• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Sabah idararıylamı yaptınız.. Ben hayır proluton depot iğnemi oldum kalçada gelirken aldım 15 liralık kaset test idrarım yoktu içtim suyu. Öyle yaptım Gündü saat 2 de çıktı ama
silik çıktı. 8. Günde... Bugün 9. Gün
Kullandığım erken gebelik testlerinde kullanım talimatında yazmıyor canım doğru ve net sonuç için diye. Sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor onun nedeni de idrar seyrekleşmemiş oluyor. Hayırlı olsun en net sonucu her türlü kan veriyor zaten :)

Canım 5. Gün bugün yapma bence. Benimde 4. Gün embriyosuydu transfer dahil 6. Günde yaptım ama çift transfere rağmen aşırıııı silik çıktı yani zor görünüyordu sabah ilk idrarla yaptım bir de asla su içmeden hemen yapmıştım. 1. Tüp bebek denemem de tek transfer olmuştum onda 8. Gün yapmıştım o bile aşırı silikti yani bence minimum 8. Gününü bekle onu da her ihtimali göz önünde bulundurarak o cesaret ile yapmanı tavsiye ederim🙏🏻 Allahın izniyle pozitif gör inşallah 🎉💐💜
Tamam sabırla beklemeye çalışacağım o halde 😍 İnşallah güzel haber verebilirim ben de buradan🙏🏻🩷

Kızlar ben dün transferimin 6.gününde erken gebelik testi yaptım pozitif ☺️ dayanamayıp bhcg de baktırdım 60 çıktı yarın testi tekrarlayacağım umarım sağlıklı artışla devam eder. Kasık ağrısı hala devam ediyor başka bi belirtim kalmadı ☺️
Hayırlı olsun canım maşallah 🧿🙏🏻

Kullandığım erken gebelik testlerinde kullanım talimatında yazmıyor canım doğru ve net sonuç için diye. Sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor onun nedeni de idrar seyrekleşmemiş oluyor. Hayırlı olsun en net sonucu her türlü kan veriyor zaten :)
Ever kan testi veriyor canım sağolasın

Kızlar ben dün transferimin 6.gününde erken gebelik testi yaptım pozitif ☺️ dayanamayıp bhcg de baktırdım 60 çıktı yarın testi tekrarlayacağım umarım sağlıklı artışla devam eder. Kasık ağrısı hala devam ediyor başka bi belirtim kalmadı ☺️
Tebrik ederim, hayırlı olsun🧿😍 Darısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosuydu; taze mi dondurulmuş transfer miydi; ha bir de tek mi çift embriyo muydu? Çok soru sordum. 😂

Gözün aydın canım senin çift mi sanki 💕

Kızlar selam yumurta toplama sonrası 4. Günüm bugün ve mens oldum çok erken değil mi siz kaçıncı gün adet olmuştunuz

Tebrik ederim, hayırlı olsun🧿😍 Darısı başımıza. Kaçıncı gün embriyosuydu; taze mi dondurulmuş transfer miydi; ha bir de tek mi çift embriyo muydu? Çok soru sordum. 😂
Çok teşekkür ederim 🫶 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. Benimki 5.gün embriyosuydu çol iyi kaliteli demişlerdi tam neysi hatırlamıyorum😁 dondurulmuştu ve tekti. Opudan sonra 2 ay rahim dinlendirme yapılmıştı iyi ki yapılmış çok memnun kalmıştım🫶

Mrblar bugün transfer yapıldı ilk kez tüp bebek deniyoruz sorumu mazur görün lütfen tutabildiğim kadar tuttum idrarı.Artık tuvalete gitmem gerekiyor sonrasında su değmesinin bir sıkıntısı olurmu acaba acil yanıtlarsanız sevinirim.çok teşekkürler

Mrblar bugün transfer yapıldı ilk kez tüp bebek deniyoruz sorumu mazur görün lütfen tutabildiğim kadar tuttum idrarı.Artık tuvalete gitmem gerekiyor sonrasında su değmesinin bir sıkıntısı olurmu acaba acil yanıtlarsanız sevinirim.çok teşekkürler
Doktorlar tuvaletle ilgili genelde herhangi bi sıkıntı olmayacağını söylüyolar canım sadece karnını kasmadan dikkatli hareket et

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​
39​
1 Adet 5. Gün​
10 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
19 Temmuz​

Yaş 41
2 adet 5.gün embriyosu
Transfer tarihi 24 Temmuz
Test tarihi 5 Ağustos

Sıkıntı olmaz canım

Back