• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Oksapar kan sulandırıcı iğne oluyorum göbekten akşamları, hazır şırıngaların içinde hava kabarcığı olsa bile havayı boşaltmaya gerek yok damara yapılmadıktan sonra cilt altına yapılanlarda hava kabarcığı olması sorun teşkil etmez demişti bir tanıdığım. Bazı şırıngalar da sorun yok ama bazırlarında hava kabarcığı aldığımı hissediyorum. Sağlık açısından bir tehlikesi var mı acaba?

Mrblar bugün transfer yapıldı ilk kez tüp bebek deniyoruz sorumu mazur görün lütfen tutabildiğim kadar tuttum idrarı.Artık tuvalete gitmem gerekiyor sonrasında su değmesinin bir sıkıntısı olurmu acaba acil yanıtlarsanız sevinirim.çok teşekkürler
Taharet suyu ben kullanmıştım transferden sonra tuvalete gidince sorun olmadı canım zaten antibiyotik veriyorlar her ihtimale karşın

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​
39​
1 Adet 5. Gün​
10 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
19 Temmuz​
41​
2 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​

Kizlar pazartesi günü transfer oldum yarın 6. Günüm. Yarın düğün var acaba gitsem bişey olur mu. Evde de çok bunaldım kaç gündür düz ayakkabı giyip gidip otursam bişey olur mu ki

Oksapar kan sulandırıcı iğne oluyorum göbekten akşamları, hazır şırıngaların içinde hava kabarcığı olsa bile havayı boşaltmaya gerek yok damara yapılmadıktan sonra cilt altına yapılanlarda hava kabarcığı olması sorun teşkil etmez demişti bir tanıdığım. Bazı şırıngalar da sorun yok ama bazırlarında hava kabarcığı aldığımı hissediyorum. Sağlık açısından bir tehlikesi var mı acaba?
Prolutex yapıyorum bende hastanede kullanımını anlatırken içindeki havayı mutlaka al dediler

Kızlar ben dün transferimin 6.gününde erken gebelik testi yaptım pozitif ☺️ dayanamayıp bhcg de baktırdım 60 çıktı yarın testi tekrarlayacağım umarım sağlıklı artışla devam eder. Kasık ağrısı hala devam ediyor başka bi belirtim kalmadı ☺️
Gözün aydın çok sevindim 😍

Kizlar pazartesi günü transfer oldum yarın 6. Günüm. Yarın düğün var acaba gitsem bişey olur mu. Evde de çok bunaldım kaç gündür düz ayakkabı giyip gidip otursam bişey olur mu ki
Ben sadece transfer günü dikkat ettim sobra normal hayatına döndüm git bence oynamazsin oturursun birşeycik olmaz zaten bebisin tutunduysa tutunmustur 5.gune kadar tutunma aşamasını bitiriyorlar çünkü 😊

B Buddy x ben ne yapayım bilmiyorum. Leke yine çıktı. Ve cidden korktum. Benim doktorum numara vermedi. Orada aradım cevap yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce hastaneyi gitmem gerekiyor mu? Burda hemen yanında Göztepe hastanesi var. Oraya gitsem mi?
Canım git yine de bir hastaneye baksınlar en azından bi yorum yaparlar bebişe bakarlar ultrason varsa acilde ya da Progestan iğne yaparlar

B Buddy x ben ne yapayım bilmiyorum. Leke yine çıktı. Ve cidden korktum. Benim doktorum numara vermedi. Orada aradım cevap yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce hastaneyi gitmem gerekiyor mu? Burda hemen yanında Göztepe hastanesi var. Oraya gitsem mi?
Üç gün lekelenmem oldu endişe ettim tüp bebek doktorum İstanbul'da burda hemen bı doktora gittim progestan fitil başlattı kesildi kesinlikle doktora git

Prolutex yapıyorum bende hastanede kullanımını anlatırken içindeki havayı mutlaka al dediler
Prolutex sabahları ben de yapıyorum ama hazır şırında değil kendimiz çekiyoruz şırıngaya ilacı o yüzden almak gerek havasını mutlaka ama Oksapar hazır şırınga olduğu için hava almaya gerek yok dediler ilacın dozunu azaltırsınız diye. İşte 1-2 şırıngada hava kabarcıklarının içime zerk edildiğini hissettim😂 Bir tanıdığım da damara yapılmadığı için sorun değil dedi ama emin olmak istedim.

Prolutex sabahları ben de yapıyorum ama hazır şırında değil kendimiz çekiyoruz şırıngaya ilacı o yüzden almak gerek havasını mutlaka ama Oksapar hazır şırınga olduğu için hava almaya gerek yok dediler ilacın dozunu azaltırsınız diye. İşte 1-2 şırıngada hava kabarcıklarının içime zerk edildiğini hissettim😂 Bir tanıdığım da damara yapılmadığı için sorun değil dedi ama emin olmak istedim.
Ben oksaparın yine de havasını mutlaka aşıyorum diğer türlü şişiyor yaptığım yer kanıyor benim sonra oksapar aslında hazır şırıngalı ama benimkilerin hep içinde hava var maalesef 😂

Ben de 5.gün olmuştum canım doktoeum normal demişti
Tskkur ederim cevabnz için ya Bnm de daha 8 9 gün var adetime çok korktum ilk denemem benimde normal dedi doktorum dün çok hızlı yürüdüm 10 dakikalık mesafe ve çalıştım ondan buyuk bir ihtimal daha erken oldu

Taharet suyu ben kullanmıştım transferden sonra tuvalete gidince sorun olmadı canım zaten antibiyotik veriyorlar her ihtimale karşın
Tmm tşk ederim öncesinde bitti antibiyotik tabi etkisi sürüyordur yinede hayırlısı olsun hepimizi için 🙏🙏

En az ilaç kadar büyük miktarda hava gitmediği sürece bi sıkıntı olmaz zaten cilt altında emilip gidiyor hepsi ☺️

Back