evet canım iğneleri kestim zaten bugün kasık ağrım arttı sanırım atacağım hastalanıpBu defa olmamış değişmez sanırım o değerden canım Allah hayırlısıyla bir sonraki denemede belki de normal yoldan versin inşallahümitsizliğe kapılma çoğumuz birden fazla deniyoruz
Yok canım bende ama dünden beri halsizim çok ve sağ kasık ağrısı , bel ağrısı ve meme hassasiyeti devam ediyorHamiş kızlar bugün kollarım ve bacaklarım sürekli ugusuyor sizlerde de böyle oldu mu
Benim de uyuşuyor canım kol ve bacaklarımHamiş kızlar bugün kollarım ve bacaklarım sürekli ugusuyor sizlerde de böyle oldu mu
Magnezyum eksikliğinden galiba canım bu. Sade Beypazarı soda öneriyorlar günde bir defa onun magnezyum oranı daha yüksekmisBenim de uyuşuyor canım kol ve bacaklarım
Bende de yok canım. Ayakta fazla kalınca kasiklarda ağrı oluyor,halsizim sürekli yatasım var...Hamiş kızlar bugün kollarım ve bacaklarım sürekli ugusuyor sizlerde de böyle oldu mu
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. Pazar günü kalp atımı randevumuz... 1 hafta daha sabredip iş arkadaşlarıma soranlara falan öyle söyleyeceğimKızlar çevrenize söylediniz mi ? Ben kalp atışına kadar söylemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor resmen
Bende de aynı. Bir iki yakına söyledim ama söylemediğim çok kişi varKızlar çevrenize söylediniz mi ? Ben kalp atışına kadar söylemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor resmen
Gün hesabını transfere göre mi son adete göre mi yaptın canımbende bugün aşırı mide ekşimesi mide bulantısı gibi garip şeyler başladı herhalde Hcg değeri yükseliyor o yüzden5hafta 5günlük miniğim
Amin aminnnİnşallahAllah burada olan herkesin duasını kabul etsin
Amin insallahSağolun :) Allah yardımcınız olsun
Ben çevreme kese görünce söyledim canımKızlar çevrenize söylediniz mi ? Ben kalp atışına kadar söylemek istemiyorum ama içim içime sığmıyor resmen
Olabilir canım 2 günde bir sade soda içiyorum hem çok da sıcak olunca havalar kaçınılmaz oluyor inşallah faydası olurMagnezyum eksikliğinden galiba canım bu. Sade Beypazarı soda öneriyorlar günde bir defa onun magnezyum oranı daha yüksekmis
Transferden 17 gün sonra kese gördük, keseden 1 hafta sonra da kalp atışı için çağırdıBende ara ara çok az sancı oluyor başka belirti yok. Bi de halsizlik. Ama sancım olunca da olmayınca da endişeleniyorumyarın kese randevum var.
Siz transferden kaç gün sonra kalp atışına gidiyorsunuz?
Transferden 1 hafta sonra baya erken olmuş maşallahTransferden 1 hafta sonra kese gördük, transferden 2 hafta sonra da kalp atışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?