Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günü sayılmaz ertesi gün başlanır sayilmayaTransfer günün dahil 6. Gün mü kuzum
Senin yaş kaç canım 2. Çocuktan sonra kaçıncı denemenValla benim de 8 yaşında bir oğlum var. Ama hiç tek çocuklu anne olma hayali kurmamıştım. Bir bebişimiz daha olsun istiyoruz
Kızlar benim malesef negatif.. Hamileler sağ salim kucağına alın inşallah.. Negatif olanlarda telsiz zamanda hamile kalırsınız inşallah Allaha emanet olun öptüm hepinizi
Ekmek yediğimde bastırıyor canım diğer türlü kesmiyor bulantımıBugün ilk defa midem bulanıyor gibi oldu ilk defa karbonhidrat yedikten sonra. Sen yiyor musun pilav falan
Benimde ilki negatifti bak ikinci oldu Rabbim verecek kapıyı zorla olur mu umudunu yitirmeKızlar benim malesef negatif.. Hamileler sağ salim kucağına alın inşallah.. Negatif olanlarda telsiz zamanda hamile kalırsınız inşallah Allaha emanet olun öptüm hepinizi
Mideniz kaçıncı haftada bulanmaya başladı bende tık yok dahaEkmek yediğimde bastırıyor canım diğer türlü kesmiyor bulantımı
6 haftaya girdiğimden itibaren başladıMideniz kaçıncı haftada bulanmaya başladı bende tık yok daha
Geçmiş olsun benim 1. Tüp bebek denemem Kasım 2022 de 5. Gün tek embriyo transferiydi 8. Günden itibaren 2 günde bir artış düzenliydi her şey yolundaydı 5. Hafta da kese de görmüştük ama 1 hafta sonrasında 6+3 de gittiğimde kese boyu 25 mm olmuştu yolk sac veya bebek yoktu içi boştu o gün ilaçları bırakmam gerektiğini daha fazla kese büyütmeden düşük yapmamın daha sağlıklı olacağını söylemişti doktorum ilaçları kestim 10 gün içinde kanama gelip düşük yapmıştım kürtaja gerek kalmamıştı.. Allah kimseye yaşatmasın herkesin acısını kendisine büyük gelir sizi çok iyi anlıyorum her şey olacağına varıyor her acı maalesef bir gün geçiyor. Umarım Allahın izniyle inşallah bir sonraki kontrolde bebeği görmüş olursunuzArkadaslar ben bugün kalp atışı için gittim. Transfer tarihim 3 temmuz keseyi gecen hafta pazartesi görmüstük. Bugün kesenin icinin boş olduğunu embriyonun gelişmediğini, her ihtimale karşı cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi ve aç gitmemi gerekirse kürtaj yapacagını söyledi. İlk denememdi. Bu aşamaya kadar gelip bu sonuçla karşılaşmak beni ciddi manada sarstı. Benzer bir
durum yaşayan var mı elim kolum bağlandı. İlaçlara devam etmeyi de asla istemiyorum
Arkadaslar ben bugün kalp atışı için gittim. Transfer tarihim 3 temmuz keseyi gecen hafta pazartesi görmüstük. Bugün kesenin icinin boş olduğunu embriyonun gelişmediğini, her ihtimale karşı cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi ve aç gitmemi gerekirse kürtaj yapacagını söyledi. İlk denememdi. Bu aşamaya kadar gelip bu sonuçla karşılaşmak beni ciddi manada sarstı. Benzer bir
durum yaşayan var mı elim kolum bağlandı. İlaçlara devam etmeyi de asla istemiyorum
Mide bulantım 6. Hafta da başladı ama kusmadım sadece kuru bir öğürme hali var midem sanki içeride dönüyor kokular fena yapıyor kussam rahatlasam modundayım ama daha kusmadım git gelli hallerdeyim. Bi iştahım var bir saat sonra yok. Az önde kraker yiyebiliyorken 1 saat sonra kraker bile ağzıma süremiyorumHamiş arkadaşlar mide bulantınız başladı mı 2 gündür çıkartıyorum midem taş gibi resmen
𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 2 Ağustos 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 3 Ağustos 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 5 Ağustos 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz
𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 2 Ağustos 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 3 Ağustos 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 5 Ağustos 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz
6. Hafta da başladıMideniz kaçıncı haftada bulanmaya başladı bende tık yok daha
3 temmuz transferimdikızlar transferde kaç gün sonra kalp atışı duydunuz?
Transferden 24 gün sonra çok şükürkızlar transferde kaç gün sonra kalp atışı duydunuz?
Canım değerlerin kaçtı beta'da. Cumartesiye kadar güzel haberler alırsın inşallah kesenin boyunu sordun mu?Arkadaslar ben bugün kalp atışı için gittim. Transfer tarihim 3 temmuz keseyi gecen hafta pazartesi görmüstük. Bugün kesenin icinin boş olduğunu embriyonun gelişmediğini, her ihtimale karşı cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi ve aç gitmemi gerekirse kürtaj yapacagını söyledi. İlk denememdi. Bu aşamaya kadar gelip bu sonuçla karşılaşmak beni ciddi manada sarstı. Benzer bir
12 gün transfer süreci, 12 günde transferden sonra yani doğru mu anladım canım.Transferden 24 gün sonra çok şükür