2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Maşallah maşallah hamiş anne çok çok sevindim Allahım kolaylıkla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kizlar bütün mesajlarinizi okuyorum yazmak bugun nasip oldu temmuz ayinin son hamilesi benim 31 temmuzda kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim cift emriyo transfer edilmisti ama suan erken oldugu icin belli deil 24 temmuzda transferim olmuştu rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin hepinizin bebisleri sizlere sımsıkı sarilsin olmayanlar lutfen üzülmeyin ben dokuz senedir dogal yolla olmasini bekliyorum rabbimden isteyin pes etmeyin o herseyin hayirlisini versndir bizlere haftaya persembeye keseye bakilcak hepinizden bol bol dua istiyorum

31 temmuz iki emriyo 5gun sonuc 6.gun
Yasim 27 2 adet 5.gun transfer 24 temmuz sonuc 31 temmuz hamileyim temmuz ayinin son hamileligi bende

Üşenmeden Çok ayrıntılı yazmışsınız teşekkür ederim

Ben bahçeci en memnunum ama malesef fiyatları artmış ben başladığımda 37bindi ilaçlar ve rahim dinlendirme ebroyi dondurma hariç tabiki şuan 52bin gibi bir fiyat
Pahalı. Tabi ki keşke ilkinde tutacağının garantisi olsa yıpratıcı bir süreç herşeyin hayırlısı

Cansu canım yere basmamakta mı önemli

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
Adet olmadigini doktora şöyle rahim dinlendirme ise rahmine yuumrta toplanırken işlem yapılıyor sonuçta her hastanın durumu farklı bende pco olduğu için doktorum rahim dinlendirme yöntemini uyguladı

Cansu canım yere basmamakta mı önemli
Canım yere basma diyorlar bana aile büyüklerim hep yaz ayında gündüzleri hep çorap ve terlikle takılıyorum transferin ilk gününden beri ayaklarımı hep sıcak tuttum ama doktor bir şey demedi tabi

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
10 günde hemen olmayabiliyor benimde biraz daha gecikmisti yanlış hatırlamıyorsam 15 günü bulmuştu.

Ne güzel yazmışsınız rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin. Bu süreci atlatmak için hepimize kolaylık ferahlık versin insallah cok zor gerçekten
İnan ki eğer bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Allah sevdiği kuluna cefa verirmiş. Umut her zaman var

Kızlar bugün artık 8. gün. Bugünkü idrar testinde de çıkmazsa artık umudu kesmem gerekir değil mi? 10. gün Perşembe, gidip kan vereceğim ama hayalet çizgi dahi görememek kan testine dair umudumu kırdı Birkaç gündür kasık ağrım vardı o da gitti, başka da hiçbir belirtim yok

Canım umudunu kan testi gününe kadar kaybetme idrarda negatif görüp aynı gün hemen hastaneye gidip kanda pozitif görenler oldu hiçbir şey net değil umut hep olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…