Tansiyonum arada yükseliyor ondan mı kiBen de senin ayak yanması olayını bugün yattım el uyuşması tansiyondan olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tansiyonum arada yükseliyor ondan mı kiBen de senin ayak yanması olayını bugün yattım el uyuşması tansiyondan olabilir
Bugünkü doktor bu haftalarda tansiyon değişikliği yorgunluk baş dönmesi olur demiştiTansiyonum arada yükseliyor ondan mı ki
Kız içme bir fırt bile olmaz boşverBenim canım çok çekiyor bir kere çekiyorum sonra bırakıyorum hem tiksiniyorum hem canım istiyor. Birde ben tütün içiyordum ağırdan birden bırakınca sersemledim. 10 gün babamlarda kaldım. Annemle babam evdeki sigaraları saklamislar benden gizli babam sakladığı yeri unutup çoğu zaman anneme sorup öyle içmiş
Soda içeyim bende canım biCanım üç gündür kol bacak ugusmasi yaşıyorum ara ara bacaklarıma kramp giriyor. Bugün itibariyle günde bir adet Beypazarı sade soda ya başladım
Ben sabah sadece çok açık içiyorum 1 tane sen?Ben çay aşeriyorum
Bende şimdi Beypazarı içiyim bakayım geçen biri daha demişti ayaklarım uyuşuyor dedim de soda iç sade dedi iyi gelmişti gerçektenBugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana da
Nazardan korkuyordur insan ister süremez biz de kalp atışını bekledik öyle söyledikGörümceye yengeye müjdeler verilmiş ben henüz söyleyemiyorum eşim istemiyor
Sakınan göze çöp batar diyerekten söyledik biz canım. Kimin duası kabul olur bilemeyiz tabiki birde tüp bebek doktorum bizden izin aldı mutlu haberi verirken videoya çekilmiş sayfalarına atacaklar herkes öğrenmiş olacakGörümceye yengeye müjdeler verilmiş ben henüz söyleyemiyorum eşim istemiyor
Yanına çerezlerini de ekle canım sade içinde bir süre sonra bayıyorBende şimdi Beypazarı içiyim bakayım geçen biri daha demişti ayaklarım uyuşuyor dedim de soda iç sade dedi iyi gelmişti gerçekten
Zaten olan olmuş sizin doktor bile yayınlayacaksa boşver canım söyle gitsin benim 2. Deneme olduğu için ilkinde hemen söyledim hayal kırıklığı oldu üzüldü çevrem bu 2. De kalp atışı bekleyelim Allah büyüktür dedik yoksa bunda da bana kalsa en başta tutamazsın kendimi demişti eşim söylemediSakınan göze çöp batar diyerekten söyledik biz canım. Kimin duası kabul olur bilemeyiz tabiki birde tüp bebek doktorum bizden izin aldı mutlu haberi verirken videoya çekilmiş sayfalarına atacaklar herkes öğrenmiş olacak
Ay evet çok haklısınKız içme bir fırt bile olmaz boşver
Meyve aldım bir de şeftali misYanına çerezlerini de ekle canım sade içinde bir süre sonra bayıyor
En azından için rahat olur canım bir şey olmaz deriz olur, bir şey olur deriz olmaz rabbim bebeklerimizi korusun hepimizinAy evet çok haklısın
Allah korusun aksi bir durum olduğunda ailem olacak yanımda tek başıma atlatamayiz diye de düşündük canım biz. Aile bağlarımız çok sukur kuvvetli. Birde akraba olarak aynı mahalledeyiz biz hergun bir akrabamjz birşeyler hazırlayıp getiriyorlar bana sagolsunlar. Bilmeseler daha çok üzülürlerZaten olan olmuş sizin doktor bile yayınlayacaksa boşver canım söyle gitsin benim 2. Deneme olduğu için ilkinde hemen söyledim hayal kırıklığı oldu üzüldü çevrem bu 2. De kalp atışı bekleyelim Allah büyüktür dedik yoksa bunda da bana kalsa en başta tutamazsın kendimi demişti eşim söylemedi
Ben asla meyveci bir insan olamadım ama bebeğim için başladımMeyve aldım bir de şeftali mis
Ben bayan kuaförüyüm. Şuan çalışmıyorum ama sürekli olarak oturmaya veya destek olmaya giderim patronumla aile dostu olduk. Patronum hamileliginin başından beri içiyor maşallah çok iyi geçiyor çok şaşırıyorumEn azından için rahat olur canım bir şey olmaz deriz olur, bir şey olur deriz olmaz rabbim bebeklerimizi korusun hepimizin
Ayy inanmıyorum daha önceden hamilelik geçirenlere sorduğumda bebeğin hareketi öyle olur sen yanlış hissediyosun falan dediler. Bi de ilk günden beri kasıklarımdaki o hafif ağrı hiç gitmedi korkuyorum da birazBenim olmuştu şok olmuştum hatta ama böyle kısa sürdü geçti şimdi çok şükür pozitifim
Maden suyunda özellikle dikkat etmemiz gerekn nokta sodyum bikarbonatlı olanlar değil de magnezyumu yüksek olanlar bize iyi gelecek olanlar. Kızılayda var ama beypazarı daha iyi sanırım. Her gün bi tane içelim bebişe de bize de iyi gelecekBugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana da
Hiç korkma büyük ihtimal hamilesin transferin kacinci günüAyy inanmıyorum daha önceden hamilelik geçirenlere sorduğumda bebeğin hareketi öyle olur sen yanlış hissediyosun falan dediler. Bi de ilk günden beri kasıklarımdaki o hafif ağrı hiç gitmedi korkuyorum da biraz
Transferin 5.günü bugün 5.gün embriyosuydu allahım inşallah tutunmuştur minik tüpüm zor tutuyorum kendimi test yapmamak için zatennHiç korkma büyük ihtimal hamilesin transferin kacinci günü