12 de inşallahh kalp atışını duyarız rabbim izin verirse. Yalnız kızlar ben de leke vs hiç bişey olmadı olmayan vardır dimi yaİyiyim çok şükür canım çok sağolyarın kaçta randevun güzel haberlerle gel inşallah
Vardır tabiki canım bende de bugüne kadar sıfır leke bugün oldu olmayan bir çok kişi var belki şeninde şimdi olmayacak 8.-9. Haftada olanlar var o zaman olacak takılma kuzum12 de inşallahh kalp atışını duyarız rabbim izin verirse. Yalnız kızlar ben de leke vs hiç bişey olmadı olmayan vardır dimi ya
İkizdi canımEşim erken test negatifi çıkar da üzülürüm diye yapma diyo ama ben iyi hissediyorum ya sizden de böyle 6.gün pozitifi haberini duydukça cesaret geldiseninki ikiz miydi?
İki miniği de sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım çok sevindimİkizdi canım
Sağol canım benim her ne şekilde olursa olsun hamile olan arkadaşlarım ve testi bekleyen arkadaşlarım inşallahh bebeklerimizi kucağımıza sağ sağlim alalım hep dua ediyorumVardır tabiki canım bende de bugüne kadar sıfır leke bugün oldu olmayan bir çok kişi var belki şeninde şimdi olmayacak 8.-9. Haftada olanlar var o zaman olacak takılma kuzum
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahİki miniği de sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım çok sevindim
Ya ahahahah evet evetOoo minnoş şimdiden ünlü
Sırma hakkında hiç bir bilgim yok canımSırma nasıl acaba
Bu kadarı vicdana sığmaz canım yaaCanım hiç sorma bizim de bi akraba maşallah püfür püfür içiyor gebeliğinde akciğerleri bebeğin gelişemedi yine de içmeyi kesmedi öyle doğurdu
İnşallah öyledir rahat olmaua calısacagım sağol canımGüzel gelişiyor bebiş. Endişe etmeden devam etmeye çalış rahat ol ki o da rahatça büyüsün
5. Gün embriyosuHayırlı olsunn. Kaçıncı gün embriyosuydu canım ?
Bende hiç olmadı canım12 de inşallahh kalp atışını duyarız rabbim izin verirse. Yalnız kızlar ben de leke vs hiç bişey olmadı olmayan vardır dimi ya
Aaa iyi ya tek ben de olmuyo zannediyorumdum inşallah dağlıklı ilerlerlerBende hiç olmadı canım
En az %60 artması gerekiyomuş sizin baya artmış görünüyor. Bir de farklı saatlerde vermişsiniz güzel ilerliyor gibi sağlıkla gelsin inşallah. Kaçıncı gününüzdüKizlarrrr 26 Haziran saat 15.40 gibi verdiğim beta değeri 170 çıkmıştı 28 Haziran saat 08.00 de verdiğim beta değeri 301 çıktı sizce düşük mü
Gayet iyi canım 2 günde yüzde 60 dan fazla artış olmuş merak etmeKizlarrrr 26 Haziran saat 15.40 gibi verdiğim beta değeri 170 çıkmıştı 28 Haziran saat 08.00 de verdiğim beta değeri 301 çıktı sizce düşük mü
Bugün transfer sonrası 11.gunum insan tedirgin oluyor malesef teşekkür ederimEn az %60 artması gerekiyomuş sizin baya artmış görünüyor. Bir de farklı saatlerde vermişsiniz güzel ilerliyor gibi sağlıkla gelsin inşallah. Kaçıncı gününüzdü
İnsan korkuyor malesef doktora girmeden siz yüreğime su serptiniz valla teşekkür ederim :)Gayet iyi canım 2 günde yüzde 60 dan fazla artış olmuş merak etme
Evet haklısınız benm çok düşük basladı 16. Günde 315 oldu çok şükür kese ve kalp atısını bekliyorum artk ama hep tedirginim Rabbim yardımcımız olsun beklerken. İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alır bebeğine sağlıkla kavusurBugün transfer sonrası 11.gunum insan tedirgin oluyor malesef teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?