• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlar 5.gun embriyo transferi yapıldı 17 temmuzda bugün 6.gunum ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci transferim idrar testi pozitif gibi ama malesef sevinemiyorum sevincim yarım kalmasın diye 29 temmuz kan test tarihim umarım bu test yanıltmaz ve vardır

Eklentiler

• IMG_20230723_171550.jpg
    IMG_20230723_171550.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar 5.gun embriyo transferi yapıldı 17 temmuzda bugün 6.gunum ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci transferim idrar testi pozitif gibi ama malesef sevinemiyorum sevincim yarım kalmasın diye 29 temmuz kan test tarihim umarım bu test yanıltmaz ve vardır
Maşallah var gibi görünüyor dondurulmuş embriyo mu oldu acaba ? Bende 18 temmuzda dondurulmuş 2 tane transfer oldum.

Merhaba herkese bende 18 Temmuz da transfer oldum doğal siklus yapıldı. herhangi bir ilaç kullanmadım ve çatlatma iğnesi olmadım. Bugün öylesine test yaptım pozitif çıktı 5. Gün pozitif çıkan var mı acaba. 5. Gün embriyosu iki adet birisi iyi kalite birisi orta kalite idi.
Benim de bugün transferinin 6.gunu bende evde test yaptım benimde silik çıktı umarım yanıltmaz testler

Kızlar selam bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum cumartesi gunu opu oldum ve 23 adet yumurtam toplandi sabahi bekliyorum kactanesinin dollendigini ogrenmek icin yanliz opudan beri inanilmaz bir agrim ve siskinligim var zor yuruyorum ve dik duramiyorum kramplarimdan bu durum normalmi

Kızlar selam bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum cumartesi gunu opu oldum ve 23 adet yumurtam toplandi sabahi bekliyorum kactanesinin dollendigini ogrenmek icin yanliz opudan beri inanilmaz bir agrim ve siskinligim var zor yuruyorum ve dik duramiyorum kramplarimdan bu durum normalmi
Normal o canım ya bende de oldu ama genelde oluyormuş araştırdım ve okudum 🙏

Geçmiş olsun cnm 🌸 Dediğin belirtiler ilk gün bende de olmuştu ertesi gün daha az ağrım vardı diğer günlerde de eski halime döndüm zaten doktor antibiyotik ve ağrı kesici veriyor genelde onları kullanırsan kısa sürede geçer diye düşünüyorum 🤗

Canım benimde olmuştu hatta ohss olcam diye korkmuştum. Arastırırken enerji içeceğinin iyi geldiğini okudum denedim cidden işe yaradı. İstersen dene bi

Normal o canım ya bende de oldu ama genelde oluyormuş araştırdım ve okudum 🙏

Geçmiş olsun cnm 🌸 Dediğin belirtiler ilk gün bende de olmuştu ertesi gün daha az ağrım vardı diğer günlerde de eski halime döndüm zaten doktor antibiyotik ve ağrı kesici veriyor genelde onları kullanırsan kısa sürede geçer diye düşünüyorum 🤗
Evet hem hap hemde igne verdi doktorum canım antibiyotik

Kizlar peki opudan ne kadar sonra regl oldunuz opu oncesi tarlusal kullanan oldumu bana bir kutu tarlusal bitirtti doktorum hem erken catlamasin diyeymis hemde adetim gecikmesin diye

Back