2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Test günüm cumartesi. O gün kan testi yaptıracağım.. Umarım kanda pozitif çıkar
Keşke hiç test yapmasaydin modun düşer hormonların etkilenir. Bende sırf onun için kendimi tutuyorum ama ara ara regl sancım oluyor gibi geliyor. İğnelerin yeri mi acıyor bilmiyorum da

Cok üzülmüşsündür ama üzülmemeye çalış canım hemen başla pes etme. Benimde cuma günü test günüm ama belirtim filan bişey yok bende çok korkuyorum. İlk denemen miydi
Evet maalesef üzülüyor insan 4 yaşında kızım var 2 bebek için denedik gecen yıl tuttu 8 hastalıktan kalbi durdu kürtajla sonuçlandı sonrasında bu bir negatif oldu bu ikinci negatif oldu kalbini temiz tut inşallah pozitif görürsün

Allah'tan sizin bir tane çocuğunuz varmış ona şükredin. Benim bir tane olsa sağlıklı ikinciyi denemem bile herhalde büyük konuşmayayim da

Beni de listeye ekler misiniz?

2 adet 5.gün embriyosu

27 temmuz da transfer edildi

Arkadaslar ben bugün kalp atışı için gittim. Transfer tarihim 3 temmuz keseyi gecen hafta pazartesi görmüstük. Bugün kesenin icinin boş olduğunu embriyonun gelişmediğini, her ihtimale karşı cumartesiye kadar ilaçlara devam etmemi ve aç gitmemi gerekirse kürtaj yapacagını söyledi. İlk denememdi. Bu aşamaya kadar gelip bu sonuçla karşılaşmak beni ciddi manada sarstı. Benzer bir
durum yaşayan var mı elim kolum bağlandı. İlaçlara devam etmeyi de asla istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…