2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende perşembe günü test vericem of çok heyecanlıyım 3 gün kaldı sonuca evde idrar testi için cesaret edemiyorum Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var bende de

Bn dün çok yordum kendmi suan suçluluk hissediyorum işte bnm daha kontrole 1 hafta var. İnşallah sıkıntısız olur bnmde. Ayağa kalktgmda hafif pembemesi kahverengimsi.
Stres yapma canım güzelce yat dinlen

Kızlar biliyorsunuz perşembe önce kanama hemen arkasından lekelenmem olmuştu cuma akşama doğru bitti şükür ama kan testim salı günü 775 iken cuma günü 1037 çıkmıştı. Doktor bugün çağırdı gittim tekrar kan aldılar 1313 çıktı dünyam başıma yıkıldı resmen sol yumurtalığımda da ağrı olduğunu söyledim muayene etti rahim kalınlığı çok güzel sağ tarafta kist oluşumu var dedi değer 1500 altında olduğu için kese ya da dış gebelik olduğu görünmez ama dış gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk başlarda çok güzel arttı değerin dedi. Muayene esnasında keseye benzeyen küçük bir yapı var dedi çarşamba tekrar kan ve ultrason istedi. Sürekli 2 kat artış beklemiyoruz böyle yavaş olup sağlıklı gebelik geçirenlerde var dedi. Başına böyle birşey gelen oldu mu şu an çok kötüyüm yani anlatamıyorum boğazım düğümleniyor

Ben de geçen hafta pazartesi günü transfer olmuştum. Transferden sonra bugün 7.gün ve evde ergen gebelik testi yaptım.. Maalesef tek çizgi çıktı.. Çok üzgünüm..

Ben de geçen hafta pazartesi günü transfer olmuştum. Transferden sonra bugün 7.gün ve evde ergen gebelik testi yaptım.. Maalesef tek çizgi çıktı.. Çok üzgünüm..
Belirtin var mıydı canım belki çıkar daha. Benimde pazartesi transfer oldu korkudan yapmıyorum test filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…