Ayy pardon kan test tarihimden 1 hafta sonra canım yanlış yazmışım 3 Temmuz transfer oldum 20 Temmuz kese gördümTransferden 1 hafta sonra baya erken olmuş maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy pardon kan test tarihimden 1 hafta sonra canım yanlış yazmışım 3 Temmuz transfer oldum 20 Temmuz kese gördümTransferden 1 hafta sonra baya erken olmuş maşallah
Benim doktorum son adet tarihine göre yaptı. Tüp bebek de adete göre hesaplanir dedi. Transfer tarihi kaç günlük embriyo filan sormadıGün hesabını transfere göre mi son adete göre mi yaptın canım
Transfer 1 temmuz. Kese görme 18 temmuz. Kalp atımı randevumuz 30 temmuz...Bende ara ara çok az sancı oluyor başka belirti yok. Bi de halsizlik. Ama sancım olunca da olmayınca da endişeleniyorum yarın kese randevum var.
Siz transferden kaç gün sonra kalp atışına gidiyorsunuz?
Gebelik hafta hesabımı da son adet tarihimi baz alarak yaptı doktorumGün hesabını transfere göre mi son adete göre mi yaptın canım
Aaa tmm seninle biz paralel demek ki 6 Temmuz transfer 24 Temmuz kese inşallah yarınAyy pardon kan test tarihimden 1 hafta sonra canım yanlış yazmışım 3 Temmuz transfer oldum 20 Temmuz kese gördüm
Bizim minikler peşpeşe sağlıkla görün inşallah ğAaa tmm seninle biz paralel demek ki 6 Temmuz transfer 24 Temmuz kese inşallah yarın
İnşallah inşallahBizim minikler peşpeşe sağlıkla görün inşallah ğ
Hep birlikteİnşallah inşallah
Bana olmuyor ama baya bi kişiye oluyor okuduğum kadarıylaBacak ve kollarınıza kramplar giriyor mu kızlar sizinde
Bende oluyor canım diğer topiklerde de sordum orada da olan kişiler varmış kişiden kişiye değişiyor sanırımBacak ve kollarınıza kramplar giriyor mu kızlar sizinde
Herkese veriliyo bu iğne cnmmerhaba kızlar progestan dex iğnesinden göbekten günde 2 defa oluyorum ve doktorum 12 haftaya kadar kullanılıyor demişti benim sorum şu dozu azaltılmıyor mu veya bu ilaç kişiye mi özel ona göre eczaneden ilaç alacağımda bu konuda bilginiz var mı?
pazar günü olduğu için doktora da yazmak istemedim
Belki duruma göre dozunu değişir ama doktor belli olmaz tanıdık bi eczaneden alırsanız iade alırlar eğer fazla gelirse elimizdekilerimerhaba kızlar progestan dex iğnesinden göbekten günde 2 defa oluyorum ve doktorum 12 haftaya kadar kullanılıyor demişti benim sorum şu dozu azaltılmıyor mu veya bu ilaç kişiye mi özel ona göre eczaneden ilaç alacağımda bu konuda bilginiz var mı?
Bana prolutex 25 verildi 10. Haftaya kadar devam progestan fitil olarak günde 3 tanemerhaba kızlar progestan dex iğnesinden göbekten günde 2 defa oluyorum ve doktorum 12 haftaya kadar kullanılıyor demişti benim sorum şu dozu azaltılmıyor mu veya bu ilaç kişiye mi özel ona göre eczaneden ilaç alacağımda bu konuda bilginiz var mı?
Bende sabah akşam 2 tane vuruluyorum toplam 50 mg. Yazdırıyor musunuz siz biz 2 tanesi ücretli aldık.merhaba kızlar progestan dex iğnesinden göbekten günde 2 defa oluyorum ve doktorum 12 haftaya kadar kullanılıyor demişti benim sorum şu dozu azaltılmıyor mu veya bu ilaç kişiye mi özel ona göre eczaneden ilaç alacağımda bu konuda bilginiz var mı?
Bende de aynı ama gördüğüm kadarıyla 3 günde bir iğne vurulanlar da varBana prolutex 25 verildi 10. Haftaya kadar devam progestan fitil olarak günde 3 tane
olabilir belki çok mantıklı bu dediğiniz ama maalesef hiç tanıdığımız bir eczane yok, yine de şansımı denerimBelki duruma göre dozunu değişir ama doktor belli olmaz tanıdık bi eczaneden alırsanız iade alırlar eğer fazla gelirse elimizdekileri
ben karşılamıyor diye biliyorum canım biz hepsini ücretli aldıkBende sabah akşam 2 tane vuruluyorum toplam 50 mg. Yazdırıyor musunuz siz biz 2 tanesi ücretli aldık.