• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ahh içime su serptin çok sağ ol. Eksik olma. Ben de belki akşam test yaparım ya da yarını beklerim. Acaba idrar testlerinde silik çizgi bile görmeyip, kan testinde bhcg gören var mıdır? Testte olumsuz bir şey görsem kendimi teselli edeyim😂
Ben!! Hehe sabah idrarda negatif öğleden sonra kanda pozitif gördüm :)

Kızlar çay içmek istiyorum, doktor günde 2 tane içebilirsin demişti, içimi rahatlatıcak bişeyler söylemek isteyen var mı 😂😂

Kızlar çay içmek istiyorum, doktor günde 2 tane içebilirsin demişti, içimi rahatlatıcak bişeyler söylemek isteyen var mı 😂😂
Canım çok isterdim ama ben bile sabah sadece 1 tane çok açık içiyorum o kadar kahve falan hiç içmiyorum gün içinde içtiğim tek şey su 🤣

Estrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.
Bende fitil de iğne de kullanmıyorum canım doktorun vermeden kullanma bence

Estrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.
Canım doktorun vermediyse bir bildiği vardır bende progestan iğne kullanmıyorum 5 günde 1 proluton kalça iğnem var herkesi süreci tedavisi aynı değil merak etme

Gece 4te kasık ağrısıyla uyandım. Hala da uyuyamadım. Adetim başladığında ilk günlerde çektiğim ağrı gibi. Tuvalete gittim hemen ama çok şükür gelen bir şey yoktu. Akıntım falan da yok. Transferden sonraki ilk 2 günkü hafif kasık ağrılarından daha şiddetli. Baya baya korkuyorum. Böyle olup da pozitifi gören var mı? Transfer sonrası 6. güne girdim. 4. gün dondurulmuş embriyo.
Benim transferden sonra 3.gece dediğin şekilde oldu. Ağrıyla uyandım, kıvrandım. Regl olacak gibiydi. Tuvalete gittim. Peçeteye bi topak kan geldi. O kadar üzüldüm ki dedim ne çabuk, bekleyemedim bile. Acayip moralim bozuldu. Doktora yazdım olabilir sadece coraspini kes dedi. Sonra 3.ve 4.günü çok çok açık kahverengi leke geldi. Bugün 6.günüm dün ve bugün akıntı beyaza döndü çok şükür. Gögüslerimde hafif dolgunluk var. Test günümü bekliyorum heyecanla🥰 Belki de benim miniklerin erkenden tutunmuştur bana🤲

Benim transferden sonra 3.gece dediğin şekilde oldu. Ağrıyla uyandım, kıvrandım. Regl olacak gibiydi. Tuvalete gittim. Peçeteye bi topak kan geldi. O kadar üzüldüm ki dedim ne çabuk, bekleyemedim bile. Acayip moralim bozuldu. Doktora yazdım olabilir sadece coraspini kes dedi. Sonra 3.ve 4.günü çok çok açık kahverengi leke geldi. Bugün 6.günüm dün ve bugün akıntı beyaza döndü çok şükür. Gögüslerimde hafif dolgunluk var. Test günümü bekliyorum heyecanla🥰 Belki de benim miniklerin erkenden tutunmuştur bana🤲
Şimdilik kanama, lekelenme veya akıntım olmadı. Benim de tek belirtim kasık ağrım. Göğüslerimde hassasiyet oluşmadı henüz. Yemem içmem yerinde. İnşallah tutunma sancısıdır da güzel sonuçlar alırız🙏🏻

Ben 5+6 haftalık oldum, hala ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor, normal mi bu?
Ben daha keseyi görmeye gitmedim geç tutunma oldu benimki ama 2-3 gündür ayakta fazla kalsam hemen kasıklarıma bıcak saplanıyo sanki. Kendimi yorcak bişi yapmıyorum günlük ev işlerimi yapıyorum ama bel ve kasık sancısı oluyor.
Korkmaya basladım

Kızlar, en iyi gebelik testleri hangileri? Daha önceleri predictor denemiştim ama sanırım onun da kutu içeriği değişmiş. Eski tüy başlı çubuk standart çubuklara dönmüş. Eczanelerde olmaz ama sanki bir sahtelik hissettim, almadan çıktım 😂

Ben daha keseyi görmeye gitmedim geç tutunma oldu benimki ama 2-3 gündür ayakta fazla kalsam hemen kasıklarıma bıcak saplanıyo sanki. Kendimi yorcak bişi yapmıyorum günlük ev işlerimi yapıyorum ama bel ve kasık sancısı oluyor.
Korkmaya basladım
Bende de hareket edince oluyor, acaba hiçbişey yapmamak mı lazım, öyle de nasıl geçecek zaman 🤷‍♀️

Selam kızlar yarın test günüm evdede hiç test yapmadım yarın sonuç alacak olan var mı

Back