Test günüm cumartesi. O gün kan testi yaptıracağım.. Umarım kanda pozitif çıkarBelirtin var mıydı canım belki çıkar daha. Benimde pazartesi transfer oldu korkudan yapmıyorum test filan
Keşke hiç test yapmasaydin modun düşer hormonların etkilenir. Bende sırf onun için kendimi tutuyorum ama ara ara regl sancım oluyor gibi geliyor. İğnelerin yeri mi acıyor bilmiyorum daTest günüm cumartesi. O gün kan testi yaptıracağım.. Umarım kanda pozitif çıkar
Evet maalesef üzülüyor insan 4 yaşında kızım var 2 bebek için denedik gecen yıl tuttu 8 hastalıktan kalbi durdu kürtajla sonuçlandı sonrasında bu bir negatif oldu bu ikinci negatif oldu kalbini temiz tut inşallah pozitif görürsünCok üzülmüşsündür ama üzülmemeye çalış canım hemen başla pes etme. Benimde cuma günü test günüm ama belirtim filan bişey yok bende çok korkuyorum. İlk denemen miydi
Allah'tan sizin bir tane çocuğunuz varmış ona şükredin. Benim bir tane olsa sağlıklı ikinciyi denemem bile herhalde büyük konuşmayayim daEvet maalesef üzülüyor insan 4 yaşında kızım var 2 bebek için denedik gecen yıl tuttu 8 hastalıktan kalbi durdu kürtajla sonuçlandı sonrasında bu bir negatif oldu bu ikinci negatif oldu kalbini temiz tut inşallah pozitif görürsün
Doktorum 11. Gün dedi bana5. Gün tek embriyo idrar testinde ne zaman çıkar kızlar
İnsan önce öyle diyor ama biraz büyüyünce kardeşi olsun istiyorAllah'tan sizin bir tane çocuğunuz varmış ona şükredin. Benim bir tane olsa sağlıklı ikinciyi denemem bile herhalde büyük konuşmayayim da
Beni de listeye ekler misiniz?TABLOMUZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR TRANSFER OLAN, SONUÇ BEKLEYEN, SONUCU POZİTİF OLAN, DAHA SONUCU BELLİ OLMAYAN HERKESİ LİSTEMİZE BEKLERİZ KIZLARHERKESE UĞUR ŞANS GETİRSİN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLEYEN GEBELİKLER NASİP OLSUN
Yaş 29Beni de listeye ekler misiniz?
2 adet 5.gün embriyosu
27 temmuz da transfer edildi
Ben 6.gun pozitifi gördüm5. Gün tek embriyo idrar testinde ne zaman çıkar kızlar
Ama erken gebelik testi yaptım normal kaset testte 8.gun yapmıştım aşırı silik çıkmıştı belki 6.gunde cikmayacakti aklında bulunsun yaparsan erken gebelik testi yap5. Gün tek embriyo idrar testinde ne zaman çıkar kızlar
Benim ilk 1. Tüp bebek denemem de tek embriyo erken gebelik testinde 8. Gün silik görmüştüm5. Gün tek embriyo idrar testinde ne zaman çıkar kızlar
Valla benim de 8 yaşında bir oğlum var. Ama hiç tek çocuklu anne olma hayali kurmamıştım. Bir bebişimiz daha olsun istiyoruzAllah'tan sizin bir tane çocuğunuz varmış ona şükredin. Benim bir tane olsa sağlıklı ikinciyi denemem bile herhalde büyük konuşmayayim da
Benim 5.gün çift embriyoydu canım 8.günde normal kaset teste çift çizgi çıkmıştı5. Gün tek embriyo idrar testinde ne zaman çıkar kızlar
Bende aynı durumdayım canımValla benim de 8 yaşında bir oğlum var. Ama hiç tek çocuklu anne olma hayali kurmamıştım. Bir bebişimiz daha olsun istiyoruz
10. Günden önce çıkmaz5. Gün tek embriyo idrar testinde ne zaman çıkar kızlar
Bugün ilk defa midem bulanıyor gibi oldu ilk defa karbonhidrat yedikten sonra. Sen yiyor musun pilav falanHamiş arkadaşlar mide bulantınız başladı mı 2 gündür çıkartıyorum midem taş gibi resmen
Transfer günün dahil 6. Gün mü kuzumAma erken gebelik testi yaptım normal kaset testte 8.gun yapmıştım aşırı silik çıkmıştı belki 6.gunde cikmayacakti aklında bulunsun yaparsan erken gebelik testi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?