diğer ay sımsıkı tutunacak bebisin inşallahBenim transferim iptal oldu kizlar rahimde sıvı varmış 5.gunde dondurduk ilerki ayda bakacagjz
Normal canım benim 6. Haftada başladı ondan önce yoktu bir anda olduBenim hiç mide bulantım olmadı normal mi son adet tarihim göre 4+5 günlük bugün
Sizinki yine pozitif bulanıyor benim 6. Gün benim de bulanıyor dostlar havalar sıcak vücûd hassas üşütüyorum sanırım bugün ayağıma çorap giydim artık ayaklarım buz gibiNormal canım benim 6. Haftada başladı ondan önce yoktu bir anda oldu
Evet biliyorum canım. Çok sağ olun hep rahatlatmaya çalıştınız. Ama bu örnekler çok nadir. Çoğunlukla öncesi idrarda görenler kanda da pozitif ile karşılaşmış, aksi durum yine negatif. 7. günde negatif gördüm, umudumu korumaya çalıştım, dün de aynı şekilde umudumu korumaya çalıştım test yapmadım hatta ama artık bugün 9. gün. İnsanın elinde değil maalesef.Ama demiştik ya bir arkadaş burada idrarda negatif görüp aynı gün bir kaç saate hastanede kanda pozitif gördü diye imkansız gibi geliyor ama böyle şeyler olabiliyor biz de burada okuyarak yaşanılanların bir çoğuna şahit oluyoruz umudunuzu kaybedip stres olmayın stres bir çok şeyi etkiliyor maalesef Allahın izniyle kanda güzel sonuçlar alın
Ayyy olmasa keşkeNormal canım benim 6. Haftada başladı ondan önce yoktu bir anda oldu
Amin amin valla bu sayfadakilerinin enerjisi cok iyi hissettiriyo sessizde olsa takipteyim hepinizi Rabbim saglıkla bebeklerinize kavustursun sizi hepiniziAllahın izniyle inşallah çok güzel geçsin sürecin canım pozitifi gör
Allah razi olsun canim sizde bebeginiz sagsağlim kucagınıza alırsıniz inşaAllahHayırlı sonuçlar al inşallah bebisin hemen tutunsun sanaaa
Amin aminnn hepimiz sağlıcakla bebislerimizi kucağımıza alalimmmmAllah razi olsun canim sizde bebeginiz sagsağlim kucagınıza alırsıniz inşaAllah
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana inşallahKızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
Haklısın ama doktor öyle umudumu kırdı ki anlatamam. Sadece Allaha yalvardım ve ağladım. Elimden başka birşeyde gelmedi. Düşünün transfer öncesi ne e2,ne progestan bakılmadı. Allaha emanet yerleştirildi embriyo . Transfer öncesinde muhasebedeki kız yüzünden gerildim ama önemsemedim. Aslında surecim benim için çok iyi geçti. Tek yumurtayla başlayan surecim Allaha şükür sıkıntısız rosi bile olsa transferle sonuçlandı. Başarı şansı düşük bir yöntem ama başkada şansım yok. Dua edin oda beni bırakmadan tutunsun . Hayatıma girecek minik bir ele o kadar çok ihtiyacım varki...Canım 3. Gün embriyosunda 4. Gününde belirti arayıp stres olmamalısın olumsuz düşünme ilaçların yan etkisi o kadar olduğunu düşünen biri değilim transfere 4 kez hazırlanmış bir olarak transferden 1 hafta önce sürekli her defasında bu ilaçları sürekli sürekli kullandım hiçbirinde transfer öncesi ilaç içtiğim için acıkma kadık bel ağrısı mide yanması ateş basması yaşamadım zaten transfer olmamış gibi normal devam ediyor süreç biraz daha zaman ver umutlu ol
Benimde hiçbir farkım yok,zaman geçmiyor bana. Pazar günü birde kpss var .Transferimin 7.gününe gelmiş bulunmaktayım. Zaman hızla geçiyor maşallah az bir zaman kaldı sonuca pazartesi test günüm inşallah. Sizlerin nasıl geçiyor kızlar benim diğer günlerimden farklı bir durum yok. Transfer olduğumu biliyorum
İlk günler benimde sabah ayaklar buz gibi çorap olmasına rağmen akşamları da ateş gibiydi ayakları yine de sıcak tutmak önemli vallaSizinki yine pozitif bulanıyor benim 6. Gün benim de bulanıyor dostlar havalar sıcak vücûd hassas üşütüyorum sanırım bugün ayağıma çorap giydim artık ayaklarım buz gibi
İnşallah canım güzel haberler sonuçlar seninle olsun inşallahHaklısın ama doktor öyle umudumu kırdı ki anlatamam. Sadece Allaha yalvardım ve ağladım. Elimden başka birşeyde gelmedi. Düşünün transfer öncesi ne e2,ne progestan bakılmadı. Allaha emanet yerleştirildi embriyo . Transfer öncesinde muhasebedeki kız yüzünden gerildim ama önemsemedim. Aslında surecim benim için çok iyi geçti. Tek yumurtayla başlayan surecim Allaha şükür sıkıntısız rosi bile olsa transferle sonuçlandı. Başarı şansı düşük bir yöntem ama başkada şansım yok. Dua edin oda beni bırakmadan tutunsun . Hayatıma girecek minik bir ele o kadar çok ihtiyacım varki...
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah’ım tez zamanda gönlüne göre sağlıkla ilerleyen bir gebelik nasip etsin. Ben de umutsuz da olsam yarını bekliyorum ama her kısmet kendi zamanına tabidir diye kendimi teselli ediyorum. Sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki erkenden kendini göstermiş. İlerleyen zamanlarda çok daha zor olurdu. Şu zamanlar için ümitsizlik yaşıyor olsak da geçecek, geleceğe dair ümidimiz bak..Kızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
Geçmiş olsun canım en kısa sürede rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
Rabbim tez zamanda Çifter Çifter nasip etsin kuzum zor bir süreç ama geçecek daha güzel zamanlar yaşayacaksın bu zamanları unutacaksın Allah’ın da izniyleKızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
Canım benim çok zor bir durum ama pes etmek yok Allah'ın izniyle olacak bir gün inşallah tez zamanda bizi en iyi biz anlarız o kadar çok olumsuz haber aldım ki yıllarca ama Rabbim büyükKızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun
İnşallah bi sonrakine sımsıkı tutunur bebeğin canım herşey nasip zamanı değilmiş daha güzeli olsunKızlar hastaneden geliyorum değerim 1050 ye düşmüş doktor büyük ihtimal kimyasal olmuş ilaçları bırak dedi. Cuma günü tekrar gideceğim dış gebelik ihtimaline karşı değer 600-700 kere inerse iyi dış gebelik olmamış olur dedi. Kısmetimde yokmuş benim 5.haftaya kadar sürecekmiş demek ki. İnşallah hamile olan test gününü bekleyen sizlere nasip etsin Rabbim. Sağlıkla bebeklerini kucağınıza almak nasip olsun