• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Eki Görüntüle 3280150
Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz 🥲
Akşam 22:30 sularında yaptım üstelik kaset test
5. Gün embriyosu bugün 6. Günümdü
Sanırım bende hamileyim 🥲🤰🏻
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Maşallah maşallah hamiş anne çok çok sevindim Allahım kolaylıkla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🥰❤️🥰

Merhaba kizlar bütün mesajlarinizi okuyorum yazmak bugun nasip oldu temmuz ayinin son hamilesi benim😂 31 temmuzda kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim cift emriyo transfer edilmisti ama suan erken oldugu icin belli deil 24 temmuzda transferim olmuştu rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin hepinizin bebisleri sizlere sımsıkı sarilsin olmayanlar lutfen üzülmeyin ben dokuz senedir dogal yolla olmasini bekliyorum rabbimden isteyin pes etmeyin o herseyin hayirlisini versndir bizlere haftaya persembeye keseye bakilcak hepinizden bol bol dua istiyorum🥰

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
4 Ağustos​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
😔
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
3 Ağustos​
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​
39​
1 Adet 5. Gün​
10 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
19 Temmuz​
37​
2 Adet 5. Gün 4 AB​
18 Temmuz​
41​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
5 Ağustos​
35​
1 Adet 5. Gün​
3 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün AA​
13 Temmuz​
30​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
12 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
@nbb
40​
1 Adet 3. Gün​
21 Temmuz​
😔
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
29​
1 Adet 3. Gün​
18 Temmuz​
31 temmuz iki emriyo 5gun sonuc 6.gun
𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
4 Ağustos​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
😔
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
3 Ağustos​
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​
39​
1 Adet 5. Gün​
10 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
19 Temmuz​
37​
2 Adet 5. Gün 4 AB​
18 Temmuz​
41​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
5 Ağustos​
35​
1 Adet 5. Gün​
3 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün AA​
13 Temmuz​
30​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
12 Temmuz​
30​
1 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
@nbb
40​
1 Adet 3. Gün​
21 Temmuz​
😔
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
29​
1 Adet 3. Gün​
18 Temmuz​
Yasim 27 2 adet 5.gun transfer 24 temmuz sonuc 31 temmuz hamileyim temmuz ayinin son hamileligi bende😂

İşlemler ağrılı ve sancılı değil. Yumurta toplama hafif bir anestezi altında yapılıyor. Transfer süreci de hiç ağrılı bir işlem değil. Orada tek sıkıntı transfere girerken daha iyi bir ultrason görüntüsü için idrara sıkışık olman gerekiyor o yoruyor sadece. İlk kez bu yola girecekseniz ve eğer her şey yolundaysa 2 aylık bir süreye ihtiyacınız var. Yumurta toplama öncesi adetin 2. günü ilaçlara başlıyorsun iğneler ve haplar. Tek zorlayıcı kısmı burası göbekten yapılan iğneler şişkinlik yapıyor. Toplama sonrası 4-5 gün embriyologların bilgilendirmesiyle yumurta toplama sırasında eşinizden de alınan spermlerle döllenen yumurtalarınızın kalite ve gelişimlerinden haberdar oluyorsunuz. Sonrasında, 1 ya da 2 adet dönemi dinlendirme tercih ediyor çoğu doktor, bu sürede gelişen embriyolar donduruluyor. Ancak taze transfer yapmayı tercih ederse doktorunuz embriyoların döllenmesinin 5. ya da 6. günleri gibi transfer yapılıyor. O zaman süre daha da kısalıyor ama dinlendirme en sağlıklısı istatistiklere göre. Transferden sonra da iğne ve ilaçlara devam. Bunların hepsi doktor kontrolünde. Hangi ilaca ne zaman başlayacağın ne zaman bırakacağın iğneleri nasıl yapacağına dair tüm bilgilendirmeler doktorlar ya da merkezdeki ekipten asistanları tarafından yapılıyor. Bu işin bir çok bileşeni var laboratuvar ve merkez iyi olabilir ama önemli olan doktorun ilgisi ve sizin değerlerinize hakim olup ilaçları ve dozlarını ona göre ayarlaması.
Üşenmeden Çok ayrıntılı yazmışsınız teşekkür ederim 🙏🏼 🥰

Ben bahçeci en memnunum ama malesef fiyatları artmış ben başladığımda 37bindi ilaçlar ve rahim dinlendirme ebroyi dondurma hariç tabiki şuan 52bin gibi bir fiyat
Pahalı. Tabi ki keşke ilkinde tutacağının garantisi olsa yıpratıcı bir süreç herşeyin hayırlısı 🙏🏼🥹

Kızlar sol böbreğim ağrıyor 2 gündür nedendir ki? Geceleri cam açık uyuyorum ama üstüm kapalı örtü var. Gündüzleri ayaklarımda çorap çıkarmıyorum terliksiz yere basmıyorum. Günde 3 lt de su içiyorum wc de bi sıkıntım yok. Acaba ilaçlar mı ağır gelmeye başladı ? Sol böbreğim sızlıyor gibi
Cansu canım yere basmamakta mı önemli

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
Adet olmadigini doktora şöyle rahim dinlendirme ise rahmine yuumrta toplanırken işlem yapılıyor sonuçta her hastanın durumu farklı bende pco olduğu için doktorum rahim dinlendirme yöntemini uyguladı

Cansu canım yere basmamakta mı önemli
Canım yere basma diyorlar bana aile büyüklerim hep yaz ayında gündüzleri hep çorap ve terlikle takılıyorum transferin ilk gününden beri ayaklarımı hep sıcak tuttum ama doktor bir şey demedi tabi 😂

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
10 günde hemen olmayabiliyor benimde biraz daha gecikmisti yanlış hatırlamıyorsam 15 günü bulmuştu.

Kızlar bugün artık 8. gün. Bugünkü idrar testinde de çıkmazsa artık umudu kesmem gerekir değil mi? 10. gün Perşembe, gidip kan vereceğim ama hayalet çizgi dahi görememek kan testine dair umudumu kırdı😔 Birkaç gündür kasık ağrım vardı o da gitti, başka da hiçbir belirtim yok🤦🏻‍♀️

Kızlar bugün artık 8. gün. Bugünkü idrar testinde de çıkmazsa artık umudu kesmem gerekir değil mi? 10. gün Perşembe, gidip kan vereceğim ama hayalet çizgi dahi görememek kan testine dair umudumu kırdı😔 Birkaç gündür kasık ağrım vardı o da gitti, başka da hiçbir belirtim yok🤦🏻‍♀️
Canım umudunu kan testi gününe kadar kaybetme idrarda negatif görüp aynı gün hemen hastaneye gidip kanda pozitif görenler oldu hiçbir şey net değil umut hep olmalı 🙏🏻

Back