Pcosum üç yıldır bebeğim olmado gitmedigim doktor icmedigim bitkisel şey kalmadı adette duzensizdi zaten dirençli pco dediler cocgun olur ama ne zaman olur bilemeyiz dediler ama malesef üç yılın sonunda bomboş kaldım. Sonra karar verdim tüp bebeğe araştırdım neresi daha iyi doktor çok önemli onunla uyumun içine sönmesi çok önemli ben bahçeci Umut
tüp bebek merkezine gittim İstanbul'da donanımları çok iyi alanında uzmanlar ben Mehmet reşit asoglunu tercih ettim gittiğim günden beri ona çok güvendim. Rahmimde falan problem yoktu gittik konuştuk önce adet olmam için tarlusal verdi onu kullandım adet oldum . Üçüncü gün gittik ultrason ile vajinadan baktı yumurta durumuma ve tabi istediği birkaç tahlil vardı onlar ile gittim sonra ilaçlar iğneler verdi yumurta geliştirici kullandım kontrole gittim iyi dedi ilacın bı tık dozunu arttırıp erken catlamamasi için catlatmama iğnesi verdi yuumrtam toplandı adet olmamı bekledik oldum sobra tekrar ilaç verdi benim rahmimi dinlendirdi pcolular da genellikle bu yöntem yapılıyor ki bence daha iyi rahmine işlem yapılıyor sonuçta bir de embriyo zor olur . Sonra rahim dinlendirmedej sonra adet oldum kontrollere gittim ilaç başlattı adetten 15-20gub arası transferini yapıyorlar transferimi yaptm malesef ilki tutmadı çok izuldum cok ağladım ama elden birşey gelmiyor Allah a bıraktım Allah im kucağıma vermiceksen zaten verme demiştim Rabbim belkide ileride uzulmiyim diye vermedi her şerde vardır bir hayır dedik ikinciye başladık tutmayınca bebek zaten ilaçları bırak dedi doktor 10 güne kadar adet olursi dedi ve ben oldum ikinci günü yine progesteron ve e2 yebbakti uyumlu gelince transfer için ilaç kullandırma ya başladı bende kullandım 29haziran adet baslangicim 17temmuz transferim oldu çok şükür hamileyim Rabbim çok büyük öyle bir veriyor ki mükâfatını çektiğimiz sıkıntılara karşılık teslimiyet önemli İmtihan oluyoruz Rabbim hepimizin bu imtihandan doğru birsekilde geçmesini nasip etsin ve Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın