2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

İlk transferimde kış ayı transferden 10 gün sonra aldım pozitifti ama 2 günde bir kıyafet ve yastık kılıflarımı değiştim. 2. Bu transferim yaz ayı olduğu için doktor 3 gün duş yasak sonra ılık su da alabilirsin dedi ben yine de 5. Günü bekledim içim rahat etsin diye tercih meselesi

Kimlere söylediniz pozitifi. Ben herkese söylemek istiyorum biliyorum ki henüz erken ama yine de en yakın 2 arkadaşıma söyledim bile

canım ben aynı günün akşamı hızlı bi ılık duş aldım çok şükür pozitifim , doktorum ve hemşirem duşun etkilemeyeceğini söyledi yani ve ben bu süreçte her gün duş aldım
Cevap yazan herkese teşekkür ederim Ağustos ayı transfer olacak inşallah ve benim tek düşündüğüm şey duş.. çünkü bu konuda çok hassasım yazın her gün duş almasam kendimi çok kötü hissediyorum zaten sıcak suyla alamam soğuk suyla alıyorum.. izmirde yaşıyorum ve nemden yapış yapışız resmen duş almamak beni strese sokar o yüzden her gün almayı düşünüyorum inşallah tutunmaya zarar vermem

Trasferın İlk günü alma yat dinle yemek ve ihtiyacını gidermeye kalk sadece tavsiyem bu çünkü ilk gün embriyo yer arıyo kendıne cok hareket etmemeye çalış ertesi günüde sen bilirsin trasferden sonra ilk 5 gün çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…