• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaslar ben bugün kalp atışı için gittim. Transfer tarihim 3 temmuz keseyi gecen hafta pazartesi görmüstük. Bugün kesenin icinin boş olduğunu embriyonun gelişmediğini, her ihtimale karşı cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi ve aç gitmemi gerekirse kürtaj yapacagını söyledi. İlk denememdi. Bu aşamaya kadar gelip bu sonuçla karşılaşmak beni ciddi manada sarstı. Benzer bir
durum yaşayan var mı elim kolum bağlandı. İlaçlara devam etmeyi de asla istemiyorum
Yolk kesesi var mıydı o da önemli 🙏🏻 eğer 25 mm değilse kese ve yolk kesesi varsa biraz bekleyince duyulur umarım

Kizlar ya azcik ayakta dursam sol kasığımda birşeyler oluyor böyle birşey yaşayan var mı böyle bı baskı hafif bı ağrı ağrı da sayılmaz sanki bana yat diyor 🙈

Arkadaslar ben bugün kalp atışı için gittim. Transfer tarihim 3 temmuz keseyi gecen hafta pazartesi görmüstük. Bugün kesenin icinin boş olduğunu embriyonun gelişmediğini, her ihtimale karşı cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi ve aç gitmemi gerekirse kürtaj yapacagını söyledi. İlk denememdi. Bu aşamaya kadar gelip bu sonuçla karşılaşmak beni ciddi manada sarstı. Benzer bir
durum yaşayan var mı elim kolum bağlandı. İlaçlara devam etmeyi de asla istemiyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de bugün aynı üzüntüye benzer birşey yaşadım. Başta güzel artan değerlerim kanama sonrası çok az artmaya başladı ve hala ne olacağı belli değil. Bir umut çarşamba artmasını bekliyorum 5.haftadayım kese bile yok değerden dolayı. İnsanı zaten bu raddeye kadar güzel gelip böyle şeylerin olması üzüyor. Lakin Allah tan ümit kesilmez bir bakmışsın cumartesi günü bebeğini görürsün çok okudum çok araştırdım boş gebelik sanıp ama bir hafta sonra bebeği görüp kalp atışını duyanları. Bol bol dua et zaten kısmetimizde varsa istediği kadar sorun çıksın doğacak yavrumuz ama kısmetimizde yoksa herşey ne kadar güzel giderse gitsin olmaz. Verecek olan Rabbim hikmetinden sual olunmaz dua edeceğim sana 🤲🏻

Transfer sonrası açlıkla nasıl baş ediyorsunuz hanımlar. Bu kadar acıkan doyma duygusunu kaybeden sadece ben miyim. Sizde durumlar nasıl
Çok aç hissetmiyorum ama yediğim herşey yarıyor acayip şiştim 😭 inecek mi bu biraz da olsa ilaçları azaltınca acaba

Kizlar ya azcik ayakta dursam sol kasığımda birşeyler oluyor böyle birşey yaşayan var mı böyle bı baskı hafif bı ağrı ağrı da sayılmaz sanki bana yat diyor 🙈
Benim de öyle oluyırdu hele 3-4 gündür baya arttı. Dün çok yürümek durumunda kaldım bugün lekelenmem başladı. Sağ kasıktaki sancı sola geçti. Yat dinlen arkadasım

Kanda bhcg baktı mı benim bi önceki de değerim hızla düştü 6 haftalıkken kendi kendine düştü. Üzülme var Bi hayır bunda Allah büyüktür. Benim 3 aşılama 5. Tüp bebek denemem

Transfer sonrası açlıkla nasıl baş ediyorsunuz hanımlar. Bu kadar acıkan doyma duygusunu kaybeden sadece ben miyim. Sizde durumlar nasıl
Sabahları uyandığımda ve gece inanılmaz acıkıyorum gün içinde mide bulantısı oluyor. Ama 5. Haftaya kadar gün içinde de hep açtım. Şimdi de sabahları açlıktan uyanıyorum diyebilirim ama daha çok şükür kilo almadım oysaki yiyorum

Back