- 11 Ocak 2019
- 70
- 62
- 38
Bende çok acıkıyorum ama çok yiyen biriyim zaten inşallah transferin tuttuğuna işarettirBende çok acikiyordum canım çok şükür pozitifi gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok acıkıyorum ama çok yiyen biriyim zaten inşallah transferin tuttuğuna işarettirBende çok acikiyordum canım çok şükür pozitifi gördüm
Maşallah maşallah hamiş anne çok çok sevindim Allahım kolaylıkla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3280150
Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Akşam 22:30 sularında yaptım üstelik kaset test
5. Gün embriyosu bugün 6. Günümdü
Sanırım bende hamileyim
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Amin inşAllah Allah razı olsunMaşallah maşallah hamiş anne çok çok sevindim Allahım kolaylıkla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Bende çok acikiyordum canım çok şükür pozitifi gördüm
Hayırlı olsun canım inşallah bende pozitif görürüm
Bende çok acikiyordum canım çok şükür pozitifi gördüm
31 temmuz iki emriyo 5gun sonuc 6.gun𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 3 Ağustos 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 5 Ağustos 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 29 1 Adet 3. Gün 18 Temmuz
Yasim 27 2 adet 5.gun transfer 24 temmuz sonuc 31 temmuz hamileyim temmuz ayinin son hamileligi bende𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 3 Ağustos 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 5 Ağustos 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 29 1 Adet 3. Gün 18 Temmuz
Üşenmeden Çok ayrıntılı yazmışsınız teşekkür ederimİşlemler ağrılı ve sancılı değil. Yumurta toplama hafif bir anestezi altında yapılıyor. Transfer süreci de hiç ağrılı bir işlem değil. Orada tek sıkıntı transfere girerken daha iyi bir ultrason görüntüsü için idrara sıkışık olman gerekiyor o yoruyor sadece. İlk kez bu yola girecekseniz ve eğer her şey yolundaysa 2 aylık bir süreye ihtiyacınız var. Yumurta toplama öncesi adetin 2. günü ilaçlara başlıyorsun iğneler ve haplar. Tek zorlayıcı kısmı burası göbekten yapılan iğneler şişkinlik yapıyor. Toplama sonrası 4-5 gün embriyologların bilgilendirmesiyle yumurta toplama sırasında eşinizden de alınan spermlerle döllenen yumurtalarınızın kalite ve gelişimlerinden haberdar oluyorsunuz. Sonrasında, 1 ya da 2 adet dönemi dinlendirme tercih ediyor çoğu doktor, bu sürede gelişen embriyolar donduruluyor. Ancak taze transfer yapmayı tercih ederse doktorunuz embriyoların döllenmesinin 5. ya da 6. günleri gibi transfer yapılıyor. O zaman süre daha da kısalıyor ama dinlendirme en sağlıklısı istatistiklere göre. Transferden sonra da iğne ve ilaçlara devam. Bunların hepsi doktor kontrolünde. Hangi ilaca ne zaman başlayacağın ne zaman bırakacağın iğneleri nasıl yapacağına dair tüm bilgilendirmeler doktorlar ya da merkezdeki ekipten asistanları tarafından yapılıyor. Bu işin bir çok bileşeni var laboratuvar ve merkez iyi olabilir ama önemli olan doktorun ilgisi ve sizin değerlerinize hakim olup ilaçları ve dozlarını ona göre ayarlaması.
Pahalı. Tabi ki keşke ilkinde tutacağının garantisi olsa yıpratıcı bir süreç herşeyin hayırlısıBen bahçeci en memnunum ama malesef fiyatları artmış ben başladığımda 37bindi ilaçlar ve rahim dinlendirme ebroyi dondurma hariç tabiki şuan 52bin gibi bir fiyat
Cansu canım yere basmamakta mı önemliKızlar sol böbreğim ağrıyor 2 gündür nedendir ki? Geceleri cam açık uyuyorum ama üstüm kapalı örtü var. Gündüzleri ayaklarımda çorap çıkarmıyorum terliksiz yere basmıyorum. Günde 3 lt de su içiyorum wc de bi sıkıntım yok. Acaba ilaçlar mı ağır gelmeye başladı ? Sol böbreğim sızlıyor gibi
Malesef ama sonu çok güzel Rabbim size de nasip etsin bir bebişPahalı. Tabi ki keşke ilkinde tutacağının garantisi olsa yıpratıcı bir süreç herşeyin hayırlısı
Adet olmadigini doktora şöyle rahim dinlendirme ise rahmine yuumrta toplanırken işlem yapılıyor sonuçta her hastanın durumu farklı bende pco olduğu için doktorum rahim dinlendirme yöntemini uyguladıKizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
Emy çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsınAllah razı olsun
Rabbim size de tez vakitte hemen görmeyi nasip etsin inşallah dualarım sizinle nolur umudunuzu kaybetmeyin allahtan ümit kesilmez
Bilmiyorum canım bugün kontrolde sorucam ilaçtan mı diyeBenim de sağ böbreğim çok ağrıyor yahu ilaçlardan mı neyden anlayamadım 5. Günüm transferde
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin31 temmuz iki emriyo 5gun sonuc 6.gun
Yasim 27 2 adet 5.gun transfer 24 temmuz sonuc 31 temmuz hamileyim temmuz ayinin son hamileligi bende
Canım yere basma diyorlar bana aile büyüklerim hep yaz ayında gündüzleri hep çorap ve terlikle takılıyorum transferin ilk gününden beri ayaklarımı hep sıcak tuttum ama doktor bir şey demedi tabiCansu canım yere basmamakta mı önemli
Çok teşekkür ederim inşallahEmy çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın
10 günde hemen olmayabiliyor benimde biraz daha gecikmisti yanlış hatırlamıyorsam 15 günü bulmuştu.Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
İnan ki eğer bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Allah sevdiği kuluna cefa verirmiş. Umut her zaman varNe güzel yazmışsınız rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin. Bu süreci atlatmak için hepimize kolaylık ferahlık versin insallah cok zor gerçekten
Canım umudunu kan testi gününe kadar kaybetme idrarda negatif görüp aynı gün hemen hastaneye gidip kanda pozitif görenler oldu hiçbir şey net değil umut hep olmalıKızlar bugün artık 8. gün. Bugünkü idrar testinde de çıkmazsa artık umudu kesmem gerekir değil mi? 10. gün Perşembe, gidip kan vereceğim ama hayalet çizgi dahi görememek kan testine dair umudumu kırdı Birkaç gündür kasık ağrım vardı o da gitti, başka da hiçbir belirtim yok