2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Aminnnn Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın sağlıcakla bebislerimizi kucaklarimiza alalım inşallah

Kaçıncı gün Embiryosu ben beşinci gün embriyosunu transferin 6.gunu erken gebelik testinde öğrendim ben iki üç gun daha bekle

Arkadaşlar doktora gittim artık normal dedi bir oncekini akşamüzeri vermiştim akşam üzeri verseydin değer daha yüksek olurdu dedi salı gününe tekrar randevu verdi bakalım neler olacak transferin 15.gunu olmuş oluyor acaba beta oac araligonda olması gerekiyor 15.gunu? 9.gun 170 bugün 11.gunu idi 301 çıktı 15 kaç olur acaba ya

Bence hiç endişelenme. Artışın gayet iyi, 15. günde güzel bir artış yakalarsın. Bu artış hızı, oranları kişiden kişiye de değişiyor, aslında çok net bir kriteri yok. Bildiğimiz her seferinde en az %60 artış olsa iyi olduğu. Sen gönlünü ferah tut, mutlu ol. Hamileliğinin keyfini çıkar. İnşallah sağlıkla ilerlesin Allah’ın izniyle.

Ayy içimi ferahlattın çok sağol bebeğim inşallah benimledir

770 gibi olabilir canım eğer yüzde 60 artarsa daha fazla da çıkabilir tabiki bu tahmini yüzde 60 dan artarsa 2 günde bir onun oranı oluyor

Ay içine su serptiniz teşekkür ederim coookkk

merhabalar bugün transferden sonra 9. günüm hala test yapmaya cesaret edemiyorum

Arkadaşlar bugün 5+4 haftalık olduk. İki gündür fitili koyarken canım çok yanıyor sizde böyle bir durum varmı

Merhaba. Benim de transferin 15. Günü 285 çikti. Bugün yine kan verdim inşallah artış olmuştur. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu? Bizim 5. Gün embriyosu :) inşallah herkesin sağlıkla ilerler bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…