2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

inşallah pozitif sonuç alırsın canım

Merhaba Güzel sonuçlar alırsınız inş , bende 12 temmuzda transfer oldım ama pazartesiye gel demişti doktor elim kolum bağlı bekliyorum

Merhaba Güzel sonuçlar alırsınız inş , bende 12 temmuzda transfer oldım ama pazartesiye gel demişti doktor elim kolum bağlı bekliyorum
inşallah hepimiz o güzel sonuçları alırız yarın paylaşacağım her ne olursa genelde 10.gün çağrılıyor ama sizinki 12.gün çağırmış vardır bir bildiği doktorunuzun ama gerçekten bekleme süreci zor

İnş Cookk zor hemde dün bir arkadaş bu başlık altında mı hatırlamıyorum sıcaklara denk gelmek kötü yazmış aşırı katılıyorum kışın günler de kısa olduğundan belki zaman daha çabuk geçiyordu sanki yaz günü eve hapis olmak çok zor kendimi sokaklara atasım var

Kizlaaar öncelikle pozitif sonuç alan kesesini gören tüm herkesi tebrik ederim Allah'ım sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah ben ilk başta pozitif sonuç gördüm ama şuan Sürünüyorum resmen 10. Gün Beta 77.1 12. Gün 102.7 14. Gün 159.9 doktor kimyasal olabileceğini söyledi,umut dünyası işte böyle az ilerleme olup normal gebeliğe dönen varmıdır

kızlar biraz modum düştü, transfer günümü saymazsam eğer bugün 9. günümüm sayarsam 10. gün ( sayılmalı mı sayılmamalı mı bilmiyorum). pazartesi günü test yaptım değerim 16.89 çıktı sonra çarşamba günü yaptım 56,86 çıktı bugün yeniden yaptırdım değe artışını görmek için 92,79 çıktı. Düşük değil mi bu değerler ? Ne yalan söyleyeyim içimi bir endişe kapladı. Esas test günüm pazartesi ben biraz erken başladım test yapmaya bilemedim açıkçası belkide normaldir?

Geç döllenme olabilir sabırlı olun

Geç döllenme olabilir sabırlı olun
İnşallah canım inşallah

var mı bir fikri olan yorum yapabilecek olan kızlar?

var mı bir fikri olan yorum yapabilecek olan kızlar?
Bence 9. Güne göre değerin gayet iyi çünkü benim transferin 10. Günü 77 çıktı doktorum güzel dedi önemli olan artış benim artışımda sıkıntı oldu ki daha düşük beta hcg Ler ile sağlıklı bir şekilde olan çok var

Kızlar pazartesi opu var 3 yumurta görünüyor iki tane 20 mm bir tanesi 14 acaba 14 mm olan biraz daha büyürmü doktor birsey diyemem dedi

Merhaba kızlar bugün sonuç günümdü 3.gün 1.kalite 2 tane embiriyo transfer olmuştum ama sonuç negatif biraz dağıldım neden tutmuyor acaba yorumunuz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…