Benim şuan bulantım var sadece gece uyandiriyor ama çıkarmiyorumHamiş arkadaşlar mide bulantınız başladı mı 2 gündür çıkartıyorum midem taş gibi resmen
Ben çektirdim ege üniversitesinde. Tüp bebek tedavisinde transfer öncesi yaptılar. Ağrı olmadı rahim filmi yerine sanırım. Sonrasında kendiliğinden hamile kaldımSulu ultrason çektiren var mı
Bende çok acikiyordum canım çok şükür pozitifi gördümTransfer sonrası açlıkla nasıl baş ediyorsunuz hanımlar. Bu kadar acıkan doyma duygusunu kaybeden sadece ben miyim. Sizde durumlar nasıl
Pes etmek yok. Benim de bugün 7.günümdü. Test günü olarak cumartesiyi söylediler bana. İçimde bir umutla beklemeye devam ediyorum. İnşallah miniklerimiz bizimledirBugün 7. gün. Dayanamadım evde idrar testi yaptım. Predictor ve Laboquick ikisini de denedim. Hayalet çizgi dahi belirmedi(4. gün dondurulmuş)
Sanki ben burda hayalet bir çizgi görüyorumPes etmek yok. Benim de bugün 7.günümdü. Test günü olarak cumartesiyi söylediler bana. İçimde bir umutla beklemeye devam ediyorum. İnşallah miniklerimiz bizimledirDaha yeni tutundukları için idrar testinde çıkmayabilirler.
Pes etmek yok. Benim de bugün 7.günümdü. Test günü olarak cumartesiyi söylediler bana. İçimde bir umutla beklemeye devam ediyorum. İnşallah miniklerimiz bizimledirDaha yeni tutundukları için idrar testinde çıkmayabilirda çoook hafif bi ikinci çizgi var yalnız
Burda çook hafif ikinci çizgi var yalnızPes etmek yok. Benim de bugün 7.günümdü. Test günü olarak cumartesiyi söylediler bana. İçimde bir umutla beklemeye devam ediyorum. İnşallah miniklerimiz bizimledirDaha yeni tutundukları için idrar testinde çıkmayabilirler.
Kesenin boyunu falan sormadım doktorumun direkt suratı düstü zaten. 12. Gün 880 lerdeydi değerim. Tekrar baktırmana gerek yok demislerdi. Cumartesi kürtaj icin gidecegim ben hic ümidim kalmadı ki canım cok sıkıldı sigaraya bile tekrardan basladımCanım değerlerin kaçtı beta'da. Cumartesiye kadar güzel haberler alırsın inşallahkesenin boyunu sordun mu?
Ondan da bahsetmedi maalesefYolk kesesi var mıydı o da önemlieğer 25 mm değilse kese ve yolk kesesi varsa biraz bekleyince duyulur umarım
Ne güzel yazmışsınızCanım seni çok iyi anlıyorum ben de bugün aynı üzüntüye benzer birşey yaşadım. Başta güzel artan değerlerim kanama sonrası çok az artmaya başladı ve hala ne olacağı belli değil. Bir umut çarşamba artmasını bekliyorum 5.haftadayım kese bile yok değerden dolayı. İnsanı zaten bu raddeye kadar güzel gelip böyle şeylerin olması üzüyor. Lakin Allah tan ümit kesilmez bir bakmışsın cumartesi günü bebeğini görürsün çok okudum çok araştırdım boş gebelik sanıp ama bir hafta sonra bebeği görüp kalp atışını duyanları. Bol bol dua et zaten kısmetimizde varsa istediği kadar sorun çıksın doğacak yavrumuz ama kısmetimizde yoksa herşey ne kadar güzel giderse gitsin olmaz. Verecek olan Rabbim hikmetinden sual olunmaz dua edeceğim sana
Canım umutlandirmsk istemem ama ben bu testte hayalet çizgi görüyorumPes etmek yok. Benim de bugün 7.günümdü. Test günü olarak cumartesiyi söylediler bana. İçimde bir umutla beklemeye devam ediyorum. İnşallah miniklerimiz bizimledirDaha yeni tutundukları için idrar testinde çıkmayabilirler.
Sanki ben burda hayalet bir çizgi görüyorum
Bu
Burda çook hafif ikinci çizgi var yalnız
Bende de hala devamGeçti mibende hala var gibi
Hiç belli olmaz canım belki cumartesi bi müjde verir doktorKesenin boyunu falan sormadım doktorumun direkt suratı düstü zaten. 12. Gün 880 lerdeydi değerim. Tekrar baktırmana gerek yok demislerdi. Cumartesi kürtaj icin gidecegim ben hic ümidim kalmadı ki canım cok sıkıldı sigaraya bile tekrardan basladım
Bende devamGeçti mibende hala var gibi
Çok net görünüyor hem de. Allah hayırlı etsin. Tamamına erdirsin inşallah. Çok sevimdim sizin adınızaEki Görüntüle 3280150
Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Akşam 22:30 sularında yaptım üstelik kaset test
5. Gün embriyosu bugün 6. Günümdü
Sanırım bende hamileyim
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Allah razı olsunÇok net görünüyor hem de. Allah hayırlı etsin. Tamamına erdirsin inşallah. Çok sevimdim sizin adınızaBenim 7. gün ve göremedim çift çizgiyi maalesef. Hayırlısı bakalım günler benim için neye gebe. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Benim de sağ böbreğim çok ağrıyor yahu ilaçlardan mı neyden anlayamadım 5. Günüm transferdeKızlar sol böbreğim ağrıyor 2 gündür nedendir ki? Geceleri cam açık uyuyorum ama üstüm kapalı örtü var. Gündüzleri ayaklarımda çorap çıkarmıyorum terliksiz yere basmıyorum. Günde 3 lt de su içiyorum wc de bi sıkıntım yok. Acaba ilaçlar mı ağır gelmeye başladı ? Sol böbreğim sızlıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?