2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bugün 7. gün. Dayanamadım evde idrar testi yaptım. Predictor ve Laboquick ikisini de denedim. Hayalet çizgi dahi belirmedi (4. gün dondurulmuş)

Bugün 7. gün. Dayanamadım evde idrar testi yaptım. Predictor ve Laboquick ikisini de denedim. Hayalet çizgi dahi belirmedi (4. gün dondurulmuş)
Pes etmek yok. Benim de bugün 7.günümdü. Test günü olarak cumartesiyi söylediler bana. İçimde bir umutla beklemeye devam ediyorum. İnşallah miniklerimiz bizimledir Daha yeni tutundukları için idrar testinde çıkmayabilirler.

Eklentiler

• IMG_20230731_175351.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu
Burda çook hafif ikinci çizgi var yalnız

Canım değerlerin kaçtı beta'da. Cumartesiye kadar güzel haberler alırsın inşallah kesenin boyunu sordun mu?
Kesenin boyunu falan sormadım doktorumun direkt suratı düstü zaten. 12. Gün 880 lerdeydi değerim. Tekrar baktırmana gerek yok demislerdi. Cumartesi kürtaj icin gidecegim ben hic ümidim kalmadı ki canım cok sıkıldı sigaraya bile tekrardan basladım

Ne güzel yazmışsınız rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin. Bu süreci atlatmak için hepimize kolaylık ferahlık versin insallah cok zor gerçekten

Canım umutlandirmsk istemem ama ben bu testte hayalet çizgi görüyorum

Hiç belli olmaz canım belki cumartesi bi müjde verir doktor

Çok net görünüyor hem de. Allah hayırlı etsin. Tamamına erdirsin inşallah. Çok sevimdim sizin adınıza Benim 7. gün ve göremedim çift çizgiyi maalesef. Hayırlısı bakalım günler benim için neye gebe. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Allah razı olsun
Rabbim size de tez vakitte hemen görmeyi nasip etsin inşallah dualarım sizinle nolur umudunuzu kaybetmeyin allahtan ümit kesilmez

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi

Benim de sağ böbreğim çok ağrıyor yahu ilaçlardan mı neyden anlayamadım 5. Günüm transferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…