Sizin adınıza çok sevindim. Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinBen de öyleydim. Herşeye hazırlıklı ama umutlu. Tutmazsa bi dahaki transfere hemen hazırçok şükür tuttu stres olmayınca oluyor galiba
İnşallahMerhabalar. Proluton depot diye bir iğne verdi doktorum bana transfer öncesi ve sonrası hafta da bir kere kalcadan vurduruyorum. Aynı zamanda transfer günü coraspirine başlattı büyük ihtimal sizide transfer günü başlatacak doktorunuz. Kendinizi çok kasmaniza gerek yok zaten doktorunuz da yatış onermeyecektir kan dolaşımı için normal hayatınıza goru dönün diyecektir. İşlem yaklaşık 10 dk kadar sürüyor ama korkacak hicbirsey yok inanın ben işlem hiç zorlamadi sadece sıkışık olmak biraz zorlayabilir ama ona da dayanmaniz gerekiyor. İnşallah işleminiz çok kolay geçer ve hayirli haberleri alirizsiniz
Sağolun :) Allah yardımcınız olsunSizin adınıza çok sevindim. Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsingerçekten stresli değilim ilk defa olmasına rağmen kendime sasiriyorum
Evet cnm bana da verilmişti bu ilaçlar.Kızlarım merhabaçok okuyamadım inşAllah güzel haberleriniz var mı?
Bende sabah Kayseri ‘ye indim.Direk hastaneye geçtim.Doktorum muayene etti. Bugün itibariyle tedavime başladım bismillahartık belirsizliklerim gitti gayet güzel pozitif olarak başladımEki Görüntüle 3275673 Eki Görüntüle 3275674 Bebeklerimle hazırız.
ilk iğnemi yaptım.
Tarlusal galiba erken çatlamasın diye kullanılıyor. Bu şekilde kullanan oldu mu
Salı günü kontrolüm var bakalım ne durumdayız canımEvet cnm bana da verilmişti bu ilaçlar.
Mustafa Hoca sık sık kontrole çağırıyor böyle olunca da süreçten haberimiz oluyor rahatlıyoruz.Salı günü kontrolüm var bakalım ne durumdayız canımtoplamda sen kaç tane kalem olandan kullandın acaba?
Aminn aminn canım benimMustafa Hoca sık sık kontrole çağırıyor böyle olunca da süreçten haberimiz oluyor rahatlıyoruz.gonal 225 vuruyordum tarlusal da bir tane içiyordum sanırım o kadar çok ilaç içiyoruz ki bazılarının isimlerini dozlarını unutabiliyoruz.İnsallah hepsi bize şifa olup bebiş olarak döner.
Ay kızlar ilaçlara % 30.5 zam gelmiş
Canım evet düşük değer ama geç tutunmuştur belki, ikiye katladığı sürece iyi gidiyor, yine yap sen test inşallah sağlıkla artmaya devam ederKızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
Dış gebelik veya kimyasal olmaz değilmi? Böyle olupta değeri sağlıklı ilerleyen varmı bildiğiniz
Kaçıncı gün embriyosu canım, artışı önemli olan korkma güzel artmışKızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
Dış gebelik veya kimyasal olmaz değilmi? Böyle olupta değeri sağlıklı ilerleyen varmı bildiğiniz
Benimde 11. Gün 35 cikti. Yarın tekrar vereceğim. İnşallah sağlikla artış yaşar görürüzKızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
5. Gün 2 tane konuldu ama geç tutunma sanırım inşallah öyledir Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahKaçıncı gün embriyosu canım, artışı önemli olan korkma güzel artmış
İnşallah canım benim Rabbim yüzünü güldürsün yarın. Ben de salı bidaha vercemBenimde 11. Gün 35 cikti. Yarın tekrar vereceğim. İnşallah sağlikla artış yaşar görürüz
İnşallah geç tutunmadır.salı günü bidaha vereceğimCanım evet düşük değer ama geç tutunmuştur belki, ikiye katladığı sürece iyi gidiyor, yine yap sen test inşallah sağlıkla artmaya devam eder
Kaç çıktı değerin cnmKızlar dün dayanamadım kan verdim negatif cıktı. Benim 3.gün embriyosuydu. Doktorun asistanı ilaçları keselim gecmiş olsun dedi.
Ben 13 temmuz saat 17 gibi transfer oldum. Normalde test tarihim 25 temmuz salı günüydü.
Dün kan verdiğimde sabah 10du aslında 9 gün bile tam olmamıştı transfer günü ve saatine göre. Ama ona rağmen olumsuz, konuştular.
Var mı böyle durum yaşayan
Yok canım 0,1 değerimKaç çıktı değerin cnm
Bu defa olmamış değişmez sanırım o değerden canım Allah hayırlısıyla bir sonraki denemede belki de normal yoldan versin inşallahYok canım 0,1 değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?