İlk transferimde kış ayı transferden 10 gün sonra aldım pozitifti ama 2 günde bir kıyafet ve yastık kılıflarımı değiştim. 2. Bu transferim yaz ayı olduğu için doktor 3 gün duş yasak sonra ılık su da alabilirsin dedi ben yine de 5. Günü bekledim içim rahat etsin diye tercih meselesiHamile olan arkadaşlara soruyorum; transferin kaçıncı günü duş aldınız malum yaz mevsimi havalar dehşet sıcak duş almamak beni strese sokar.. her gün duş almanın bebeğe zararı olur mu? Zaten soğuk suyla ayakta aldırsam alırım.. lütfen nasıl yaptığınızı söyler misiniz??
Benim transferden günü dahil 18. Gündü ilk kese randevusu her iki transferimdeTransferden sonra kaç gün oluyor
Aynıyız canım senle 28temmuz güzel günümüz3 temmuz transfer
11.günü 355
14.gün 1012
17.gün 3415 çıktı kızlar iyi dimi artışlar
28 temmuza da kese ve kalp atışı randevum var inşallah
evet canım benim temmuz ayı ayrı bi şenlendi vallaAynıyız canım senle 28temmuz güzel günümüz
AmiiiinTebrikler canımm benimm çok sevindimikizlerin sana sımsıkı tutunsun aminnnn
Ya gerçekten öyleymiş. 20 temmuz mutlu haberi aldım 25 temmuz evlilik yıl dönümümüzBen demiştm ama size belirtisiz olan da var bence pozitif diye
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunCooook sevindim ya maşallah çok mutlu oldum
Harikaa maşallah canımm3 temmuz transfer
11.günü 355
14.gün 1012
17.gün 3415 çıktı kızlar iyi dimi artışlar
28 temmuza da kese ve kalp atışı randevum var inşallah
İnşaAllah pozitif olur afiyetlee aminnAy benimdw 3. Günden beri basladı böle çok değil ama ara ara agrım var bel agrısı bikaç gündür arttı. Yarın test günüm heyecanlıyım
AmiiiinİnşaAllah pozitif olur afiyetlee aminn
Cevap yazan herkese teşekkür ederimcanım ben aynı günün akşamı hızlı bi ılık duş aldım çok şükür pozitifim , doktorum ve hemşirem duşun etkilemeyeceğini söyledi yani ve ben bu süreçte her gün duş aldım
Trasferın İlk günü alma yat dinle yemek ve ihtiyacını gidermeye kalk sadece tavsiyem bu çünkü ilk gün embriyo yer arıyo kendıne cok hareket etmemeye çalış ertesi günüde sen bilirsin trasferden sonra ilk 5 gün çok önemliCevap yazan herkese teşekkür ederimAğustos ayı transfer olacak inşallah ve benim tek düşündüğüm şey duş.. çünkü bu konuda çok hassasım yazın her gün duş almasam kendimi çok kötü hissediyorum zaten sıcak suyla alamam soğuk suyla alıyorum.. izmirde yaşıyorum ve nemden yapış yapışız resmen duş almamak beni strese sokar o yüzden her gün almayı düşünüyorum inşallah tutunmaya zarar vermem
Çifte mutlulukYa gerçekten öyleymiş. 20 temmuz mutlu haberi aldım 25 temmuz evlilik yıl dönümümüz
Çok amin sizlerde sağ sağlim kucağınıza alın inşallahÇifte mutlulukallahım sağ Salim kucağınıza aldırsın inşallah
AmiiinnnGünaydın kızlar , bugünki son kan tahlilim 9000 çıktı ve keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı randevum varAllah’ım çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
İkiz mi değil mi belli oldu muGünaydın kızlar , bugünki son kan tahlilim 9000 çıktı ve keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı randevum varAllah’ım çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
ayy ne güzel haber çok sevindim maşallah sağlıkla gelsinGünaydın kızlar , bugünki son kan tahlilim 9000 çıktı ve keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışı randevum varAllah’ım çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?