• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bugün artık 8. gün. Bugünkü idrar testinde de çıkmazsa artık umudu kesmem gerekir değil mi? 10. gün Perşembe, gidip kan vereceğim ama hayalet çizgi dahi görememek kan testine dair umudumu kırdı😔 Birkaç gündür kasık ağrım vardı o da gitti, başka da hiçbir belirtim yok🤦🏻‍♀️
Bence test gününüze kadar evde test yapmayin. Bende de hiç belirti yoktu. Çok şükür pozitif oldu. O yüzden hiç moralinizi bozmayin 🥰

İnşallah Perşembe günü ben de bu mucizeyi yaşayanlardan olurum🙏🏻
İnanıyorum canım Allahın izniyle inşallah sende çok güzel haberler alacaksın stres yapma en önemlisi o 🙏🏻 herkesin belirtileri, hormonları, vücut işleyişi aynı değil o yüzden kıyaslama sürecin keyfini Çıkarmanı tavsiye ederim bende 6 ay önce 1. Tüp bebek denemem de hep burada Kıyas içindeyim sonra süreci kendime zehir etmiştim hep stresliydim sonuç boş gebelik olunca iyice yıkılmıştım 6 ay sürdü toparlanmam o yüzden pozitif de olsa negatif de olsa yüzde 50 zaten bunu bilerek bu yola başlıyoruz 2 tane sonuçtan biriyle karşılaşacağız bugün olmaz yarın olur, bugün oldu sanırsın yarın gider hiçbir şeyin garantisi maalesef yok bu uzun bir süreç🙏🏻 kısaca aslında buradaki herkese naçizane tavsiyem şuan bulunduğunuz durumdan keyif alın pozitif düşüncelere odaklanın 💜

Bence test gününüze kadar evde test yapmayin. Bende de hiç belirti yoktu. Çok şükür pozitif oldu. O yüzden hiç moralinizi bozmayin 🥰
7. ve 8. günlerinde hayalet bile olsa çizgi görenlere şahit olunca bir cesaretle ben de yaptım dün evde idrar testi çıkmadı maalesef😔 Bugün de bakacağım sanırım. Artık o da negatifse Perşembe günü kandan kesin sonucu alırım. Umarım kan testiyle sevinirim ben de sizin gibi🙏🏻

Arkadaşlar selam. Progestan fitiller takarken canınız acıtıyor mu ? Vajinayi tahriş ediyor sanki bende. Hatta fitil sıvısıyla birlikte çok az kan da gördüm. Panik yaptım. Sürekli bir kanamam yok ama fitili taktıktan birkaç saat sonra fitil sıvısıyla birlikte pembe kan görüyorum. Bunu yaşayan var mı? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var 🙏

7. ve 8. günlerinde hayalet bile olsa çizgi görenlere şahit olunca bir cesaretle ben de yaptım dün evde idrar testi çıkmadı maalesef😔 Bugün de bakacağım sanırım. Artık o da negatifse Perşembe günü kandan kesin sonucu alırım. Umarım kan testiyle sevinirim ben de sizin gibi🙏🏻
İnsallah 🤲 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Arkadaşlar selam. Progestan fitiller takarken canınız acıtıyor mu ? Vajinayi tahriş ediyor sanki bende. Hatta fitil sıvısıyla birlikte çok az kan da gördüm. Panik yaptım. Sürekli bir kanamam yok ama fitili taktıktan birkaç saat sonra fitil sıvısıyla birlikte pembe kan görüyorum. Bunu yaşayan var mı? Tecrübelerinize çok ihtiyacım var 🙏
Belki içerisi tahriş olmuştur

Bende perşembe günü öğrencem sonucumu evde yapmadım hiç test negatif görürüm diye korktum

Merhaba canım. Son bir haftadır fitili koyarken benim de çok canım yaniyor şişmiş vajinam ama lekelenme hiç gormedim

Back