Aminnnn Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın sağlıcakla bebislerimizi kucaklarimiza alalım inşallahEvet haklısınız benm çok düşük basladı 16. Günde 315 oldu çok şükür kese ve kalp atısını bekliyorum artk ama hep tedirginim Rabbim yardımcımız olsun beklerken. İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alır bebeğine sağlıkla kavusur
Kaçıncı gün Embiryosu ben beşinci gün embriyosunu transferin 6.gunu erken gebelik testinde öğrendim ben iki üç gun daha bekleMerhabalar, kızlar benim 24 Temmuz Pazartesi gerçekleşti transferim. O gün hariç bugün 4. gün, transfer günü ve ertesi gün alt karın kasımda hafif sancı hissediyordum. Ama son 3 gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Evhamlandım, bir şeyler iyiye giderken olumsuz bir hal almamıştır inşallah. Normal adet takvimime göre 4 günüm var. Erken gebelik testleri 6 gün önceden sonuç veriyor diyorlar. Acaba yapsam mı? Çok mu erken? Bir korku sardı içimi
4. gün dondurulmuş embriyo. 2-3 gün daha bekleyeyim o zaman..Kaçıncı gün Embiryosu ben beşinci gün embriyosunu transferin 6.gunu erken gebelik testinde öğrendim ben iki üç gun daha bekle
Bence hiç endişelenme. Artışın gayet iyi, 15. günde güzel bir artış yakalarsın. Bu artış hızı, oranları kişiden kişiye de değişiyor, aslında çok net bir kriteri yok. Bildiğimiz her seferinde en az %60 artış olsa iyi olduğu. Sen gönlünü ferah tut, mutlu ol. Hamileliğinin keyfini çıkar. İnşallah sağlıkla ilerlesin Allah’ın izniyle.Arkadaşlar doktora gittim artık normal dedi bir oncekini akşamüzeri vermiştim akşam üzeri verseydin değer daha yüksek olurdu dedi salı gününe tekrar randevu verdi bakalım neler olacak transferin 15.gunu olmuş oluyor acaba beta oac araligonda olması gerekiyor 15.gunu? 9.gun 170 bugün 11.gunu idi 301 çıktı 15 kaç olur acaba ya
Samsun Medical parkta oldumNerede olmuştun transferini
Ayy içimi ferahlattın çok sağol bebeğim inşallah benimledirSanmıyorum canım sonuçta herkes saatlerce yatmıyor dediğim gibi yurt dışında 5-10 dk tutup hastaneden gönderiyorlarmış yurt dışında transfer olanlar yazmış. Sen içini ferah tut bebeğime güven inan ona pozitif enerji ver
770 gibi olabilir canım eğer yüzde 60 artarsa daha fazla da çıkabilir tabiki bu tahmini yüzde 60 dan artarsa 2 günde bir onun oranı oluyorArkadaşlar doktora gittim artık normal dedi bir oncekini akşamüzeri vermiştim akşam üzeri verseydin değer daha yüksek olurdu dedi salı gününe tekrar randevu verdi bakalım neler olacak transferin 15.gunu olmuş oluyor acaba beta oac araligonda olması gerekiyor 15.gunu? 9.gun 170 bugün 11.gunu idi 301 çıktı 15 kaç olur acaba ya
Teşekkür ederim vallaaa çünkü sonucum çıkıyor doktoru bekliyorum sonra bende bir heyecan770 gibi olabilir canım eğer yüzde 60 artarsa daha fazla da çıkabilir tabiki bu tahmini yüzde 60 dan artarsa 2 günde bir onun oranı oluyor
Ay içine su serptiniz teşekkür ederim coookkkBence hiç endişelenme. Artışın gayet iyi, 15. günde güzel bir artış yakalarsın. Bu artış hızı, oranları kişiden kişiye de değişiyor, aslında çok net bir kriteri yok. Bildiğimiz her seferinde en az %60 artış olsa iyi olduğu. Sen gönlünü ferah tut, mutlu ol. Hamileliğinin keyfini çıkar. İnşallah sağlıkla ilerlesin Allah’ın izniyle.
Bence de öyle yap inşallah hayırlı haberler alırsın4. gün dondurulmuş embriyo. 2-3 gün daha bekleyeyim o zaman..
Canım ne yaptın gördün mü bebişiniAaa iyi ya tek ben de olmuyo zannediyorumdum inşallah dağlıklı ilerlerler
Hadi inşallah güzel haberler al canım sonuç ne zaman çıkar :)Kızlar bugün 10. Günüm kan verdim geldim
Hayırlı sonuçlarla gel inşallahKızlar bugün 10. Günüm kan verdim geldim
Merhaba. Benim de transferin 15. Günü 285 çikti. Bugün yine kan verdim inşallah artış olmuştur. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu? Bizim 5. Gün embriyosu :) inşallah herkesin sağlıkla ilerler bebişleriEvet haklısınız benm çok düşük basladı 16. Günde 315 oldu çok şükür kese ve kalp atısını bekliyorum artk ama hep tedirginim Rabbim yardımcımız olsun beklerken. İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alır bebeğine sağlıkla kavusur
Pozitifi gorebilirsin bence ama karar senin ne zaman test gününmerhabalar bugün transferden sonra 9. günüm hala test yapmaya cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?