• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benim canım çok çekiyor bir kere çekiyorum sonra bırakıyorum hem tiksiniyorum hem canım istiyor. Birde ben tütün içiyordum ağırdan birden bırakınca sersemledim. 10 gün babamlarda kaldım. Annemle babam evdeki sigaraları saklamislar benden gizli babam sakladığı yeri unutup çoğu zaman anneme sorup öyle içmiş 😂
Kız içme bir fırt bile olmaz boşver 🙅🏻‍♀️

Bugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana da
Bende şimdi Beypazarı içiyim bakayım geçen biri daha demişti ayaklarım uyuşuyor dedim de soda iç sade dedi iyi gelmişti gerçekten 🙏🏻🙏🏻

Görümceye yengeye müjdeler verilmiş 🙏🏻😂 ben henüz söyleyemiyorum eşim istemiyor
Sakınan göze çöp batar diyerekten söyledik biz canım. Kimin duası kabul olur bilemeyiz tabiki 🤭 birde tüp bebek doktorum bizden izin aldı mutlu haberi verirken videoya çekilmiş sayfalarına atacaklar herkes öğrenmiş olacak 😂

Sakınan göze çöp batar diyerekten söyledik biz canım. Kimin duası kabul olur bilemeyiz tabiki 🤭 birde tüp bebek doktorum bizden izin aldı mutlu haberi verirken videoya çekilmiş sayfalarına atacaklar herkes öğrenmiş olacak 😂
Zaten olan olmuş sizin doktor bile yayınlayacaksa boşver canım söyle gitsin benim 2. Deneme olduğu için ilkinde hemen söyledim hayal kırıklığı oldu üzüldü çevrem bu 2. De kalp atışı bekleyelim Allah büyüktür dedik yoksa bunda da bana kalsa en başta tutamazsın kendimi demişti eşim söylemedi 😁😁

Zaten olan olmuş sizin doktor bile yayınlayacaksa boşver canım söyle gitsin benim 2. Deneme olduğu için ilkinde hemen söyledim hayal kırıklığı oldu üzüldü çevrem bu 2. De kalp atışı bekleyelim Allah büyüktür dedik yoksa bunda da bana kalsa en başta tutamazsın kendimi demişti eşim söylemedi 😁😁
Allah korusun aksi bir durum olduğunda ailem olacak yanımda tek başıma atlatamayiz diye de düşündük canım biz. Aile bağlarımız çok sukur kuvvetli. Birde akraba olarak aynı mahalledeyiz biz hergun bir akrabamjz birşeyler hazırlayıp getiriyorlar bana sagolsunlar. Bilmeseler daha çok üzülürler 😍

En azından için rahat olur canım bir şey olmaz deriz olur, bir şey olur deriz olmaz 🤷🏻‍♀️🙏🏻 rabbim bebeklerimizi korusun hepimizin
Ben bayan kuaförüyüm. Şuan çalışmıyorum ama sürekli olarak oturmaya veya destek olmaya giderim patronumla aile dostu olduk. Patronum hamileliginin başından beri içiyor maşallah çok iyi geçiyor çok şaşırıyorum

Benim olmuştu şok olmuştum hatta ama böyle kısa sürdü geçti şimdi çok şükür pozitifim
Ayy inanmıyorum 🙈 daha önceden hamilelik geçirenlere sorduğumda bebeğin hareketi öyle olur sen yanlış hissediyosun falan dediler. Bi de ilk günden beri kasıklarımdaki o hafif ağrı hiç gitmedi korkuyorum da biraz

Bugün ilk defa içtim ve gayet iyi geldi canım bana. Ama Beypazarı almaya özen gösterin magnezyum oranı en yüksek marka. Görümcem ve yengem hamileliklerinde günde bir adet içtiklerini söyledi önerdiler bana da
Maden suyunda özellikle dikkat etmemiz gerekn nokta sodyum bikarbonatlı olanlar değil de magnezyumu yüksek olanlar bize iyi gelecek olanlar. Kızılayda var ama beypazarı daha iyi sanırım. Her gün bi tane içelim bebişe de bize de iyi gelecek❤️

Ayy inanmıyorum 🙈 daha önceden hamilelik geçirenlere sorduğumda bebeğin hareketi öyle olur sen yanlış hissediyosun falan dediler. Bi de ilk günden beri kasıklarımdaki o hafif ağrı hiç gitmedi korkuyorum da biraz
Hiç korkma büyük ihtimal hamilesin transferin kacinci günü

Back